fbpx Skip to content

Most már mindig lesz untethered jailbreak

MuscleNerd közlése szerint megtalálták annak a módját, hogy PwnageTool+limera1n+@comex megoldást használva az összes jövőbeni, A4 chipre épülő firmware untethered módon törhető legyen. Ez „magyarra fordítva” azt jelenti, hogy azok a készülékek, amelyek A4 chippel rendelkeznek (jelenleg az iPad, iPhone 4, iPod Touch 4G és az Apple TV2) az idők végezetéig úgy lesznek jailbreakelhetőek, hogy a készülék újraindításához nem kell minden esetben lefuttatni a jailbreak programot.
Ugyanakkor a tegnapra ígért PwnageTool még nem jelent meg, de bármikor kijöhet.

Metrójegy fizetése iPhone-nal!

Még szeptemberben a new yorki metró G vonalán tesztelési céllal bevezették az iPhone-os fizetést. Pontosabban a Visa payWave rendszere teszi ezt lehetővé. Egy speciális chipes tokkal kell bevonni a telefont, futtatni kell rajta egy erre a célra fejlesztett alkalmazást, majd a leolvasó elé kell tenni a készüléket, és az úti cél kiválasztása után levonja az összeget a számláról, így máris lehet metrózni. Nem kell jegyért sorban állni, aprót keresni, egyszerűen csak „villantani” kell egyet.
Ígéretes vállalkozás, egyszer még azt is megérjük, hogy az iPhone mobil pénztálca lesz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Szuper!
    Csak így tovább!!

  2. Ez remek, csak érdeklődnék, hogy mi a helyzet iphone 3Gs new bootrom ügyben? Velünk, akiknek ilyen van, van oka reménykedni, hogy már nekünk sem hónapokat várnunk mindig egy egy szoftver frissítés után?

  3. a 3GS Jailbreakelhető már untethered módon. Nemrég csináltam meg. És működik
    (Akármilyen bootos az)

  4. Kiràlysàg de unlock mikor lesz 3Gs-re.

  5. Érdekesség:
    Mai programom: nem sikerült beaktiválni az iPhone 4-emet, amit a T-mobiletól előrendeltem majdnem két hete és ma jött meg. Hát én mindent jól csináltam, de nem akart beaktiválni. Felhívtam háromszor a trét: nyomjak vegyem ki-be a simet, indítsam újra, csináljak hardresetet tanácsokat kaptam. Majd azt, hogy csináljak egy restoret.. Mintha ezeket nem tudtam volna magamtól.. Chh rohadt jó, még nem csináltam semmit a telóval csak betettem a simet és összedugtam a géppel.. De mindezt megcsináltam, semmi.. Erre azt mondták, hogy vagy az Apple szerverével van probléma, mert ők sem tudnak kommunikálni vele(!!!) a tesztkészüléken, és akkor próbáljam meg később vagy a telefonnal van valami hiba és akkor vigyem el a szervízbe.. Ezt nagyon nem értettem, mert mi lenne a baja, ha beteszem a simet, felismeri, beírom a pinkódot, tehát kommunikálnak. De nem akar aktiválódni és ha baja lett volna, akkor ezt egy restore megjavította volna. Tehát maradt az, amit kicsit furának találtam, mert nem egy aktiváláson vagyok túl különböző készülékeken. Nah de vártam pár órát, olvasgattam kérdezgettem fórumokon, de nem akart aktiválódni a várva-várt iPhone 4-em. Begurultam, felhívtam az Applet. Nagyon meglepődtem már az “üzenetrögítős” ügyfélszolgálatnál is, mert gyakorlatilag egy géppel beszélgettem, nem számokat nyomogattam, hanem hangfelismerős volt és így navigált egy csajhoz. Elmeséltem neki a problémám, kérte telefonszámom, serial és imei számom. Mondta, hogy nem tudnak semmilyen szerver problémáról. Mondta, hogy várjak és bekapcsolt zenét. Én vártam. Amíg beszélgettünk, az iPhoneon már volt wifin internet és nem is figyeltem az iPhonera, megnyomtam a home gombot, semmi.. Mondom mi van, kikapcsoltam? De nem. Megpróbáltam a bekapcsolni, semmi. Nyomom mint állat, semmi.. Hát mondom ezt nem hiszem el, beszart, mert az akksi fullon volt. Erre beleszól a csaj, hogy az iPhone-val nem lehet probléma, beszéljek a szolgáltatómmal, mert nem tud csatlakozni a hálózatra. Mondom neki, rendben, tök jó, hogy egymásra mutogatnak, de mostmár be sem tudom kapcsolni a telefont, egyszer csak kikapcsolt.. Erre megkérdezni: kikapcsolt, vagy csak elfeketedett a képernyő? És, hogy nyomjak egy sleep+home gombot. Jó, erre bekapcsolt.. Ez elég érdekes volt.. És ilyesztő. Ti mire gondoltok? Nah, aztán felhívtam a trét megint és elmondtam nekik újra az egészet. Erre megnézte és basszus a balfaszok nem aktiválták azt a rohadt kártyát és mondta, hogy nagyon durva, hogy ez senkinek nem jutott eszébe! Nem csinálta meg az aki beregelte a számot, és még három műszakis kolléga az ügyfélszolgálaton is csak baromságokat mondtak. A csávó elnézést kért, beaktiválta a a simet és egy napi szívás után végre aktiválhattam az új 32GB iPhone 4-em. Ennyit a Tré-mobileról! Köszönöm!

    Szifon.com iPad theme keveredés iPhone 4-en.. Nem is volt olyan rossz 😀 http://db.tt/OQShb1I

  6. @iPhawnR: már bocsi, de nem ők voltak a “balfaszok”, ugyanis mikor kézhez kapod a pakkodat, van benne a egy lap, amire rá van írva, hogy az első használat előtt, kérjük AKTIVÁLJA kártyáját, és fel kell hívni az egyik számukat bemondani a tel.számod, a biztonsági kódod, és aktiválják, de nem csak a T-nél van így a többi szolgáltatónál is…

  7. @daralan: Sehogy nem jó, mert akkor is mondaniuk kellett volna. Ráadásul az utolsó úrral, akivel megoldottunk, az is azt mondta, hogy azt már aktiválni kellet volna nekik kézhezvételkor. Ő ezt mondta.. De akkor is felháborító!


Add a Comment