fbpx Skip to content

Vasárnap jön a PwnageTool

Ugyan már van a limera1n és a greenpois0n is, de egyik sem Mac-es változat. MuscleNerd közlése szerint vasárnap jelenik meg a Mac-es PwnageTool, mellyel már custom firmware készíthető. Ez azoknak hasznos, akik kártyafüggetlenül akarják a 4.1-es rendszert használni, mivel a program az új iOS verzióban megőrzi a korábbi, még függetleníthető basebandet.
Sunday is Funday.


Geohot movie

Egy Geohot fan elkészítette kedvence filmjét. Nem rossz 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

52 Comments

  1. Szuper, már nagyon vártam…

  2. üdv. mindenki!
    Sajna nekem nem megy egyik jb sem! 🙁 Iphone 4 v4.0.2-es szűz…v4.1-es szintén…
    majd egy teljesen másik iphone 4 v4.1-esen sem. 🙁
    Ami sikerült szinte elsőre: 3GS 16GB v4.0.2-es!(unlock is)
    Ami még ment: iphone 4-re custom v4.0.2-ről frissíteni Custom v4.1-el Baseband
    frissülés nélkül… 🙂
    Valakinek valami ötlete van,hogy miért nem megy nekem a Jb??????
    köszi előre is!!!!

  3. Hát igen, tényleg nincs mivel dicsekednie. Puszta beképzeltség.. 😀

  4. Van Isten! Végre unlock!

  5. @Lenny: Azért ez még nem jelenti azt, hogy egyből unlock. Legalább is az új baseband-re.

  6. Ken Park 🙂 Bár kétség sem fér hozzá, tényleg hasonlít rá 😀

  7. Tegnap frissitettem 4.1-re. A lockscreenen a dátum mellett megjelent egy kétirányú nyíl ,amire ha rányomok kékre vált. Mi az?

  8. @giannipc: 3GS-t mivel függetlenítettél? Üdv

  9. Ez de aranyos egy videó… 😀
    Amúgy lenne egy kérdésem.
    Terveim között szerepel egy iPhone 3GS beszerzése.
    Szeretnem megkérdezni,hogy ha függetleníteni akarom(nem tool-lal),akkor melyik szoftver kell rá?4.0.2?

  10. max 4.02:)

  11. Mkr: a kétirányú nyil a callcontroller progi kapcsoloja

  12. Wifi sync tort verzio toltheto valahonnan? Koszi ha tud valaki segiteni 🙂

  13. Vki meg tudja mondani nekem h a TinyUmbrella a gépen hova menti le az SHSH-t? És hogy lementi-e saurik szerverére?

  14. hello
    létszi segítsetek tegnap felraktam az intunes 10-et és ezt irja ki (itunes requieres a newer version of apple mobile device support.Please uninstall both apple mobile device support and itunes,then install itunes agan.) már 1000-szer letöröltem az itunes és felraktam de semmi :S a telo egy iphone 3g 16gb- os 4.0-ás rendszerrel.
    létszi segitsetek.
    köszi

  15. @batomika: a user mappádban létrehoz egy .shsh nevű mappát, és oda. ha beállítottad, hogy cydán keresztül szedje le, akkor meg oda is menti, mármint azon keresztül, tehát fent lesz ott is. (ha most nem írja ki a készülék, hogy mihez van mentve, az azért van, mert ezt a funkciót a nagy terhelés miatt jelenleg kikapcsolta saurik)

    @nana: szedj le minden apple cuccot a gépedről, különös tekintettel az apple mobile device supportra, indítsd újra, és úgy telepítsd a legfrissebb itunest, és úgy mennie kell.

  16. @Jadeye: köszi de a device support-ot nem engedi most teszek még egy próbát 😀 munka előtt eddig sose volt vele bajom :S
    köszi a segítségét

  17. @nana: nem sikerült :S mindent letöröltem csak azt a support-ot nem csinálja meg valamiért kitöröltem manualisan nem volt semmi se a mappájában de egyszerűen azt irja hogy fent van és újra raktam az itunes és ugyan azt irja ki :S

  18. @nana: azon ne csodálkozz, ha manuálisan törölted. attól még a registryben bent hagyja a fájlait. vagy takaritsd ki a regedit-böl, vagy pedig sztem rakd fel ujra és töröld le a normalis módon. ha nem megy probálj adminisztrátorként törölni, vagy csökkentett módban.
    üdv

  19. T-hez megérkezett az Ip4 szállítmány, mi ma már meg is kaptuk a céges előrendelt telóinkat…

  20. Sziasztok! Az lenne a problémám hogy Cydiaban minden flottul működik, egyedül a changes fül toltodik 5-6 percig! Másnál is van ilyb? Nekem mar régebbi rendszereknel is csinálta… Ötlet? Szűz szoft 4.1 jailbreakelt 3gs

  21. Sziasztok! iPhone 4-en, 4.1-en nekem nem megy a Yourtube. Egyszerűen nem hajlandó feltelepíteni a yourtube 2-es csomagot, a szifonos yourtube meg nem enged letölteni. Valakinek valami ötlet???

  22. @Jadeye

    ez a pwnageTool engedélyezni fogja a 02.10.04 FW unlockját is? mert nekem az iphone 4-en 4.1 szoftver mellett ez a Filmware fut.
    Előre is köszönöm a válaszodat,illetve a segítségedet!
    iBoy

  23. @draft: Király! Tudja valaki, hogy Pesten lehet e kapni valamelyik T-pontban?

  24. Sziasztok! iPhone 4-en, 4.1-en nekem nem megy a Yourtube. Egyszerűen nem hajlandó feltelepíteni a Yourtube 2-es csomagot, a szifonos Yourtube meg nem enged letölteni. Az elpelle6.com\repo sem települ fel a telóra, ahonnan ingyenesen le tudnám szedni. Esetleg valami más repóban fent van? Kérlek segítsen valaki, nagyon fontos lenne!!!!

  25. @iBoy: már hogy “engedélyezné”? az unlock az tök független ilyen értelemben a jailbreaktől. ha 02.10.04-es a baseband, akkor azt ezzel sem lehet függetleníteni. a pwnagetool csak custom firmware-t készít, és azzal jailbreakel, illetve azt teszi lehetővé, hogy ne frissüljön a baseband. ha már frissült, akkor ez van. a pwnagetool sosem függetlenített. a függetlenítés majd a 4.2-vel fög jönni. addig nem.

  26. @Jadeye:
    Bocs az offért!
    Segíts légyszi, már mindent megpróbáltam, nem tom Jailbreakelni a telóm.
    iPhone 4 4.1 lefutott a limera1n és a greenpois0n is, hogy sikeresen Jailbreakelte, de semmi nem jelenik meg (cydia). Lehet láma vok, de így még nem jártam!
    Előre is köszi!

  27. jadeye vagy admin, dobjátok már át a deb filet hagy nézzem meg mit műveltek a carrier fixel és hogy mi lehet a gond

  28. Off

    Adott egy gyárilag független ip4. Első aktiválást itunes-on sim nélkül kell elvégezni, vagy nem befolyásolja a telefont, ha egy T-s kártyával csinálom? Valami olyasmi az aggodalmam, hogy ha első bekapcsolás után T-s simmel aktiválom, akkor az a telefont is lezárja arra a szolgáltatóra?! Köszi.

  29. nézelődtem külföldi oldalon, és látom h. uninstallálni is lehet a jailbreak-et. a limera1n-t láttam. tahát ha jailbreak-elek ezzel, akkor nem veszti el a garanciát? mert ha leszedem akkor ugyanúgy egy normál rendszert kapok, igaz? vagy mikor veszti el a garanciát? függetlenítésnél? vagy így jailbreak-nél is?

  30. @Wask: én nem rég szedtem le a debet a ropobol! szifonrol safari segitsegevel majd kitomoritettem ifile-al! 🙂 😛 pofon 1szeru.. 🙂

  31. @Drone:
    Nem kellene neki, ha független !!!!

  32. @gabee369:

    Mindent vissza tudsz állítani egy restore-val!
    Szal alapból nem kellene elveszteni a garit!

  33. @Priest: Nos, kibontottam a fóliázásból, beletettem a T-s micro sim-et és rádugtam iTunes-ra, az pedig aktiválta. Remélem, nem vesztettem el ezzel a telefon függetlenségét :} Nincs sajnos más szolgáltatótól micro sim-em, hogy kirpóbáljam.

  34. aha, értem. és akkor ez függetlenítésre is igaz? mert most akarom megvenni az iphone4-et, és ilyen biztonsági kérdéseket, azért megérdeklődök. és ha meglesz a teló, mivel kezdjek? egyből mehet rá a jailbreak, utána ha megjön a függetlenítés, akkor az? vagy előbb le kell menteni az shsh-t? az mi? kezdő vok, és leírást nem találok ezekre a dolgokra azért értetlenkedek. mert maga a jailbreak-elés nem nehéz azt látom, gondolom a függetlenítés se lesz az. ezt a baseband-et ha nem megyek fel netre akkor nem frissíti, igaz?

  35. szóval ha jól értem akkor ha nekem gyári 4.1em van és JBzem PwnageToolal akkor ha felrakom az ultrasn0wot akkor menni fog az unlock mert annak végre nagyon örülnék 😀

  36. ja és még valami. írtátok, hogy jailbreak után elvesztette a 3g-t a telefon. mindenkinél elment a 3g vagy csak pár embernél?
    a microsim mennyibe kerül t-mobile-nál és telenornál, nem tudjátok?

  37. @itanczos: De nekem még 3.1.3 van fent, szóval baseband megtartással mennie kell majd.

  38. @Jadeye: Szia És Bocsánat a nagy OFF-ért!!!Ezt a funkciót az Apple azonban nem tette elérhetővé a 3G vagy a 3GS esetén. Természetesen a jailbreak megjelenésével erre is lesz módszer, amit most meg is osztanánk veletek. (Azok számára, akik azzal az egyszerű feladattal nem tudnak megbirkózni, hogy mit jelent egy boolean-típusú változó, valamint nem férnek hozzá Mac-hez, nem javasoljuk, hogy vacakoljanak vele, tapasztalat ugyanis, hogy csak nagyobb problémát okoz, ha nem értenek hozzá.)

    Teendők:

    * iPhone 3G esetén másold le ezt a fájlt a készülékről: /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/N82AP.plist
    * iPhone 3GS esetén pedig ezt: /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/N88AP.plist
    * Adj hozzá egy új kulcsot “hdr-image-capture” névvel, boolean típussal, “true” értékkel a “capabilities” szekció alatt, ez XML nézet esetén így kell kinézzen (az alapértelmezett persze a bináris plist, ahol ez így nem látszik…):
    hdr-image-capture

    * Mentsd el a fájlt, és másold vissza a készülékre, felülírva az aktuálisat, és ügyelve a fájl jogaira
    * Indítsd újra a készüléket
    * Próbáld ki az új funkciót a Camera app elindításával

    Igazából ami engem érdekelne az az lenne hogy én be raktam ezt:
    hdr-image-capture

    A 3Gs emben abba ahol megtaláltam az N/88 at viszont nem működik!!
    Letudnád ezt fordítani magyarra erről a virág nyelvről? :
    Adj hozzá egy új kulcsot “hdr-image-capture” névvel, boolean típussal, “true” értékkel a “capabilities” szekció alatt, ez XML nézet esetén így kell kinézzen (az alapértelmezett persze a bináris plist, ahol ez így nem látszik…):

    Ugyanis szeretnélek megkérni áruld el nekem kérlek hogy mind 1 az hogy hova illesztem be mikor bemásolom oda?
    Lehetne egy lépésről lépésre leírtat?
    Mert annyira nem érzem magam butának de se xhml,xml nyelven nem beszélek és most már van törés widowsra és szerintem aktuális is lenne egy ilyen most hogy van limera1n.

    Előre is köszönöm magam és mások nevében akik szeretnék használni ezt a funkciót!

  39. Szerintetek mennyire biztos, hogy a 4.2-n menni fog a függetlenítés? 🙂 Én megszívtam egyelőre mert pár napja külföldön vettem a telefonom /iPhone4/ és mindenből gyárilag a legújabb van fent. most egyelőre áll a polcon 🙂 Voltam ma a trémobilnál és megkérdeztem, hogy függetlenítik-e a telefont és azt mondták, hogy igen, de csak akkor ha domino-s és 17 ezerbe kerül. Akik külföldön vették Ők is csak nézegetik egyelőre? 😛

  40. itouch-ként azért lehet használni 🙂
    szóval minden csinálhatsz csak wifin kell lenned+ nem telefonálhatsz ennyi

  41. Kérnék egy admint! 🙂

  42. @Nico – engedve 🙂

  43. @admin: Köszönöm! 🙂

  44. Sikerült a képek alkalmazásánál elérnem hogy a HDR lehetőség ki be kapcsolását megcsinálja, csak a képkészítésnél nem mutatja azt az ikont a képernyőn mint 4G esetén. Azt hogy lehet elérni Jadeye?

    Igy néz ki az /N88-am:
    capabilities

    hdr-image-capture

    accessibility

    armv7

    auto-focus-camera

    encode-aac

    encrypted-data-partition

    fcc-logos-via-software

  45. @admin: Te tudsz nekem segíteni ebben a kérdésben?

  46. @weberbarna:

    Koszi !!!! :-))))

  47. @Korte68:

    Köszi

  48. @nico: Kedves Nico! Mint már vagy 5 cikknél is leírtam, hiába csinálod meg a módosítást! Nem működik!!!! 🙁
    A beálllításoknál megjelenik egy plusz menü, de ennyi. A kamera app-nál meg kiírja, hogy HDR mentése, de kb 1 másodperc alatt el is menti. Aki már próbálta ezt i4-en (én igen), ott a mentés is több másodperc! Plusz a fényképezéskor is megjelenik egy kis úszó kapcsoló, ahol ki és bekapcsolhatod a HDR-t.

    Azért is furcsa, hogy a világ iphone oldalain már hetek óta fent van ennek a megoldása, mert akkor még nem is volt JB 4.1-re, vagyis akkor hogyan próbálták ki?!?! Elmondom, sehogy! Csak találtak az i4-es 4.1-es beállító állományában egy ilyen bejegyzést. Meg is nézheted, neked is ott van a 3GS-en, N90AP.plist néven a fájl, amiben szerepel (most nincs előttem, bocsi, ha nem pont ez a neve.).
    Szóval kamu volt az akkori hír!!!
    Valszeg magában a kamera app-ban vagy nincs benne a funkció, vagy le van tiltva. Az említett N88AP.plist fájl csak felsorolja a készülék lehetőségeit. Ez nem jelenti, hogy meg is írták a támogatását az adott telefonra.
    Valszeg pont a valós ámbár sikertelen próbák miatt vették ki a cydia-ból is!!!

  49. Esetleg meg lehetne próbálni, hogy kicserélni az i4-es kamera app-jára a 3GS-ben.

  50. Off
    Bocs az offért, de melyik az a progi, amelyik kitörli a a Multitasking listából azokat a progikat amik ténylegesen nem futnak?
    Kösz

  51. @itanczos: Köszönöm szépen a pontos leírást!!!!!!
    Akkor restor következik, mert ahogy elnéztem egykét dolgot haza vágott nálam. No nem nagy gondok de akkor mindenki figyelmébe ajánlom hogy nem jó!!!!!
    Ne is próbálkozzon senki sem!!!!! 🙂


Add a Comment