fbpx Skip to content

Külön Game Center szekció

Az iOS 4.1-es verziójának tegnapi megjelenése után néhány óráig csak a Ms Pac Man játék volt a Game Centerben elérhető, ami valljuk be, nem egy iPhone-színvonalú játék.
Egy idő után elkezdtek áramolni a játékok, így az Apple az App Store-ban külön szekciót hozott létre a Game Center képes játékoknak. Most már mindenki láthatja milyen játékra hívhatja meg a havert.

Jön a VLC médialejátszó iPad-re

PC-n nagyon népszerű a VLC médialejátszó, mert az összes ismert formátumot lejátsza. Egy kicsit váratlanul ért a hír, hogy a fejlesztő Applidium már továbbította jóváhagyásra a program iPad-es verzióját. Amennyiben az Apple jóváhagyja, jövő héttől ingyenesen lesz elérhető az alkalmazás.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy az avi formátumú filmekkel miként boldogul.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Nekem is bejött mindig a vlc. Kíváncsian várom! OFF: szerintetek lesz valami ajánlata a t-MOB előfizetőknek hogy 3GS-ről 4-re váltásnak?

  2. Már csak egy iPad kellene 🙁

  3. en meg arra lennek kivancsi, hogy adnak e ki iphone verziot a vlc-bol. jo lenne az atkovertalgatasokat meguszni, es egybol nezni az avi-kat.

  4. már van avi lejátszás ipaden, vlc garantáltan vinni fogja, nem lenne nagy újdonság. inkább a feliratkezelésre vagyok kiváncsi

  5. Nekem van 3Gs-en VLC (már openstreamer-nek hívják), de nagyon elégedetlen vagyok vele. A wmv-től behal, avit próbáltam, az szaggat, régebben legalább az avit lejátszotta úgy, ahogy. Röhej, hogy nincs egyetlen, használható, normális médialejátszó erre a cuccra, ami lejátszik minden ismert formátumú (legalább SD) videót.

  6. Amig nincs vlc van oplayer es oplayer hd, igaz nem ingyenes, de minden formatumot visz es srt sub feliratokat is kezel

  7. @thingol:
    Neked os az oplayert javaslom
    @Before:
    Es neked is

    Hozza kell tenni h apple nem engedi a hardveres video megjelenitest, igy ezek is csak szoftveresen kezelik a dolgot, amitol a nagyobb avik (720p nel nagyobbak) akadoznak, mkv eseteben 480p ig birjak.

  8. @manca:
    Iphonera is oplayert 🙂

  9. @Zoltan: Szar az is… sima divx is akad, subokat furan kezeli, ekezet nuku..


Add a Comment