fbpx Skip to content

A Skyfire böngészője nagy népszerűségnek örvend androidos körökben, három hónap alatt csaknem egymillió letöltést könyvelhettek el. Gondoltak egyet és elkészítették iPhone-os változatot is.
Ez nem egy böngésző a sok közül, hanem képes flash videókat is lejátszani, mégpedig olyan módon, hogy közben nem sérti meg az Apple előírásait sem. Többé nem lesz kis kék kocka a flash videó helyén, egyszerű megoldást választottak. Flash lejátszását nem közvetlenül a böngészőbe építették be. A programban van egy Video ikon, melyben engedélyezni lehet a lejátszást. Ez esetben a Skyfire szervere átalakítja azt HTML5 formátumba és már ezt lövi tovább a telefonra. Így megfelelnek az Apple előírásának is.
Az adatforgalom sem másodlagos, mert a böngésző negyedére tömöríti az adatokat, így csökkentve a pufferidőt, növelve az akksi idejét. A program „csak” flash videó lejátszására képes, más flash tartalmat nem tud megjeleníteni.
Az alkalmazást már továbbították jóváhagyásra. Nagyon kíváncsi leszek, vajon átengedik-e a szűrőn. A lenti videó bemutatja a működést.

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. Na, ez tetszetős. 🙂

  2. Szép-szép, csak engedjék is át :]
    4-re mag akár már a valós flash is lehetne [persze jb nélkül gondolom], annak a proci/ram kombója már gond nélkül meggyürkőzne vele..

  3. @Kovi87: tö mind1 h átengedik e vagy se mert ott a cydia 😛

  4. Ez jó lesz!
    Végre lehet majd nyomni a moovie-t 🙂 Vagyis remélem ami nem beépülő divx-es azt majd le tudja játszani.

  5. Hello!

    Vajon ezzel egyéb flash alapú tartalmat is meg lehet nyitni? Egy oldalnál amit gyakran látogatok a felhasználónév/jelszó párost flash alapú rubrikába kell beírni (de hogy minek??)

  6. @dulifi:
    “A program „csak” flash videó lejátszására képes, más flash tartalmat nem tud megjeleníteni.”

  7. @dulifi: “A program „csak” flash videó lejátszására képes, más flash tartalmat nem tud megjeleníteni.” sajnos csak a videók… de én már ennek is örülök, alig várom hogy meglegyen

  8. Remélem nem olyan szaggatós lesz, mint az azóta betiltott Cloud Browse. Vagy az a cydiás.

  9. Sztem egyszerűbb lenne, ha minden oldal áttérne végre a fejlettebb html5-re, vagy legalább a komolyabb oldalak használják mindkét formátumot valamilyen kiválasztó rendszerrel…

  10. de szép h már iphone 4 el vannak a képek bárcska ár a kezemben tarthatnám:) T HAJRÁ

  11. jó régi hír:)
    de nem baj ,aki nem olvas csak egy oldalt annak jó:)
    mellesleg nem egy olcsó mulatság egy nagy oldalt html5 rakni de mind1:)

  12. Nem értem! Mik az Apple elöírásai?
    Mert bosszant,hogy mondjuk a vodafone.hu n szinte csak kockákat látok.
    Miért nincs flash player vagy java virtual pluginjuk?

  13. Üdv!

    Egy kis off, ha bárkit zavar, torolheto…
    Tud valaki valamit arról, hogy honnan lehetne olcsóbban megszerezni az új taccsot?
    Ha nincs más lehetőség kiadom érte azt a 70ezret az xms-ben, de nem szívesen, látva azt hogy az Amerikaiak ennél sokkal olcsóbban hozzájutnak:D valakinek valami ötlete van?
    Köszi,
    David

  14. Hová lett a repobol a Flasf for IPAD ??? Miert töröltétek?

  15. Remélem nem csak 1 iMobileCinema átirat lesz. Azzal ugyanis a flash be ágyazott h264 es videot siman le lehet jatszani, de pl az inda video-s flash playeres videokat mar nem. Ha azt is tudja, akkor ez télleg újítás.

  16. Ne haragudjatok az OFF-ért de:
    Párnapja vettem kint az államokban egy Jailbreak-elt függetlenített iPhone 4-et 4.0.1-es OS-el. Minden működik rajta, csak 1 dolgot nem tudok beállítani az pedig a netprofil. nem tudok 3g-s hálózatról netezni. :S miért van ez, illetve hogyan tudnám rendberakni? próbáltam kérni a t-mobile-tól netprofilt de ők csak az restort tudják ajánlani, az meg nem jó nekem ugyebár a jailbreak miatt. Kérem ha valaki tud segíteni ez ügyben meg a facetime illetve a mms-ben is akkor vegye fel a kapcsolatot. Ha kell fizetek érte hogy rendbe legyen, mert így nem oké :S válaszotokat előre is köszönöm
    tiger320

  17. Srácok, gondba vagyok!
    Visszatettem a telómra (3G 8Gb) a 3.1.3-at 4.0.1-ről. Sikerült, működik, JB+Unlock.
    A gond az, h az iTunes által mentett backupom, ami ugye 4.0.1-es, nem tudom visszatenni a 3.1.3-as rendszerre, mert azt írja, h ez régebbi fw.
    Hol találom meg én a lementett backupot a gépemen? Hogy tudom kiszedni belőle a telefonszámaimat? A többi igazából nem fontos…

  18. Taki: tedd vissza a 4.01et szinkronizald outlookkal a telefonszamokat… Majd vissza 3.13 es ezzel is szink outlookkal…

  19. ez teccik…

  20. @Tocso: igen elég régi. Az Engadgeten is tegnap jelent meg…


Add a Comment