fbpx Skip to content

Nem lesz külön 4.0.2 jailbreak

A Dev Team tegnapi közlése szerint nem adnak ki külön jailbreaket a 4.0.2-es szoftververzióra. A 4.1-es rendszer végleges kiadása közel van és a béta változatok alapján nem akarnak a jailbreak kiadásával belemenni egy újabb macska-egér játékba, így a rést az Apple a végleges verzióban betömheti. Viszont „elképzelhető”, hogyha lesz 4.1-es jailbreak, akkor az a 4.0.2-es verzióra is működni fog.
Szóval várjuk türelemmel a 4.1-es verzió megjelenését.


SEGA leárazás

Iskolakezdés alkalmából a SEGA leárazta néhány játékát, az akció szeptember 1-ig tart.
• Sonic the Hedgehog, – $5.99 → $2.99
• Sonic the Hedgehog 2, – $5.99 → $2.99
• Super Monkey Ball, – $2.99 → $1.99
• Super Monkey Ball 2, – $5.99 → $2.99
• Super Monkey Ball 2: Sakura Edition for iPad, – $7.99 → $3.99
• Shining Force, – $2.99 → 99¢
• Ecco the Dolphin, – $2.99 → 99¢
• Streets of Rage, – $2.99 → 99¢
• Golden Axe, – $2.99 → 99¢


Előkészületek a szeptember 1-i összejövetelre

Az Apple elkezdte az előkészületeket a szeptember 1-én tartandó bemutatóra. A színhelyül szolgáló Yerba Buena Centerre kirakták azt a gitárképet, amely a meghívón is szerepel. Pletykák szerint várhatóan bemutathatják az új iPod Touch-t, az új Apple TV-t, az új iPod nano-t,  és az iTunes streaming-et is.

Apple-iroda egy Mercedesben

A Brabus mindig a tuningolásról volt híres. Most különleges fejlesztéssel álltak elő. Egy 600-as Mercedest alakítottak át, úgy hogy mobilirodaként szolgáljon és telepakolták Apple termékkel.
Mint a képeken is látható a csomagban szerepel két 64 GB-os 3G iPad. Ezekkel nem csak dolgozni lehet, hanem az autó egyéb funkcióit is vezérelni lehet, mint pl. rádió, navigáció és telefon.
A rendszer agya a hátsó ülés alá beépített Mac mini, ami egy 15.2 colos TFT kijelzőn jeleníti meg a rendszert. USB porton keresztül számos kiegészítőt csatlakoztathatunk a számítógéphez, mint pl. konferenciahíváshoz webkamera. A gépelést a bluetooth-os billentyűzet segíti.
Ha éppen nem használjuk a rendszert, akkor a középkonzolban tárolhatjuk az elemeket a kíváncsi tekintetek elől. Persze a kocsi önmagában sem semmi, mert a motor 750 lóerőt bír, és végsebessége 340 km/óra. A tuning ára nem ismert, de nyilván nem két fillér… Steve Jobs Mercedes-mániás, de nem hiszem hogy váltana a sportváltozatról erre.




Olvasd el a hozzászólásokat is

34 Comments

  1. Mint a képeken is látható a csomagban szerepel két 64 GB-os 3G iPad.

    csak az egyik 3G-s a masik sima wifi-s
    lasd masodik kep, ipadok a taroloban.

  2. Gondolom dobtak rá JB-t+MyWi-t. 🙂

  3. Várom már a 4.1.0-át, mert ez a 4.0.1 rosszabb, mint a 3.1.3. !

  4. Kíváncsi vagyok mennyire stabilan rakták össze a tuningot. Tegyük fel, pornónézés és a napi teendők elvégzése mellett ugye vezetni is kell az autót, így 200-zal száguldozva egy esetleges karambol mekkora hatással lenne az iPad-re ott az ülés mögött? Szerintem leesne. 😀

  5. Hmm, Streets of Rage? Régi kedvenc. Lehet hagyom installoust nyugodni, és megveszem, ha már így leárazták nekem. 🙂

  6. OFF
    2.2.1-es rendszert szeretnék jailbreakelni Pwnagetool-al készítettem custom firmwaret, de nem ment vele a dolog, akkoriban nem volt “normális” redsn0w? mert 0.3-at próbáltam, lefut a jb-csak épp nem indul újra a telefon még ha lehúzom és visszadugom akkor sem :-/ , van rá egyéb megoldás? meguntam a 4.0-át 2.2.1 meg hasít nagyon :DDD
    ON

  7. Sziasztok,
    átnéztem a Szifon.com régi bejegyzéseket, de így sem találtam választ…
    Van VPN az iPhone-ban, tudok is csatlakozni a munkahelyemhez… ÉS? Hogyan tudnék fájlokat böngészni, nyomtatni stb…?

  8. Hmmmm, de elfogadnám annak a verdának az árát!

  9. Hali!

    OFF:

    Adott 3GS teló 4.0.1 JB. Cydia szerint 3.1.3, 4.0.0, 4.0.1 SSHS elmentve. Hogyan rakom vissza a gyári 4.0.1-et a telóra?

    Előre is köszönöm

    ON

  10. @iNerull: Szerintem meg ez a hátsó ülés, szóval sok köze nincs a vezetéshez. fail

  11. @Gregsmi: 2.2.1re quickpwn volt

  12. @Asd
    Ohh. Igazad van. :s Látom valaki figyel. 🙂

  13. tudom kicsit off, sőt nagyon is, de valaki elmondaná , hogy most bluetoothon hogy lehet küldeni, csak mert régen ha jól tudom ibluenovával lehetett de most nem teudom letölteni cydiából. thx a segítséget

  14. bocsi sos kellene egy kis help
    ipad 3G vodafone kártyával használnám de nem működik a cellulal datanal beírtam hogy internet.vodafone.net de nem mén mást kellene irnom az APN hez? köszi

  15. Sziasztok!

    Bocsánat az Offért:

    A Cydiaban a 4.0.1. es iOS el, elinditottam a 3.1.3 ra való mobileinstaller-t a telefont utána újrainditottam, és azóta nem töltődik be az iOS 🙁
    próbáltam DFU módban restorolni a 4.0.1 re az oldalról letöltött restore fájlal, SHSH megvan a saurik serveren 3194 es hibát ír folyamatosan 🙁

    PLS HELP

    Köszönöm

  16. OFF:
    Heló, ipod touch-ra létezik ébresztő program?

  17. @Lui: küldjek át MobileTimer.app-ot (iPhone 3G-ről, hármas szoftver)?

  18. @H2CO3: köszi, de Alarm Clock Connect 1.01-et tesztelem majd és sztem nemjó a 4.0-ra, de köszi 😀

  19. dehát jbelhető a 4.0.2 a redsn0w-val..

  20. @Bucoka: ha 3G-d vagy iPT2G-d van régi iBoot-tal. Ettől magasabb HW verziójú készülékeket hiába ejted le, mert >>>törhetetlenek.<<<

  21. @The Hypeboy: Kösz az észrevételt, én írtam el, egyébként azt is próbáltam, de semmi eredménye nem lett :-/

  22. hello
    bocs a zavarért. csak a biztonság kedvéért.
    van egy 4.0.1 új boot-os 3gs iphonom, az itunes 9.2 verziójú. annyira nincsen szükségem a jailbreakre, de van néhány program, amit nagyon szívesen megnéznék vásárlás előtt. viszont nem nagyon akarom elveszíteni a garanciát, ergo mindent jól szeretnék csinálni.
    a backup megtörtént, (úgy láttam, csak a már letöltött programokat menti el, ez nekem azért furcsa), a kontaktokat lementettem, elvileg van egy ‘üres’ készülékem. az sms-eket le lehetne menteni valahogyan?
    az shsh mentése is megvan, umbrella 4.00.23 verzió, dfo mód. van valami program, amivel ennek helyességét tudom ellenőrizni?
    a kérdésem. ha megvan a jailbreak és esetleg vissza akarom állítani a mostani állapotot, vagy esetleg jailbreak közben valami probléma adódik, akkor meg tudom majd tenni az shsh és az ‘itunes restore’ segítségével?

  23. ja és köszönöm előre is!

  24. 1. Hat csak azert hogy megnezz vasarlas elott par programot azert nincs sok ertelme jailbreakelni..:D
    2:a backup lementi a kontaktokat smseket, MINDENT (ezert backup)
    3: a garanciat semmikep nem veszted el, ha nem jo valami (olyan nincs) akkor is barmikor restoreolhatsz
    4:shsh helyesseget ellenorizni? Wtf? A te telodrol mentetted le nem? Hatakkor?
    5: igen vissza lehet allitani
    De ha ennyire fosol jbtol akkor nem ajanlom…

    @H2CO3: jaaa vagom. A poen is jo volt 😉 :D:D

  25. Minek raknak be iPadet meg egy Bluetooth billentyut, tiszta baromsag, inkabb MacBook-ot raktak volna be az ugy is jobb… Mac Mini-t meg elnezem…

  26. @m1n0w: nem kellett volna 4.x-re 3.x-hez való mobilneinstallation-t feltenni, ezt leírtuk számtalanszor.

    és attól, hogy sauriknál van SHSH-d, a hosts fájlodban is be van állítva? mert anélkül bizony nem fog menni, és mondjuk próbáld DFU-ban. ha más nem, mi meg tudjuk csinálni neked, ez esetben jelezd, és felvesszük veled a kapcsolatot a hozzászólásodnál megadott emailcímen.

  27. @Jadeye:

    közbe sikerült megoldani, a hostfileba is bevolt állítva hogy oda mutasson.

    a megoldásom az lett , hogy downgradelni szerettem volna 3.1.3 ra vissza, az megakadt 1015 hibával majdnem a végén, utána próba szerencse alapon kipróbáltam, hogy az így már oprendszer nélküli phone-ra vissza megy-e a 4.0.1… sikeresen végigment, így most már bekapcsol, és használható a teló! egyenlőre nem vettem észre semmi problémát rajta, minden működik remélem nem is lesz a továbbiakban semmi baja!

    elég durva tanulópénz volt!

    nagyon köszönöm a pozitív hozzáállásotokat ! 🙂

    u.i.: DFU módban próbáltam végig restorolni, először 3194 hibát írt, downgratenél pedig 1015 hibát, de a downgrade leszedte a hibás oprendszert!!

  28. @m1n0w: a 1015-ös hiba esetén a rendszer fentvan a készüléken, a hibát a baseband miatt írja, mert a 3.1.3-ban korábbi baseband van, mint a 4.0-ban, és a baseband-downgrade restore-ral nem lehetséges. a hibaüzenet tehát azt jelzi, hogy nem tudta írni a baseband-et. de az iOS már ekkor rég rajta van a készüléken, és csak ki kell ugrasztani a recovery loop-ból, pl rslite-tal.

    tehát olyan nincs, hogy a készüléken ne lenne oprendszer, vagy bármi leszedné, mert az nem lehetséges, és összesen csak a baseband miatt írta a hibát.

    de a downgrade-ről is írtunk cikket, abban ez le van írva, és az is, hogy mit kell tenni a végén a 1015-ös hiba esetén (hiszen hivatalosan nem is lehetne downgrade-elni).

  29. @Jadeye: Az egy téves elképzelés hogy visszafrissítésnél bedobja a hibát és nincs semmilyen hatással a készülékre. Én speciel egy hibát véltem felfedezni, mégpedig hogy a push onnastól kezdve nem működik, ami valljuk be egy elég fontos funkció.

  30. @kiru: te miről beszélsz mégis?

    a push attól függ, hogy mivel és hogyan aktiválod, és az égadta világon semmi köze ahhoz, hogy előtte milyen OS volt rajta, pláne nem függ attól, hogy downgrade történt-e, vagy nem… csak attól függ, hogy gyári kártyával aktiválod-e, vagy hacktiválsz. mástól nem.

    vagy esetleg arra gondolsz, hogy visszarakta backupból a dolgokat? mert visszarakni backupból meg jailbreak esetén sosem ajánlott.

  31. Hello
    Tudnátok segiteni ?! Nekem egy iphone 3g-m van jelenleg 4.0.1 es verzió van a telomon csak nem tudom jailbreakelni , tud nekem valaki adni egy linket vagy egy progi nevet amivel tudnám mert én már végig néztem mindent de semmi :S
    Köszönöm elöre is üdv

  32. Szia!
    Az első dolgod az lenne, hogy felcsatlakozz a telóval az internetre (wifi vagy 3G). Utánna a telefonon nyisd meg a Safarit–> majd keress rá a jailbreakme.com-ra, húzd el a kis nyilat és hagyd dolgozni a telefont. Ekkor ezt fogod látni–> http://www.youtube.com/watch?v=injJTTb9EWw
    Mikor végzett csak leokézod és kilépsz a Safariból. Valamelyik oldalra kirakott neked egy Cydia nevü progit, azt nyisd meg. Itt a Cydia.hackulo.us kell megkeresned az amábbi módon–> http://szifon.com/szifon.com-source/
    A stable.szifon.com helyére kell beírnod a cydia.hackulo.us. Ezután ebbe bele tudsz menni és installálnod kell az AppSync for 4.0-át. Ezután nincs más dolgod mint élvezni az alkalmazások ezreit 😀


Add a Comment