Wi-Fi Sync, és MiTube az AppStore-ban!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinkronizálás 3G-n és VPN-en keresztül

A Wi-Fi Sync nevű alkalmazás lehetővé teszi, hogy ne USB-kábelen, hanem wifin keresztül is szinkronizáljuk a telefont. A 2.0-ás változattal kibővítették a lehetőségeket, mert már 3G hálózaton és VPN-en keresztül is lehet szinkronizálni.
Az alkalmazás 9.99 dollárért vásárolható meg a Cydiában. (A cikk írásakor még csak az 1.1-es verzió volt fenn, de hamarosan frissíthetik a programot)

Mitube (volt mxtube) az App Store-ban

Korábban volt a Cydiás mxtube alkalmazás, mellyel Youtube videókat lehetett megtekinteni és a készülékre lementeni. Az alkalmazás előnye, hogy ha többször akarsz egy klippet megnézni, akkor nincs szükség újabb letöltésre és adatforgalomra, mert a telefonról nézhető az adott videó.
A fejlesztő úgy döntött kilép a szürke zónából, mert elküldte az Apple-nek jóváhagyásra a programot. Ők elfogadták, így Mitube néven ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Több mint 12 alkalmazás egy folderben

iOS 4 alatt már létre lehet az alkalmazásoknak foldereket hozni, de maximum 12 alkalmazás tehető egy folderbe. Ezt elégelte meg Chpwn és létrehozta az Infinifolders nevű programot, mellyel tetszőleges számú program pakolható egy folderbe.
Jó kis app, 1.99 dollárért vásárolható meg a BigBoss repóból.


 1. A Wi-FI sync már nagyon régi, az 1.1-el csak annyit történt hogy az iPad-et is támogatja.

  @Atlius: Csak annyi hogy nem kell mindig rádugnod a gépre. Szerintem hasznos, nekem is volt hogy hetekig nem szinkronizáltam, ha ilyenkor veszíted el vagy töröd össze a telefont, elég szívás… Ilyenkor szoktak menni az “elhagytam a telómat, küldd el a számodat :D” jellegű iwiw-es körüzenetek 😀

  Amúgy a 2.0 kiadása nem hamarosan, hanem pár héten belül fog megtörténni:
  http://twitter.com/flukes1/status/20255462409

  Na az már tényleg hasznos ! Mennyit szenvedtem az iPad-el mikor külföldön voltam, jó ég ! Egy árva könyvet nem tudtam rá tenni mert laptopom nincs, de ezzel minden ilyen jellegű gondod elszáll 🙂 Akárhonnan szinkronizálhatod !

 2. Elgondolkodtattak ezek a fizetős Cydiás programok. Egy OS frissítésnél minden Cydia-s alkalmazást újra kell rakni, gondolom ezek is elvesznek ilyenkor. Vagy ezeknél másképp van?

 3. Én leszedtem az egyik repoból a crackeltet erre jött egy üzi,hogy rögzítették az ip-met meg midnen szart és töröljem le, mert fellépnek ellenem. Ez mennyire komoly??

 4. @CamelX: Igen másképp, leszede Cydiából újra és mivel felismeri az Ihoneodat a Cydia így azt is tudja mely programokat vetted meg olyan mint az Appstore, ha egyszer megvetted bármennyiszer letöltheted. Ez tuti nekem van egy pár megvett cydiás progim.

 5. Én is leszedtem a wifi synch-et,nekem is kiírta a riogatást,de semmi nem történt.Mondjuk azóta megvettem már.
  Hogy miért jó?Pl., ha nincs kéznél a kábel…
  Mitube eltűnt az éterben 🙁
  Adminok! Nem működik az oldalon az iPhone nézet!

 6. Ez a Wi-fi sync nem rossz dolog szerintem. Teló pihen a kihangosítóban, töltődik is, nem kell zargatni (hadd pihenjen 🙂 ), és egyszerűen szinkronizál közben.
  Nekem megérte a 10 dolcsi. Úgy tényleg nem lenne sok értelme, hogyha a gép mellett heverne, és csak annyi lenne a különbség, hogy összeköti e egy kábel a géppel, vagy nem.
  De így szerintem pöpec, alapból tudnia kéne ezt. Na majd az iOS 6… 🙂

  R

 7. ez a Infinifolders működik nektek itunesba? csak mert nekem ott nem mutatja és minden sync után megjelenik a revert és az apply gomb :S így meg nem másolja fel a telefonra telepített alkalmazást a gépre

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!