fbpx Skip to content
A Human Touch nevű wellness cég megalkotta azt a masszázsszéket, melyet Bluetooth-on keresztül egy iPhone vezérel. A hozzávaló alkalmazás még készül, de 16 különböző program lesz beállítható, többek között a Morning Wake up (Reggeli felkelés), Surrender (Önátadás), Rejuvenate (Fiatalodás), Sleep (Alvás) és az Espresso Shots (Megkönnyebbülés 5 perc alatt). A program lehetővé tesz wellness tanácsadóhoz való közvetlen kapcsolatot is.
Az alkalmazás valamikor az ősszel jelenik meg, ingyenesen lesz letölthető, a szék árára nem találtam semmi adatot 🙁

Több alkalommal írtam a Deliverace nevű autós játékról. Azóta nevet váltott (Reckless Racing lett) és felkarolta az EA Mobile. Közlésük szerint kiváló grafikával (ilyet még nem láttak handheld készüléken) és irányítással (csúsztatások, farolások), multiplayerrel, online ranglistával és szellemautós versennyel jön ki a játék.
A lenti képek iPhone-on készültek, de szerintem csak a 4-en néznek ki ilyen jól. Megjelenés még a nyáron, iPad-en is lehet majd játszani.




Olvasd el a hozzászólásokat is

134 Comments

  1. Sztem meg a 3GS is hozza ezt a minőséget…simán bírnia kéne, de majd kiderül 🙂

  2. Bőven meg lehet ezt csinálni 2G-vel és 3G-vel is (programozó vagyok), a trükk annyi, hogy ebbe a játékba csak délről mutatja a kamera, nem forog, csak egy kicsit, így ha a textúrákat a bump mapp-el előre lerendereled déli irányból, akkor tisztára úgy tűnik, mintha tökéletes lenne a bump, pedig már csak egy textúra az egész. Az árnyék sem nagy dolog, az is előre renderelt, lerenderelik a talajt, majd rá az autókat, ezután kikapcsolják a mélységbuffer teszt-et, rá a lighmap, majd vissza a depth test, és legfelülre a fákat. iPhone-ba állat erő van, most írok épp egy 3D motort, azt olyan grafikát hozok ki belőle, amiről nem is álmodtam, Textúra, specular map, luminance map, dinamikus fények, mindez 800 polygonon, és iPhone-on 34 fps, 3GS-en, 1Pad-en meg persze 4-en 60 fps a V-Sync fogása miatt. De ami beteg, hogy akkor is 60 ezeken, ha 10 db ilyen objektumot renderelek.

  3. @zenorbi: Esetleg megnezhetnem iPad verziot futas kozben is? Vagy nem publikus? Ha igen feldobhatnad valahova…

  4. Gratulálok a székes cikkedhez….igazán fontos hír és mellesleg igen hasznos….,még jó sok hasonlót kívánok,mind magamnak ,mind társaimnak akik olvassák a fórumot:-)Csak így tovább.

  5. @dnp: Mivel se kamerám nincs most, se iPad a közelben, így az editort tudom megmutatni, de pontosan ugyan ezt kapod iPhone-on/iPad-en, max iPhone 2G-n és 3G-n nem konstans 60 fps-el: http://www.youtube.com/watch?v=YIBvA7Otv2s

  6. @invezz: Osztom!

  7. @Zoltan:
    Szerintem a 16GB-os nem sokkal dragabb. Megeri azt a kis kulonbseget.

  8. @micro: Viszont en egy 3.x-es Sw-ert fizetnek. 🙂
    Sajna a garis T-s telefonomat mar 4-essel kaptam vissza. 🙁

  9. 6000$ a szek ara…forras : h t t p ://www.massage-chair-relief.com/blog/general/acutouch-9500-massage-chair-a-little-more-info/

  10. planetbeing

    We’re gonna be able to give you an unlock with the jailbreak.

    hmhm:D

  11. mi ez a faxság ?! nincs más hír ?!

  12. @Zoltan: ne reklámozzá mán, hallod-e !!! 🙂 🙂 🙂

  13. Sziasztok! Nem tudna valaki feldobni egy linket egy 4.0.1 custom szofthoz 3GS régi bootra? Mac-en már lehet kreálni. Üdv

  14. Egy kis off es egyben reklam is: az apple oldalarol es az AppStore-bol elerheto az az app amin keresztul ingyen tokot lehet igenyelni az iPhone 4-hez. 3-5 het a kiszalitasi ido. Szoval akinek kell, hajra!

  15. miééééééért nem megy fel 1ik navi sem a rohadt 3gmre?????????
    4.0.1.
    minden más felmegy, de bármelyik navit próbálom megfagy az itunes.
    a navigon 1.6nak tuti mennie kéne.

  16. Bocs OFF:
    Tudtok olyan Cydia-s programot,amivel átlehet írni a szifon firmware verzióját?
    Vagy,hogy manuálisan melyik mappában kell átírni?
    Előre is kössz a válaszokat!

  17. OFF: eladó egy 3G ár megeggyezés szerint

    2 éves, augusztusban hivatalosan is függetleníthető.
    karcos, de nem vészesen

    érdeklődni: [email protected]

  18. sziasztok

    nem akarom szet offolni ezt a postot szoval ha valaki tudna segiteni a chaten plz..
    iPad rol lenne szo..

    koszi

  19. Sziasztok!

    Egy kissegitség kéne! Kéne egy olyan app amivel ki lehet cserélni a springboard hátteret! Mint a 4.0ban. Jah és menjen 4.0.1-en. Jb-nél nem kapcsoltam be a hátteret mert az nagyon belassitotta. De volt egy olyan app amivel nagyon jol futott 2g-n használtam sokat de már nem tudom a progi nevét. Remélem tudtok ajánlani valamit:D
    Köszi!

  20. @v8mark: esetleg a winterboard-ra gondolsz? bár az nem biztos, hogy megy rendben 4.x alatt.

  21. Van egy olyan gondom hogy cydiaba voltak frissítések, leszedtem és restart springboard közben megfagyott. nyomtam resetet de hiába nyomom blackraint (3Gs new boot 3.12) nem indul csak frodóig jut. Próbáltam restore de hibát dob: http://kephost.hu/image-C134_4C4A2942.jpg
    plz help!

  22. @Pett: ha nincs SHSH-d, amivel kapcsolatban minden fw megjelenésekor könyörgünk, hogy mindenki mentse le, akkor ez van, buktad, felrakhatod a 4.0.1-et, mert mást nem fog engedni az iTunes felrakni, hiszen ez az shsh lényege. (frodó amúgy ezekben nincs, itt geohot van.)

    ha nincs semmi shsh-d, akkor elismétlem: jelenleg SEMMI mód nincs arra, hogy jailbreak-elni és függetleníteni tudd az új iboot-os telódon a 4.0.1-et. az shsh fájlokat emiatt kell lementeni. vagy frissíted 4.0.1-re, és eredeti kártyával aktiválva iPod touchként használod, vagy nem tudsz csinálni semmit, és egyáltalán nem használod az új spirit megjelenéséig. más megoldás az shsh fájlok hiánya miatt jelenleg nincs.

  23. Tisztelettem.

    Van egy új ibootos 3 GS iphonom 16GB os. Most jelenleg 3.1.3 SW van fent SSH elmentve. Sokszor restoréztam is és 3.1.3 SW tudok vissza rakni. HA felteszem a 4.0.1 SW Van rá lehetőség, hogy a 3.1.3 SW Vissza tudjam rakni? A Backup-ot nem rakom a 4.0.1 Ezt elolvastam. T-mobilos és ezzel is használom függetlenítés em érdekel, ha baseband frissülne.:) Köszönöm

  24. @norbesz74: ha megvan az shsh, akkor igen, vissza tudod rakni. ellenben a restore végén a baseband miatt hibát fog dobni, hiszen azt nem fogja tudni downgrade-elni, de abból ki kell ugrasztani pl rslite segítségével. (egyébiránt a 4.0[.1] basebandje is függetleníthetõ)

  25. @Jadeye: Köszönöm és azt a rslite hol találhatom meg?:)

  26. @Jadeye: Megvan, le van mentve elvileg cydiaba is meg gépen is megvan. Csak nem tudom mit kell csinálni.itunes valami 8.akármi és Tmobilos vagyok szoval mindegymi csak legyen fent. de nem csinál semmit… Leszedtem egy 3.12t meg dfumodba teszem de nem tudom kivenni dfubol nem tudom sikerült e. leszedtem valamit ami kiveszi dfubol feltettem kért valami libusbt,ott volt feltettem na és azóta vége a gépemnek, se egér se billzet. be meg ki tudom kapcsolni. hol vannak a telszámok elmentve itunsba? kivenném mielött ujrarakom a wint.

  27. @Pett: a libusb-re már nagyon sokszor írtuk, hogy hibákat okozhat, így el kell kerülni. próbáld meg uninstallálni valahogy. ha nem megy, akkor ez van, windows reinstall.

    az iTunes által készített mentések itt vannak, mentsd ki az egész mappát:
    c:\users\[userneved]\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup

    illetve érdemes még lementeni ezt is:
    c:\users\[userneved]\music

  28. tudtok mondani oylanm játékokat amikkel sokat játszotok mostanába, és iylen nem lehet megunni mint pl az angry birds vagy a plants vs zombie. top 100ba nem találtam olyat ami tetszett volna.

  29. @Jadeye: Köszi meglesz. És a telót hogy hozzam ki akkor dfuból?

  30. @Jadeye: köszönöm és kerestem guglin, de nem tudtam mit keresek.:)

  31. @draft:
    sima 3g

  32. Hamaraosan jön az iphone 4 MO ra:) t mobile bevezette az iphone 3gs 8GB ot es kivonta a forgalombol a 16 és 32 eset:) juppiii

  33. @Crazy: hát remélem is, mert most még nem lehet magyarországra ingyen tokot rendelni, csak a már launch-olt országokba 🙁

  34. Minden szifon olvasó megérdemel egy széket.

  35. @Crazy:

    Na, de milyen áron adják.

    2000Ft-al olcsóbban, mint a 16gb-ost.

    A tré megint hozta a formáját, hogy ne csalódjunk benne. 🙂

  36. Bocs, nem széket, hanem egy ilyen fotelt. 🙂

  37. @csipibmx: Ha az angollal jól állsz és szeretsz gondolkodni, akkor ajánlom figyelmedbe a “Dexter”-t. A sorozat alapján készült. Nem tudom melyik évad, de benne van a “jeges” is és dexter testvére még csak nyomozgat az apja után. Nagyon élvezetes. Egyébként még ott a “Cogs” szintén logikai. Ez a számítógépes változatnak egy az egyben portolt változata. Illetve Physics, vagy cat physics(ez utóbbi kettő különböző, de erősen logikai játék és nehezen letehető 🙂 )
    A 3GS nem árt ezeknek a játékoknak. Sima 3G-n picit lassúak.

  38. @Ateszpapa: Én már ebay-ről be is szereztem 2db 16GB-os iPhone 3GS-t régi iBoot-tal(Egyet magamnak egyet barátnőmnek) és a kettő együtt nem volt 120.000 Ft 😀 Az enyémen kellett hátlapot cserélni mert picit karcos volt, a barátnőmé viszont mintha most csomagoltam volna ki. Ennyit a T-ről. Bár nem tudom min vagyunk meglepődve, mikor minden éven ezek az árak mennek..

  39. @Pett: Én is beleestem a hibába, próbálj meg vmi más (USB-n kívüli) alternatívát keresni a windowsban való navigálásra, nekem is úgy sikerült.

  40. @The Hypeboy: Például elindítja csökkentett módban a wint és uninstallálja a libusb-t. Nem tudom ez így működne-e, mert nekem már hetek óta fent van a libusb és vígan működik minden, de én ezzel kezdeném.

  41. Off láma
    Ha azt akarom, h a telefon ne csináljon adatforgalmat, akk elég, ha kijelentkezek mindenből, ami használja a netet [appstore, facebook,…]? V van erre megoldás? H csak az, és csak akk használhassa a netet, amikor én akarom.

  42. @Kovi87: 4.0 óta a settings / general / network alatt van erre külön gomb, cellular data on/off

  43. Jadeye! Nem tudnátok valamit csinálni az oldal témájával? Gépen nem annyira élvezetes a telefonra optimalizát nézet és így a csetet sem érem/érjük el. Előre is köszi.

  44. We Farm Canadai storeban, No. 1.

  45. srácok nincs vmi hír az új spiritröl?

  46. @beni1996: spirit?! az vmi új dezodor?! 🙂 🙂 🙂

  47. @draft:
    Szerintem ő a JailBrake-ről beszélt, mondjuk erről.

  48. @hepike: Bocs, break, mindig felcserélem és csak utólag tűnik fel:D
    @beni1996: egyelőre semmi új hír nincs, folyamatosan figyelem dev-team blogját és twitjeit, de semmi érdemleges nincs.

  49. és kb mire várhato az uj spirit jailbreak és nem a dezodor:D;)

  50. @beni1996: erről senki nem tud semmit, még maguk a készítők sem. Saját egyéni véleményem szerint a következő 2 hétben megkapjuk(a csipogásokból ítélve), illetve mert már nagyon jól jönne 😀

  51. @hepike: Én Comex twitterét is figyelem, de semmi…
    Érdekes ez a szifon pont kom, az asztali gépemen mobilmódban jön be az oldal, a szifonomon asztali módban…

  52. Hello van egy kis gond iBooksot szeretnék hsználni de amikor letölti a könyvet nem akkaeja abbahagyni a töltést hogy tudom ezt megoldani ujra jailbreakelés nélkül redsn0w 0.9.5b5-3-mal jailbreakeltem és elvileg a beta 4 már fixálja de hogy lehet megoldani ujra jailbreak nélkül?

  53. Csak muszáj vagyok kérdezni, mert már szenvedek vele egy ideje, a gugliban meg ilyen problémára nehéz rákeresni.

    Már régebben is volt ilyen, és most is ugyanaz a helyzet állt elő, miszerint az iTunes nem hajlandó szinkronizálni a filmjeimet, zenéimet. Kitöröltem a Library könyvtárból 2 filmet, szinkronizáltam a telefonnal, de nem hajlandó leszedni. Meglestem, hogy felrakni felrakja e a telóra a zenét, filmet, de nem. Legutóbb csak a restore segített, de most már inkább kérdezek előtte, hátha lesz valaki oly jó, hogy válaszol.

    3G
    firmware 3.1.2
    iTunes 9.2.0.61

  54. @Szpisti: én mindenki twitterét és a blog hozzászólásait is figyelem. 1-2 bíztató jel van, de semmi konkrétum. A türelem, tornaterem…

  55. @aang: szívesen segítenék, de egy mondatot sem értettem belőle. Nyugodj meg és kezd előről. Írd le a telefonod paramétereit és a hibát. Kérlek használj írásjeleket, mert ez is ront az értelmezhetőségen.

    (ez mind még nem garancia arra, hogy tudok segíteni, de más is olvashatja a gondod és lehet más tudja a megoldásodat)

  56. nem tudja valaki hogy hol lehet iPhonera hátlapot venni olyat amit rendesen fel lehet csavarozni?

  57. @beni1996: burkolatra gondoltál? mármint nem ilyen védő-tartó-felcsatolható-izébizére, hanem arra a rendes fekete hátlapra almalogóval meg feliratokra, igaz?

  58. igy van amit rendesen le lehet cserélni az eredetivel:D

  59. @beni1996: ebay 15$, pdaparts.com 40$
    Előbbi utángyártott(ezalatt annyit kell érteni, hogy a bekapcsoló gombjának és a fülhallgató lyukának a helyét kicsit ki kell óvatosan szélesíteni, viszont komplett csavarhúzó és cserélő készletet adnak mellé, jaj és alul a szöveg nem csillog csak fehér)Utóbbi gyári, teljesen minden stimmel viszont semmi nem jár hozzá(se csavarhúzó, se a többi eszköz ami kell egy cseréhez).

  60. oké, a hosszú válaszom moderálás alatt a rövid válaszom meg ez: utángyártott 15dolcsi postával, gyári 40dolcsi+postaköltség 😀
    (majd előbb utóbb aktiválja úgyis valaki a hsz-em és meglátod a hosszúválaszom is, abban kitértem a különbségekre)

  61. okés és hol lehet rendelni és menyi idő mire meg jön?:D tele vagyok kérdéssel

  62. vagy a hosszúba az is benne van?:D

  63. mind a két weboldal amit megadtam amerikában található. Amelyik a gyárit forgalmazza, az nem postáz sajna Magyarországra. A másik oldalon valószínüleg postáznak de tuti nem ingyen és fél-1 hónap postázásra simán számolni kell. Meg aztán a cseréje is rettentőmódon pepecs munka. Annyira aprók a csavarok és sok van belőlük, ráadásul a némítógombot sem egy leányálom visszatenni a helyére. Továbbá a kamera és a fülhallgató csillogó keretét is át kell ültetni(mind két esetben) Továbbá kel egy tubus két komponensű 3M DP-460 típusú ragasztó(ezzel ragasztják a gyárban a króm keretet a házhoz és elvileg kis hazánkban is beszerezhető). Továbbá kitartás, türelem és precizitás kell hozzá.

  64. jézus azt hittem könnyebb munka:D

  65. de nagyon köszönöm az infót

  66. én most cseréltem az enyémet, szóval a tapasztalataimat írtam le:D megfelelően apró és mágneses fejű csavarhúzó nélkül egyszerűen lehetetlen megcsinálni, mert azt a sok apró csavart képtelenség becélozni a helyére. Egyébként ha ez meg van akkor nem olyan nehéz az egész, de a ragasztót sajna nem tudod kihagyni, mert a jobb sarka a krómkeretnek semmilyen más módon nem kerül rögzítésre a házhoz és ott összerakás után nagy hézag lesz, ami ugye rosszabb mintha kicsit karcos a hátlap. Amúgy a ragasztó 20dolcsi ingyen postával Magyarországra és bárhova(A postázási időről nem tudok nyilatkozni) Ha kell egy ház meg tudjuk oldani, mert 1 hónap múlva megyek haza az Egyesült államokból, szóval még van időm rendelni egy párat.

  67. rendes vagy de ez igy elég macerás azt hittem hogy pár csavar és kész az egész:(

  68. @beni1996: fel tudsz jönni a szifon csetre?

  69. és amúgy jár hozzá kis csavarhúzó?:D

  70. szifon cset az hol van?:D nem is hallotam még bocsi még anyira nem vágom a járást

  71. alul látod azt a sötétkék csíkot? Ha csak egy kis kocka van jobb oldalt akkor kattints rá és kiszélesedik. Aztán katt a Chat gombra, majd kiválasztod a “Guest”(4. azaz utolsó kapcsolódási lehetőséget) beírod a nevedet(beni1996) és kapcsolódsz.

  72. okés köszi

  73. Valaki tud megoldást az 56-os kommentemhez?

  74. atlius, gyere vissza csetre, engem nem izgat ha offolsz, meg hátha tudnék segíteni 🙂

  75. 56-os postra még mindig várom a választ. 🙁

  76. Oké, ezt a videót figyeljétek: Nyelvtudás nem kell hozzá 😀
    http://www.twitvid.com/ST4MX
    A Dev-teamnek is nagyon tetszik, hátha emiatt kiadnák a jövőhéten az új JB-t 😀

  77. @Atlius:
    Én is jártam már így, mikor az iTunest újraraktam. Nekem az volt a gond, hogy uninstall után hátrahagy egy csomó iTunes filet, ezeket letöröltem és újra telepítettem utána ,működött. (iTunes 9.0.1.8)

  78. Olyan szövegelés folyik a twitteren Comex, iH8sn0w és MuscleNerd között, (felét se értem) de remélem ma kiadja már valaki az új spirit-et…

  79. @Szpisti: ha értenéd, akkor nem is feltételeznéd, hogy ma kiadja.

  80. Igen, ezt a twitter bejegyzést nem olvastam el:
    “Just because the pmaps were done doesn’t mean a jailbreak would come tonight, and most likely not even tom. Testing has to probably be done.”
    De már világos minden. Illetve csak az nem, hogy vajon meddig tesztelik még, mielőtt kiadják?

  81. OFF: légyszíves valaki segítsen, elromlott az ájfonomon a Power gomb és DFU módba kéne betennem, valahogy megoldható másképpen mint a Power és a Home gomb együttes játéka ? (pl. program vagy valami)

  82. OFF: Sziasztok! van egy Új ibootos 3gsem és az lenne a problémám ,hogy amikor rádugom gépre a telefont itunes,látja a telefont tudok is bármit fel-le szinkronizálni viszont szimplán a sajátgépben nem jeleniti meg mostanában a telefont így nem tudom a képeket sem leszedni.Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a baj?

  83. @Norbeey90: Esetleg Total Commander + T-Pot? Nekem az mindig bejön…

  84. Sziasztok,

    Feltennem mashol, de a regebbieket mar kockasra olvastam 🙁

    Ha megvolt a 3.1.2 SHSH, és 4.0 -rol vissza tudtam downgradelni,( Saurik server nem volt jo, a TinyTSS, irta ala local hoston ) a Recboot kivette a Recovery Loop bol, es most van egy 3.1.3 szuz FW-m, akkor mivel tudom JB zni ahhoz ( nem Spirittel ), hogy a custom 4.0 felmehessen ?

    ” visszaolvasva eleg durvan hangzik ez a sok technikai hablaty, de hat ez kell hozza”

    🙂

    Pablo

  85. @pphone:

    Ja, old bootrom 🙂

  86. @kisburaa: power gomb csere megoldja. szoftveresen nem lehet DFU-zni, épp ez benne a lényeg.

    @pphone: redsn0w vagy spirit, esetleg még custom fw is, a régi iboot miatt választhatsz.

  87. @Jadeye: Lassan a 4.1 is kijön ha még sokáig tesztelgetik. 🙂 Lehet direkt csinálják.

  88. @Jadeye:

    Redsn0w melyik verzio ?, nem az volt az info, hogy ez csak akkor jo, ha nem Spirit volt a JB ?

    Elore is koszi

  89. @pphone: spirittel is mehet mert van ra fix h felmenjen a custom utana csekkold le az xsellizen!

  90. @pphone: akkor olvasd el megint a frissítésről szóló cikket. a redsn0w NEM custom 4.0-t csinál, hanem csak jailbreak-eli a már fentlévő rendszert. amire nem jó a spirites jailbreak, az az, amikor custom 4.0-t akarsz felrakni. ez két, igen különböző dolog. a kérdés tehát az, hogy mit akarsz csinálni vele. ha nem akarsz 4.0-t felrakni (mert akkor ugye miért is tetted vissza 3.1.3-ra), akkor tökmindegy. ha akarsz jailbreak-elt 4.0-t rá, azt csak custom fw-vel lehet a 3GS esetén, és csak régi iboot esetén lehet jelenleg. ehhez viszont redsn0w-s, vagy custom 3.1.3 kell, mert másképp nem megy fel a custom 4.0, spirites 3.1.3-ra szintén nem megy fel.

    illetve van a spirit2pwn patch, amit Crazy is írt, de ha teheted, inkább redsn0w. így érthetőbb?

  91. Sziasztok!

    Elnézést kérek, hogy offolni fogok, de van egy ici-pici problémám. kb 6 hónapja olvasgatom a forumotokat, de nem emlékszem ilyen problémára.
    Elolvastam a cikketeket, amit ezzel kapcsolatban irtatok, de onnan nem tudtam letölteni a shsh mentő programot, mert azt irta, hogy privát. Ezért nyomoztam tovább. De a lényeg, ami kicsit kikezdte a nyakam.
    Le szeretném menteni az ecid shsh-t. Elinditottam az umbrellát. Fel is ismeri szépen a telefont. Rákattintok a SAVE MY SHSH gombra és el kezd dolgozni. Dolgozik, dolgozik és egyszercsak ki fogja irni ezt:

    07/25/2010 12:28:06.421 Processing SHSH Request…
    07/25/2010 12:28:06.421 Asking CYDIA for SHSH blobs for iPhone3GS 3.1.3 (7E18)…
    07/25/2010 12:28:06.421 This device isn’t eligible for the requested build. 07/25/2010 12:28:06.421 CYDIA DOES NOT HAVE YOUR SHSH FOR iPhone3GS 3.1.3 (7E18) THERE IS NO WAY FOR YOU TO GET THEM. SORRY. YOU ARE JUST TOO LATE.

    Ezt már próbálgatom kb 2 hete, de mindig itt áll meg a tudomány.

    OLvasgatok olvasgatok….

    Találtam egy másik programot. Nah nézzük.

    AutoShSh

    Mindent megcsináltam leirás szerint, de ott amikor a saurik szerverre fel akarja tölteni, akkor ott megáll a tudomány. Se a megadott utvonalra nem menti le sem a szerverre.

    Mindkét megoldást probáltam Recovery módban is. Ugyanezt a hibát kaptam.

    3GS new iboot 3.1.3

    Ha belépek a cydiába, akkor felül ezt olvasom:

    This device has ShShs on file for iphone OS: 4.0

    Előre is köszönöm a segitségeteket. Bocsi az off-ért.

  92. @Jadeye:

    Probalok ertelmezni 🙂

    Igen, JB 4.0 szeretnek.
    Igen, Macen megcsinaltam a custom 4.0, az kesz
    Visszamentem , van 3.1.3 orig FW

    Innentol, ha jol ertem akkor a 3.1.3-at kell meg JB znem a Redsn0w al,
    meggugliztem, hogy a 0.94 kell, de amikor beadom neki a 3.1.3 IPSW t, akkor unable to recognise ,

    Erre van e gyogyszer, vagy en vagyok mar tul kaba ?

    Koszi

  93. @sanyesz82:

    A problemad elso fele, hogy az Umbrella kozolte, hogy a 3.1.3 SHSH d nincs meg Sauriknal, es mar elkestel,

    Ha neked a 4.0 SHSH kell, akkor az advenced bepipal, es ott a 4.0 valaszt ki, az szerintem lejon

  94. @Jadeye: Arról tudok is. És pont ezért tettem fel a kérdést. Ki akarok lőni minden adatforgalmat, h tudjak facebookozni, és ne csináljon plusz adatforgalmat a telefon. Régen kaptam szép kis telefonszámlákat miatta..

  95. pphone: Köszönöm a válaszod.

    Tehát ez azt jelenti, hogy a 3.1.3 -as shsh-t nem fogom tudni lementeni? Nincs még fenn a os 4.

  96. pphone:

    3gs-em uj iboot van. Még a 3.1.3 -as rendszer van rajta. Most beállitottam, hogy 3gs 4.0 umbrellába és igy tényleg leszedte.
    Nah most ha én felteszem az ios 4-et, akkor nem tudok visszatérni a 3.1.3 ra ugye? jól értelmezem a dolgot?

  97. @sanyesz82:

    Sajnos igen, mert a hozza valo SHSH nelkul lehetetlen, azert kaptad a ” too late” uzit

  98. @pphone: Köszönöm szépen válaszod. Akkor várunk és várunk és olvasgatunk. 🙂
    Amit most leszedtem, arra nincs is igazán szükségem akkor ugye?

  99. @sanyesz82:

    SHSH mindig ertek, ki tudja mi lesz a jovoben 🙂

  100. @pphone: Köszönöm a válaszod.

  101. Az 58-as kommentre valaki tud megoldást?

  102. iphone 3gs-en 4.0.1 shsh-t mivel lehet menteni?

  103. már sikerült:D

  104. má megint ez az SHSH ECID MIZÉRIA fáááááááááááááák 🙂 folks ott van minden az oldalon melleselg itt van mindent na ott jobb felül van a keresés de mint bart Simpson mindja a GOOOGLE a barátod. Legyetek már önállóak!

  105. @Jadeye: Semmi hibaüzenetet nem ad, egyszerűen csak ha a szinkronizálásra nyomok, szinkronizálja a contactot, a calendarst, egy pillanatra felugrik a transfering, és utána leáll.

  106. @Atlius: nem állítgattál semmit a lunchdaemonokban?

  107. @Atlius: hát a legegyszerűbb megoldás kb egy restore lenne. volt bármi, amibe belenyúltál a telón, tehát pl daemonvadászatos cikkek alapján töröltél, vagy módosítottál fájlokat? zenét tudsz szinkronizálni rá? csak felmásolni nem tudsz rá, de törölni igen, vagy törölni sem törli a dolgokat róla?

  108. @Jadeye: Nem tudok feltenni rá semmit. Se zenét, se filmet. Mást ugyan nem próbáltam, de sztem azok sem mennének fel.
    Fájlokat nem módosítottam, mindent vagy installoussal, vagy cydiával, vagy itunessal tettem fel. Az egyetlen ilyen belenyúlós dolog csak annyi volt, hogy ifile-al másoltam fel rtf kiterjesztésű fájlokat (könyveket) az amazon kindle könyvtárába, de ez nem rendszer módosítás.
    Nincs akkor semmi ötleted?

  109. Üdv.

    Ne haragudjatok ha valahol már ez szerepel és nem ide illik, de abban kérnék segítséget hogy van e lehetőség vmilyen app.-al vagy más úton a homscreen háttérképet berakni-változtatni Iphone 3g iOS4-alatt ha redsn0w-ban nincs bepipálva a homescreen változtatása szoftveresen?

    előre is köszönöm.

  110. @Jadeye: Ja, és igen, se másolni, se törölni nem hajlandó az itunes. Lényegében semmit nem csinál a szinkronizálásnál.

  111. @Atlius: hát akkor a legkézenfekvőbb és legegyszerűbb megoldás a restore lenne. :S

  112. @Jadeye: Na igen, csak olyan sokáig tart visszapakolni rá a sok progit, cydiás csomagot. A filmek, zenék még ok, az megy magától, de a többit kézzel kell. Vagy van erre valami megoldás, hogy ami most rajta van, azt mindet visszarakja? Leginkább a cydiás csomagokra gondolok itt.

  113. @Atlius:
    Nekem is ugyan ez volt anno mikor felraktam az IOS4-et és mellé az installoust!
    Először, nem jöttem rá, hogy mi okozza, aztán restore volt…..
    szintén feltelepítettem a szokásos dolgokat és az installousst is!
    Na az okozta nekem a problémát…
    Újra restore, de az installousst már nem telepítettem fel,
    azóta semmi gondom nincs a szinkronizálással!

  114. @Atlius: appsync 4.0-t használtál vagy valami mást a tört játékokra? Ha mást, akkor restore, nincs más megoldás és a következő alkalommal használj AppSync 4.0-t ha 4.0 os van a telódon.

  115. @ricsi085: Csak nekem 3.1.2 van fent, és jó pár hétig megy is minden rendesen.

  116. Kicsit szemezgettem nektek @ Musclenerdcsipogásaiból:
    – nem előfeltétele az új JB-nek az, hogy korábban JB-te e valaki a készüléket(vagy is nem kell downgrade-del és custom FW-vel pepecselni);
    – Saurik iPhone4-e már Jailbreak-t;
    – nem tartalmazza majd a JB a függetlenítést ezt szokásos módon Cydia-ból kell felrakni;
    – az ultrasn0w támogatja az eddigi összes IOS-t(tvittben a 3.x-4.x-ig említi belevéve a 4.1Beta1-et is);
    – a régi iBoot még mindig előny;
    – a hash fájlokat továbbra is mentsük;
    – csak JB-t telót lehet függetleníteni;
    – 4.0 semmilyen formában nem tehető fel iPhone 2G-re;
    – az új JB-hez kell a gyári sim, vagy egy olyan sim amiről már cikkezett a szifon.com korábban(“address book” sim)(ergo, nem hacktivál, ha kell valakinek AT&T sim, most szóljon(nekem) vagy hallgasson örökre, mert van egy pár és tudok még szerezni);

    Kb ezek a kérdések szoktak a hozzászólások között is keringeni, remélem tudtam ezzel segíteni, jelenleg ennyit tudunk. És természetesen továbbra sincs hivatalos időpont a megjelenésről, aki mást állít az hazudik, ne dőlj be neki.

  117. @hepike:

    Kis bővítés, mert amíg írtam az előző hsz-t jött két új tweet:
    – a JB-t a mai nap folyamán már nem adják ki ennek pedig oka a rákövetkező tweet;
    – a Facetime-mal összeakad az új JB és nem fognak egy félkész JB-t kiadni;

  118. Sziasztok. Lenne egy kis problemam, amit megosztanek megoldasra varva. Nem tudom hogy kozuletek meg valaki talalkozott-e ilyennel.
    Szoval van egy 3G-s szifon 4.0 iOS-al, jailbreakelt. Annyira belassult az egesz telo, hogy szinte hasznavehetetlen. Barmilyen app-ot inditok el, egybol ujraindul (ami 5 percbe telik), vagy ha a settingsbe jarkalok azt sem birja. Az a sanda gyanum, hogy nagyon eszi a memoriat es ezert indul allandoan ujra. Utolag kivettem a hatterkepet es a multitaskingot is, de ugyanez a problemam.
    Szerintetek mi erre a gyogyir?
    Varom valaszotokat es bocsi az OFF-ert.
    Udvozlettel

  119. @zojacska: Szerintem restore háttérkép nélkül, illetve ne állíts vissza semmit sem backup-ból.

  120. és meg tudják csinálni ezt a Facetime-al való össze akadást?:D

  121. @beni1996: Valószínüleg, de nem csak azzal vannak bajok. A linkelt Saurik-os videóban mondanak még egy párat. Majd leírom ha lesz életkedvem végighallgatni és értelmezni, mert jelenleg hangzavarban vagyok és a saját gondolataimat sem hallom:D

  122. valaki tudna segiteni ismerösöm iphone 3g-jén a wi-fi nem talál kapcsolatot olyan hejeken ahol eddig ment neki ilyenkor mit lehet tenni ha fel tesz egy uj firmwaret az segithet?

  123. @lalahun: és azt észrevetted, hogy:
    – kell hozzá mindenképp 3.1.2-es shsh
    – minden reboot esetén restore 3.1.2-re, onnan újra 4.0 telepítése

    ha neked ez megéri, hát csak tessék. ultrasn0w telepítéséhez pl kell a reboot…

  124. hello,
    gondoltam este újrarakom a telefonomat (3GS régi boot, custom 4.0), mert nem engedett a cydia új source-ot hozzáadni…le is ment rendesen, viszont eltűnt az ultrasnow…nincs a források közt alapból és a szifon repoban sincs, pedig függetlenítenem kell.
    csak nálam, vagy tényleg valami miatt levevődött?
    kösz, ha valaki tud valamit!
    üdv, p

  125. Sinfuliphonerepo.com – ot ad hozzá a cydiában, ott biztos fent van az ultrasn0w 0.93

  126. @GaZso:

    kösz szépen! már független vagyok!

  127. a legkirályabb most már csak az lenne, ha lenne mms-em is….:)….,de sajnos nekem nem működik az új redsnow-val, nem fogadja el az ipsw-t


Add a Comment