fbpx Skip to content

Angliában is szűkös a kínálat, online rendelés csak július végétől!

Az angol O2 szolgáltató közleményben tudatta, hogy az óriási kereslet és meglehetősen szűkös kínálat miatt július végéig csak a meglévő előfizetőik vásárolhatnak új iPhone 4-et. Sőt az online rendelésre is csak július végétől lesz lehetőség, addig csak a boltokban lesz megvásárolható.
Angliában (négy másik országgal egyetemben) június 24-től lehet kapni a készüléket. Mi magyarok pedig csak várunk, várunk és várunk…

Tegnapelőtt bemutattam az iPhone 4 funvideót, melyben alaposan kifigurázták a készüléket és az Apple-t. Rátaláltam az iPad-es változatra, ez is legalább annyira jó, mint az iPhone-os.

Olvasd el a hozzászólásokat is

88 Comments

  1. “Mi magyarok pedig csak várunk, várunk és várunk…” – ez van, 2010-et írunk…

  2. Admin, Jimny, Jadeye: A korábbi iphone parodia videohoz, készítettem egy feliratot. probáltam össze eszkábálni valahogy hogy feltudjam tenni youtubera, de nem sikerült :-S Ha átküldöm nektek akkor tudtok vele kezdeni valamit? 😀

  3. ez mekkor hír. A lőtéri kutyát se…………..

  4. az a lemaradt

  5. Micsoda tragédia, nem is tudom, hogy fogom kibírnia nyarat szifon 4 nélkül, ki sem megyek a strandra amíg nem vehetek egyet!!! mindjárt hisztérikus hangulatba fogok kerülni, már így is a másodperceket számolom, hogy feltelepíthessem az ios4-et…

  6. gyűjtsünk már szegényeknek iphone 4re 🙂 :): ) – ők is annyit segítettek nekünk az árvízi károkban…

  7. @draft: nekem gyűjthetsz… 😉

    amúgy nem tud valaki egy első generációs Touch-ot kölcsönözni úgy 1-2 hétre? mindenképp első generációs kell, tesztelési céllal!

  8. @Jadeye: bombát gyártasz belőle vmi ?! 🙂 :): )

  9. Cső!
    Bocsi az offért:

    véletlen rebootoltam 3Gs-el, 3.1.2, vodás kártyával ment eddig…kiírja,hogy connenc to iTunes—ezután mi a teendő?Spirit nem látja…:S
    köszi!

    SOS help!!!

  10. @Kovács Zoli: balta+kalapács és haddsszójjon 🙂 🙂 🙂 – vannak itten főguruk majd ők megmondják a frankót

  11. @draft: Mennyiért vannak azok a helikopterek ? 😀

  12. @admin: amit láttal 80eur-400eur volt

  13. @Kovács Zoli: (connect to iTunes = dugd rá iTunes-ra. mi a teendő ilyenkor? mint minden más reboot esetén eddig mindig.) spirit nem fogja látni, mert recovery módban van. blackra1n bebootolja.

  14. @draft:

    Jó lenne,ha tudna segíteni valaki…és minél gyorsabban,mert sajnos itt várnak rám a megoldásra…

  15. És,hogy tud tovább menni ez Vodás kártyával?

  16. Akkor ituns bedug shift +egér klick betalozod a 3.1.2 firmware azt örülsz

  17. Vagy hogy ment ez egyáltalán vodás kártyával eddig?

  18. @Kovács Zoli: mondom: blackra1n, vagy redsn0w boot tethered. az tökmindegy, milyen kártya, mert csak egy reboot volt. ha közvetlen restore után lenne, akkor gyári kártyás aktiválás kellene, és utána, ha NEM 9.2-es az iTunes, akkor spirit. mert 9.2-es óta a spirit nem megy.

  19. @NitroTom: Kedves NitroTom! 😀
    Én nem írok kommenteket, csak röhögök az emberek butaságán. De igen is engem pl. érdekelnek a hírek. Nem véletlen olvasom rss-en a szifont. Pl. : Engem érdekel ,hogy mi van a nagyvilágba főleg az iPhone 4 körül. Mert már erősen gondolkodom majd egy beszerzésén. Nah ennyit akartam bye:D

  20. Draft be van sózva a segge, uram?

  21. @Norrbi: jah, számolok vissza 2010 07 02-ig 🙂 🙂 🙂

  22. @Jadeye:
    Köszkösz….el is felejtettem,hogy van nekem blackra1n!:D

  23. Halihó!
    Szifon repóba a 4-es szoftverhez a cuccok mikorra várhatóak? 🙂

  24. @cbdomi: küldd el Adminnak. Címe bal oldalon a Contactnál.

  25. @jimny: kb hiába, mert tudtommal feliratot tenni egy videóhoz jutúbon csak a videó eredeti feltöltője tud. :S

  26. @Jadeye: Viszont ha leszedjük a videot? 🙂 na átdobom a feliratot!

  27. Amugy UK-ben a gyári független pre-orderben july 14-re shippelik, sorbaállósan a store előtt lehet venni jun 24-én is nem?

  28. @admin: Átküldtem a feliratot!

  29. Aki hasonlóan pánikba esik az iPhone-ja “elrontása” során, attól az “elromlott” iPhone-t megveszem fillérekért! 😀

  30. @cbdomi: megcsinálom, már leszedtem a videót meg töltöm fel újra remélem nem lesz copyright vagy ilyesmi 🙂

  31. hol lehet majd hűség nélkül iphone 4-et kapni? lehetőségek: usa, és anglia.

    köszi

  32. @admin: és hol mennyiért? az nem baj, ha nem független, csak ne tudják tiltani. am köszi

  33. Nagyon varom az elkeszult video reklamot,mert igy nem tul sok mindenkinek lehet bemutatni. Jok nagyon a szo fordulatok benne, és meg a gesztikulaciokat is eltalaltak a sracok.

    Elore is koszonom minden kozremukodo fan tarsamnak!

  34. beteg :d

  35. Csak nehogy a nokia sorsárs jusson. És ezzek a lefizetett emberek mondják nekem uj utakon jarnak.:) Ezért nem fogok 4g venni semmi ujdonság csak nem tudom miert nem 3GSi nek adták ki.XD

    1. akku idő 40% nőt én veszek külsö aksit nagy up rade.:)
    2. 5mp kamcsi és ez 2010 ben nem kamu. Veszek 24000ft hd fotogépet ha nagyon kell
    3. előlapi kamcsi, mely ujjra értelmezhetik a szart , nekem itthon méreg drága plussz adat forgalom. Mely ez vissza lépés nem foradalmi újjítás
    4. kép pont sürüb, de ha nappal lehet látni akkor előre lépés, hanem lehet látni akkor szarnak kell ilyen 900 krisz krasz szarnak se ér többet, csak parasztoknak vakítás és a népnek ujdonság nekem nem.
    5. üveget aláirom meg a fémet az előre llépés, de ezt miért most rakták bele? Ja több új nem jutott eszük be.:)
    6 1gigas hát ha csak erre dobjék ki az uj progikat, akkor iphont helyet moto 2giga herzeset veszek.:)
    7. multi task meg eddig is volt, de max a telepitesem röviditették meg ezzel.xD
    8. ibook direkt tartottatok vissza mi , a masik ibookomat nem tudtam konvertálni.

    ui kinek mi a véleménye.

  36. Valaki tud valamit az új 4.0 JB ről, ami valszeg jövő hét folyamán kerül napvilágra? Lessz benne haktiválás?

  37. @hurka gyurka: 40% akkuidő-növekedés: gondolkozz, az majdnem másfélszerese a korábbinak. na persze akinek semmi sem elég…

    adatforgalom? az iPhone-t ezért kapod megfelelő csomaggal, amiben benne van az adatforgalom. az előlapi kamera miatt NEM lesz nagyobb önmagától az adatforgalmad, csak ha használod is…

    a felbontáson való nyavajgásodat nem értem. ilyen kijelző semmiben nincs, és ennek tényleg van is értelme, és nem parasztvakítás. de majd ha látod élőben, valószínűleg neked is leesik, hogy miért jobb.

    megnézem, hogy a motoroládon majd hogy fogod az appstore-os appokat használni pl, de inkább mondjuk úgy, hogy fogsz te annyi appot elérni a motoroládon, mint amit elérhetsz az appstore-ban.

    az iBooks-hoz meg EPUB formátumba konvertálhatsz jóformán bármit, ott van hozzá az ingyenes Calibre számítógépre. utána kéne olvasni, és elég sok minden menne…!

  38. @Jadeye: ” 40% akkuidő-növekedés: gondolkozz, az majdnem másfélszerese a korábbinak. na persze akinek semmi sem elég…” Így van, de nefeled 3gs hez 2x kapsz 3000ft ért.

    “adatforgalom? az iPhone-t ezért kapod megfelelő csomaggal, amiben benne van az adatforgalom. az előlapi kamera miatt NEM lesz nagyobb önmagától az adatforgalmad, csak ha használod is…”

    “a felbontáson való nyavajgásodat nem értem. ilyen kijelző semmiben nincs, és ennek tényleg van is értelme, és nem parasztvakítás. de majd ha látod élőben, valószínűleg neked is leesik, hogy miért jobb.”

    Élőben vid ki utcára és ha napfényben nemlátni semmi akkor nekem hihetsz parasztvakítás az egész.:P És az csak a pixelek száma ami akkor lenne értelme, ha 3gs nél lehetett volna látni a pixelt. Addig marad ez.xD

    “megnézem, hogy a motoroládon majd hogy fogod az appstore-os appokat használni pl, de inkább mondjuk úgy, hogy fogsz te annyi appot elérni a motoroládon, mint amit elérhetsz az appstore-ban”

    ezt csak azért írtam, mert csalódott ügyfél lennék, ha arra optimalizálják az új játékokat. Az lehetséges, hogy nem lessz annyi viszont van egy jó készülékem. És én vettem egy 3gs amit jó formán fél évet tudtam használni. És 2 év a hüség. Ha fél évre adják hüségre akkor nem agodziálnék.:)

    “erre ibbokk ra dobhatnál linket mert sehol nem találom.:)”

    nefeled el perc dijja 120ft felett van és em számoltam ebbe az adatforgalmat, mert ha nincsen akkor az is egy horribillis összeg és ez össze vonodik. Egyszer nokia 6120 classicot web csomag 80 assal vettem es a csaj nem rakot bele csak a horibilis forgalmi dijjasba nem jut ezsembe észnélkül tv ztem azt 100.000ft jött a számla reklamáltam igazam volt, de azert fizzesem ki modta a csaj én bementem a képviselethez már ott mondták felejtsem el.:)

  39. 40% akkuidő-növekedés: gondolkozz, az majdnem másfélszerese a korábbinak. na persze akinek semmi sem elég…” Így van, de nefeled 3gs hez 2x nagyobb kapacitast kapsz 3000ft ért.

  40. @hurka gyurka: Nem lehet tudni, hogy a nagyobb akkuidő minek tudható be… Vajon az akku kapacitása változott, vagy a 4.0 teszi ezt a radikális változást… Ha szoftveres úton oldották meg, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a 3GS akkuideje is nagyban javul a 3.0 hoz képest!

  41. @mythbuster: @mythbuster: Nagyobb felbontás tobb ficsör szerintem is szoftveresen oldották meg a dolgot.:) Volt egy oldal ahol pont 40% többet mutatott, de ha zenélt is max 1 órával tudott többett, mint 3gs Így lehetséges is az is, hogy tényleg több kapacitást kapot, de az nem számott tevő.:)

  42. @hurka gyurka: Szerintem addig nem érdemes ilyen szúrós véleményt mondani, amig nincsenek gyakorlati tesztek.

  43. @hurka gyurka: Nem hinném, hogy nagyobb akku lenne benne… nem férne el, főleg, hogy az egéssz készülék 24%-al vékonyabb lett… Valahova kell pakolni pár IC-t is!

  44. @mythbuster: nézd meg a keynote videót, amikor Steve arról beszél, hogy miért lett benne microsim, és miért kellett összenyomni az A4 procit is: kellett a hely az akkunak. ha megnézed, méretre is láthatóan nagyobb, mint a 3G/S-ben lévő.

  45. @Jadeye: De vékonyabb let, magyarán akku kapacitása se lehet nagyobb, mint 300mA több.:) Az peddig nem fedezi a 40% többletett.:)

  46. @cbdomi: Szabad ország szabad vélemény nyilvánítás.:) Látom nem érted.:)

  47. @Jadeye: Ahogy én láttam a képeken hosszúságra lett hoszabb, de szélességre rövidebb… azaz kb a 3GS, csak más arányban… Ahoz, hogy akkora teljesítményt tudjanak kisajtolni belőle szükséges lenne még +2 cellát beépíteni, annak már nem lenne hely!

  48. @hurka gyurka: 19%-kal nagyobb méretű benne az akku a korábbihoz képest. olvasd el a Gizmodo cikkét például:

    “Apple really, really shrunk down their parts to make this phone thinner. It might weigh 3 grams more than the 3GS, but remember, the battery is 19% larger than before. Everything else is way reduced to fit the smaller case.”

    egyszóval ülj le, ez egyes.

  49. @Jadeye: Lehet , hogy ebben előre lépés, de a felhasználó kiabálja, hogy volt 2g iphone volt 3g iphone sőt 3gs is volt, de miért csak most jöttek erre a szuper megoldásra, hogy az usernek több akku kapacitása kell.:) Ez 3000ft kérdés volt és én ezt megoldottam. És feljebb mythbuster meg adta a kérdésedre a választ, hogy 2 cella kell minimum, ami lehetetlen.:)

  50. @hurka gyurka: tehát az Apple hazudik. sőt, tudom, igazából nincs is benne akku. sőt, iPhone 4 sincs. sőt, kanál sem. whtvr…

    vegyél elő egy 5 évvel ezelőtti lítiumos akkut, és vegyél elő egy mostanit, és legyen mindkettő ugyanakkora kapacitású. de ne lepődj túlzottan, hogy a mostani méretben bőven kisebb, mint az 5 évvel ezelőtti… ja, és az feltűnt, hogy az első mobiltelefonok 3 órás készenléti időt tudtak tégla méretek mellett, mára meg nem csak a saját méretük csökkent, hanem az akkumulátoraiké is, míg a készenléti és használati idejük ezzel fordítottan többszörösére nőtt?

    fogd magad, és egyszerűen nézz utána, mert képzeld, fokozatosan fejlesztik ezeket az akkukat, hogy minél több energiát tudjanak minél kisebb helyen tárolni. meglepő, nem igaz? tudod, nem olyan régen, még az elektromosságot is boszorkányságnak tartották, a laterna magica-t meg az ördög művének…

  51. @Szőke:
    engem is érdekelnek a hírek, de most öszintén ki nem sz@rja le hogy az angoloknál hiánycik. Kezd olyan lenni a szifon mint az index.hu
    Hol vannak a régi vasárnapi ipa pack-ok………….

  52. Nem azért… de szerintem itt a bemutatóban vagy egy kis baki ami a szoftveres energiagazdálkodást támasztja alá 🙂 Steve azt mondja, hogy “the battery is a little bigger”, de mikor kezdi sorolni, hogy mi mindent tud az új akku, akkor a stand by módba ugyan csak 300 órát viszi! Összehasonlításként:

    2G: 250 óra
    3G:300 óra
    3GS: 300 óra
    4: 300 óra

    A 2G esetén az akku szemmel láthatólag kisebb, ezért viszi 250 órát!
    A 3G és 3GS esetén az akku méretben is egyezik, 300 óra!
    Ha az akku teljesítménye nagyobb lenne, akkor legalább 350 órát vinné stand by -ba, innen csak arra lehet következtetni, hogy az akku valóban hoszabb, de vékonyabb! => teljesítménye 98% ban 3GS!

  53. @mythbuster: kihagysz egy fontos tényezőt, az pedig a fogyasztás!

    pl ha autók tekintetében nézzük, lehet ugyan úgy 50 literes tankja két különböző típusú autónak, de ha az egyik 10 litert fogyaszt 100km-en, míg a másik csak 8,7 litert, akkor ez utóbbi bizony messzebbre is jut egy tank benzinnel.

    a másik oldal meg az, ha a teljesített kilométert (készenléti időt) szabjuk meg: az egyik többet fogyaszt, akkor ugyanakkora kilométerre is több benzin kell, tehát nem elég neki az 50-es tank, hanem nagyobb kell.

    ha viszont te nem tudod a tankok méretét, és nem ismered a fogyasztásukat, akkor gondolhatod azt, hogy ugyan az van mindkettőben, még ha ez ugye nem is igaz.

    na ugyan ez a helyzet most is, nem ismered a készülék fogyasztását, viszont az új kijelzőből és processzorból következtetni lehet a nagyobb fogyasztásra. tehát ha emellett ugyanakkora készenléti időt írnak, mint a korábbi készülékeknél, akkor az értelemszerűen nagyobb kapacitású akkut is jelent, amire ott a Gizmodo cikkben leírt 19%-kal nagyobb méretű akku. ennyi.

  54. @Jadeye: De hosszra lehet nagyobb, ha széltibe rövidebb 🙂 Az arány megmarad 🙂 Számolj területet, és szerintem nem jön ki több mint a 4 esetén! Az A4-es proci fogyasztása nagyon alacsony, ahogy olvastam picivel fogyaszt kevesebbet a 3GS-ben lévő processzornál! De ha a Stand by üzemmódot nézzük, akkor ott a fogasztást teljes mértékben kizárhatjuk, nagyjából megegyezik mindkét készüléknek, de ha jobb akku lenne benne, akkor legalább 350 órát vinné az akku Stand by -ban, ha nem többet!

  55. @Jadeye: Logikailag kell levezetni az egésszet! Nem írás után!

  56. @mythbuster: “ha a Stand by üzemmódot nézzük, akkor ott a fogasztást teljes mértékben kizárhatjuk”
    na hát akkor szerintem itt fejezzük is be ezt az egészet… csak azt nem értem, mit szajkózod azt, amire ott van a bizonyíték, hogy nagyobb a kapacitás… a mérete(!) is 19%-kal nagyobb, tehát nincs miről beszélni. majd ha nyilvános lesz a kapacitás, akkor végre elhiszed…? pff, whtvr…

  57. @Jadeye: Engem marhára nem érdekel mennyi a fogyasztása, ha van külsö aksim az 100% növeli az aksim erejét.:) De majd ha leirják jót nevetek rajta, mert ha már bemutatták, miért nem mondták meg a kapacitását? Na itt van elásva az ördög.:) Mert ha 3gs is tudja inkább azt veszik.:) ui : Az enyém épp eladó vált.:)

  58. @hurka gyurka: ha nem érdekel, akkor mégis minek dumáltál bele, pláne marhaságokat…? különben feltűnt, hogy az Apple egyik terméknél sem tünteti fel a tényleges mAh értékeket az akku esetén? mert ezek szerint nem tűnt fel… nem a mAh a lényeg. hanem hogy mit tudnak kihozni belőle a készülék fogyasztása mellett! de hiába magyarázom, téged láthatóan nem érdekel, megvan a saját rögeszméd, és minden másra tojsz magasról… whtvr.

  59. @Jadeye: Szóval elméleted szerint, ha azt vesszük, hogy a 4 -be olyan akku van amivel a készülék 40% -al jobban bírja a kiképzést, akkor attól még stand by -ba nem bírja tovább mint 300 óra?

    Kicsit lehet eltúlóztam, mert stand by módban is van egy minimális fogyasztás(szinte elhanyagolható!), de egy olyan akkunál ami állítólag 40% -al többet tud az elődjénél feltételezhető, hogy többet kellene bírja Stand by -ban!

    Matematikailag levezetem neked 🙂 Egszerű hármas szabály:

    300 óra …………..100%
    x óra ………………140%
    —————————————-

    x= (300 x 140) /100
    x= 420 óra!

    Tehát ha az új akku 40% al többet tudna, akkor 420 órát élne stand by -ba! De ha nem is jó anniyra, akkor is legalább 350 órát!

    Ha azt vesszük, hogy az akku csak a használat során nyújt hozsabb élettartamot, akkor elméletileg ennek csak két logikus magyarázata lehet:
    – alacsonyabb hardverfogyasztás
    – iOS -ben való változtatások

  60. Ja és szólászabadság van! Nem ér, nem mondam semmi rosszat ami moderálható lenne… Vagy csak nem tetszik, hogy leírom a véleményem? Ez az amit nem szeretek, ha valakinek hatalma van valami felett, és azt kihasználva, bárkit a sarokba szoríthat ha épp nem tetszik az amit az illető állít…

  61. Amúgy bírom, hogy mikor kikerült az első iPhone 4 vietnámból, senkinek sem tetszett, most meg nagy része azt keresi, hogy hogyan lehetne minél előbb hozzájutni a készülékhez 🙂

  62. @mythbuster: na jó… utolsó kísérlet… az feltűnt, hogy a “40%-kal jobban bírja a kiképzést”, az a tényleges _használati_ időre vonatkozik, és _nem_ a készenlétre? és az nem jut eszedbe, hogy a kettő NEM zárja ki egymást?

    de tudod mit? http://www.apple.com/contact/ és beszéld meg az illetékesekkel, talán nekik elhiszed.

    de amúgy nincs kanál. iPhone sincs. szóval felesleges…

  63. @Jadeye: Nem a téma nem érdekel, hanem az hogy miből huzza ki a plusz 40%-ot. Úgyanis kapható boltokban külsö akku Azzal peddig 40% érek el vele. Én ár értékről beszélek és ha ŐK fejlesztésről papogank, mert azt hittem mikor olyan meggyözöen dadogot, hogy én majdnem sirva fakadtam. Pölö olyan képernyőt nyom ki, mint s amoled és még kezelő felületett adna, mely a htc megoldáasit is verné szerinted ki az az ember nem lenne ki ezt a telefont választaná? Ehelyet csak magyarán feljebb is leírtam hogy csak egy 3 GSi kaptunk. Ahogy a nokia is szokta, de nem egy évet kell rá várni az i re.:) 2g 3g nek megéri a váltást, mert eleve a 2 év hüségüktől megszabadult és hardwerileg is meg érné. 3gS nek meg nem éri meg és ez egy vélemény és nem érthetetlenkedek, mert tényleg nem tudom mennyi szufla van benne, de azért mybuster is közzel járt az igazsághoz, ahogy én is.:)

  64. @Jadeye: Mindegy, hagyjuk 🙂 két külön véleményen vagyunk, és ebben nincs semmi baj! Én csak azt állítottam, hogy a 2G és a 3G esetén lényeges eltérés volt, és ez meg is látszott, nem csak a használati időn, hanem a használaton kívüli időn is(250300). Ebből következtettem le, hogy elméletben akkor itt is jóval nagyobb eltérés lenne a két készülék között, de mivel, hogy a használaton kívüli idő változatlan, így hardveres vagy szoftveres, vagy mindkettő közrejátszhat az akku hosszú élettartamában…

    Téma lezárva…

  65. Ja és ezen sem volt mit moderálni! Vagy ha volt, akkor írd le, és utána moderálj megkérlek…

  66. Én ezt nem értem 🙂 egyik moderálva van, egyik nem 🙂 kössünk békét 🙂

  67. @mythbuster: meg kérlek moderált magad.:) Itt egy ötös.

  68. @hurka gyurka: Nem, de tényleg, ha hoszabb szöveget írok, akkor az gyanús és moderálnak, hogy hogyan tudok annyit írni vagy mi 🙂 Most leszóltam Jadeye -t, pedig lehet nem ő a hibás, csak valami titkos jelőléseket használtam ami ellent mond a törvénynek 🙂 Ha így van akkor boccs Jadeye!

  69. @mythbuster: a moderálás automatikus. lehet volt benne valami olyan szó, ami X okból tiltólistán van, passz.

  70. @hurka gyurka:

    Kezdem azzal, te miért nem csak iPhone (original, 2G) -t használsz?
    Bírom, hogy most kijön az új iPhone, és az eggyel régebbi generációt használók fikázzák a váltást…

    1. Vigyél magaddal még huszonöt egyéb kelengyét is.
    2. iPhone 2G is elég lett volna neked.
    3. iPhone 2G is elég lett volna neked.
    4. iPhone 2G is elég lett volna neked.
    5. iPhone 2G -ben volt fém és üveg is. 🙂
    6. iPhone 2G is elég lett volna neked.
    7. iPhone 2G is elég lett volna neked.
    8. iPhone 2G is elég lett volna neked.—›Stanza!

    Remélem sikerült kielégítő válaszokat kapnod.

    A többi most fanyalgó GS tulajnak is üzenem.
    Egyszerű: Ne váltsatok! Én se tettem a 3G—›3GS esetén.

    🙂

  71. @Jadeye: Boccs mégegyszer akkor! Azt hittem, hogy direkt volt, nem akartam! Ha gondolod töröld a 63 as hozzászólást…

    ez miatt fordulhatott elő, mert ki is vette: “(250 300)”

  72. és nem teszi be a jelt 🙂

  73. @talamasca: Ja, igazad van! 🙂 Igaz az iPhone 4 esetén radikális változások mentek végbe, legjobban a külső váz módosult de tény az is, hogy az üveg hátlap nem karcolódik… Nekem tetszik az új iPhone, úgy tudásban, mint dizájnban de a háttértárrban nagyot csalódtam… Szerintem a HD felvételnél elengedhetetlen a 64GB!…

  74. @talamasca: Tul sok a kérdésemre a hoály.:) És nem is ezt kérdeztem, de a stanza elfelejtettem na arra nem tudok konvertálni. És ugyan azt irtam amit te 3gs nem éri meg váltani.:)

  75. Sziasztok, egy buta gyors kérdés: mikortól tölthető az iOS4 hivatalosan (tudom hogy 21.-e – ez azt jelenti hogy ma éjféltől:)?)szeretnék már updatelni:) Köszi!

  76. @galtomiii: New York 6 órás minuszban van 🙂 ha onnan számítjuk az időt, akkor reggel 6-7 óra, ha éjfélkor teszik ki, hanem délután 4 óra… Ha a szerver időzona szerint engedélyezi a letöltést, akkor még 2 óra 30 perc… Az utóbbi esetben szólok, ha engedélyezte, én Érdélyben élek, így egy órával hamarabb jön 🙂

  77. @galtomiii: Bár nem tudom, nálam valamiért nagyon nehezen hozza be az apple honlapját! Ez annyit jelent, hogy a központi szerverük túlterhelt! Szóval valakik valamit nagyon töltenek! Nálatok is?

  78. Az nCore még mindig áll szal nem az :)…

  79. erre is magyarítást plíz 😀

  80. @XXMAN: Na de XXMAN… hiszen még ki sem adták 😀 Amúgy nem kell rá! alapból benne van a 4.0 -ba!

  81. a videóra… 😛

  82. Mindenki alszik? 4.0 meg sehol:( Ezexerint nem figyelik a regios idozonakat:(( hupp hupp

  83. @hurricane: beteg vagy 😀 Menny aludni, majd pár óra múla reméljük mindent kézhez kapunk! 🙂

  84. Na én ezt meguntam!
    Megyek nézem Bear Grylls -t!
    Good Night for all user!

  85. sziasztok!

    nem tudom olvassa-e valakit, de talán ezt kevésbé off-olom szét 🙂 meg tudná mondani nekem valaki valamelyik londoni Apple store e-mail címét? sehol sem találom a neten, és mennék iphone4-ért ki, de szeretném eltetetni. előre is köszi


Add a Comment