fbpx Skip to content
Miközben a Deliveracet várom, megjelent két hasonló stílusú autós játék.
Egyik LilRacerz névre hallgat és
– 17 pályán,
– 4 környezetben: dzsungel, sivatag, hó és aszfalt,
– 9 megnyerhető autóval versenyezhetünk.
Összegyűjthető érmékkel tuningolni lehet az autót és 3 különböző erősségű bajnokságban próbálhatjuk ki vezetési tudásunkat.
Én még nem teszteltem a játékot, de a videó alapján elég jónak tűnik. 0.79 euróért vásárolható meg a magyar App Store-ban.

A másik játék Racing Mania nevet nyerte el a keresztségben. Itt
– 15 pálya,
– 10 tuningolható autó,
– éjszakai vezetés,
– 3 nehézségi fokozat,
– bluetooth-os multiplayer van.
A játéknak létezik iPad-es változata is, az iPhone-os 0.79 euróért vásárolható meg az App Store-ban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

28 Comments

  1. Első hihi

  2. Valahogy nekem az autosok nem jönek ve felül nézeteseb de pl a gta (pc-n) vagy iphone chantowb war tetszet.de majd meglesük alkalom attán;)

  3. ÉLETBE VÁGÓAN FONTOS! Érettségihez vannak nagyon fontos jegyzeteim az ipod touchomon, de ez szar el sem indul, az apple logonál lekapcsol. próbáltam már minden nyomva tartani, de semmi nem működik. DFU-ba bekapcsol, de restore-al elvesznének a jegyzetek. Tuti van valami megoldás! Minden segítséget nagyon megköszönnék!!! (bocsi az offért, tudom sok kérdés szokot lenni)

  4. @rmx rider: ha fel volt torve meg ha nem sztem akkor is latnod kell a file rendszert T-pottal vagy masik iylen file kezelovel aminek nem jut szembe a neve:D

  5. @rmx rider: jah es gratula h csak 1 masolatod van beloluk:P

  6. @rmx rider: ha jailbreak-elt, és szerencséd van, és így a t-pot látja, akkor mentsd le a cuccaidat róla kézzel (hogyan mentsük adatainkat manuálisan című cikk az oldalon). ha nem látja semmi, és nincs róla backup, akkor leginkább cumi, nem fogsz tudni mit kezdeni vele. ezért is érdemes az iTunes-ban a rendszeres backup.

    @Crazy: ha nincs jailbreak-elve, akkor a jegyzet app adatbázis fájlját nem fogja látni. windows alatt t-pot kell, vagy mac alatt diskaid. de ezek csak akkor látják, ha a springboard-dal van a para. ha a rendszer halt le annyira, hogy be sem tölt a springboard-ig, akkor nem fog menni. (sokan csak ilyenkor jönnek rá arra, hogy mindenről KELL backup… :S)

  7. Sziasztok! Tudom, hogy nem ide tartozik, de azért megkérdezném, hogy az új Global.AQ-ról tud-e valaki valamit? Mert ugye kijött a 2.1.1-es verzió, amit a teló nem enged elindítani a MobileSubstrate miatt. Ha azt meg leszedem, akkor meg se yourtube, se sbsettings nincs. Tud valaki valamiféle megoldást erre? Szerintem nagyon sokan használták ezt a progit, szerintem érdemes lenne egy cikk erejéig beszélni róla. Előre is köszi, és bocsi, hogy offolni merészeltem!:)

  8. Jónak tűnnek bár a sima körbe-körbe autózás annyira nem tűnik izginek. PC-n imádtam a Death Rally-t ami szintén ilyen felülnézetes cucc csak abban volt géppuska és akna ami jó volt az előtted/mögötted lévők szívatására és kiejtésére.
    Milyen jó is lenne az iphonra… 🙂

  9. Bocsi az Admin urat keresem, mert az email ra nem jön válasz,Ipad után érdeklödök aktuális még ?

  10. @tibuka840502: tökmindegy, mi az oka, de egy megoldás van: vagy mobilesubstrate vagy global.aq, és pont. jelenleg ez a helyzet.

    különben ha egy frissítés óta nem megy:
    1. miért nem teszed vissza a korábbi verziót, amivel még ment?
    2. ha a régi verzió már nem enged küldeni, hát az cumi.
    3. ha az új verzió felismeri, hogy fentvan a mobilesubstrate, és besír rá, akkor nem fogsz tudni úgysem csinálni vele semmit, vagy az egyik, vagy a másik. döntsd el, neked melyik a fontosabb.

  11. Death Rally 4ever !!!!!

  12. Off

    A morningshows Pákos gps hangot meg lehet oldani a navigonra vagy igora?

  13. Sokhelyen próbáltam keresgélni a régebbi verziót, de sehol sem találom. Azért köszi a segítséget, megpróbálom felkutatni a régebbit, hátha azzal még megy. Amúgy nem én ragaszkodtam az újabb verzióhoz, egyszerűen csak befrissített.

  14. @Vbazsi2: mi az, hogy “pákos”? feketepákÓs? mihez van az a hang alapból? mert kb annak a függvénye amúgy.

    @Tibuka840502: olyan nincs, hogy egyszerűen csak befrissített, mert magától nem tud. ha nem nyomtad volna rá, hogy update, majd nem adod meg a jelszavad, akkor nem frissül.

  15. Igen, fekete pákós! Meg tudod nézni a morningshow honlapján! Nagyon kéne!

  16. Meg tudtad nézni?

  17. utolsó körben neki a fának 🙂

  18. @Vbazsi2:
    Figyi tökre egyszerű:
    Kicsomizod valahova a lekapott pako gps-t és a benne található v_hun_m9_Pako_v1.1.zip-et egyszerűeb bele kell rakni az igo .ipa-jába. Ez úgy néz ki, hogy a c:\Users\Felhasználó neved ide illeszd be\Music\iTunes\iTunes Media\Mobile Applications\ könyvtáron belűl megkeresed az igo .ipa kierjesztésű fájlját és átmásolod valahová(az eredetit azért jó ha nem piszkálod) aztán fogod és a másolatot átnevezed .ipa-ról .zip-re. Mostmár lhete benne turkáni pl. Total Commanderrel. TC-vel szépen belemész a .zip-be míg ezt a könyvtárszerkezetet nem látod: \igo akármi.zip\Payload\iGO_Myway.app\content\voice\ és ide fogod és egyszerűen bemásolod a többi közé a v_hun_m9_Pako_v1.1.zip-et. Aztán az igo fájlt visszanevezed .zip-ről .ipa-ra és ha entert nyomsz rá akkor már indul is az iTunes és frissíti a sima IGO-t Pákós IGO-ra. Ez csak elméletben működik kipróbálni nem próbáltam így állj neki a dolgoknak!

  19. Elég satu vagyok a témához, nem tudná nekem valaki megoldani!? Ha máshogy nem megy megpróbálom, de csak szombaton érek rá és nagyon kíváncsi vagyok!

  20. @Vbazsi2:
    Nem bonyolult:
    T-pott-al megnyitod a private\var\mobile\Applications\sokszám és betű\Igo_Myway.app\content\voice mappát és belemásolod a v_hun_m9_Pako_v1.1.zip-et. Ennyi! Nem kell az erdeti ipa- átnevezni zip-re. és ott belerakni a hangfile-t, majd ezt szinkronizálni Itunes-al. Így elrontani se tudsz végeredményben semmit a navigációs progin.

  21. figyu! le kellene feküdni a barátnőmmel, de nem megy. megcsinálná valaki helyettem? a szombat jó lenne neki. 😀

  22. @hehe: Technikai adatokat tudnal kuldeni? 😀

  23. Racing Mania egy rakas szar. Probaltam par hete, total iranyithatatlan. Alig erek a kanyar gombhoz, derekszogben beszall a susnyaba. Allo autot siman lehet korbe korbe forgatni… keruljetek messzire.

  24. Köszönöm a segítséget! Remélem menni fog!

  25. Navigonnal is mehet igy?

  26. Sziasztok!

    A navigonba Pákó hang engem is érdekelne nagyon hogyan lehetséges.

  27. @mynus: 😉

  28. @GaZso: Ez tényleg egyszerűbb lehet! 🙂


Add a Comment