fbpx Skip to content

Ma délután találkoztam egy régi ismerőssel, és neki biza már 4.0 futott a telefonján. Rögtön le is ültünk, hogy teszteljem.

Pontokba szedve:

1. Az OS4.0 Bugos

2. Nagyon Béta, minden háttérben fut, ha kell hanem elindítod és fut a háttérben (nem fut hanem “fagy”) ((nem szó szerint fagy))

3. Nekem nagyon tetszik az “új gui” A grafikai megjelenítés stb… Szép.

4. Laggos, sokszor befagy nem fut rendesen a program vagy pedig minden már a háttérben fut. Reboot után sem tűnnek el a háttérben futott programok.

5. Tetszik az új fényképező program szép az elrendezés.

6. A Magyar nyelv még rendkívül kezdetleges: “Playlist: Játéklista”

7. Új Baseband, tehát nem, ha befrissítesz nem tudsz függetleníteni.

8. Lejár a Béta verzió, és csak developer acc-al rakható fel, aktiválható.

Menő Videó erre: 🙂

Kérdezzetek!

Olvasd el a hozzászólásokat is

173 Comments

  1. Jól néz ki, tetszenek az új animációk is nagyon.

  2. Szted Ha kijön a rendes 4.0 mennyre lesz használható és stabil pl multitask alatt?

  3. Egy Folder-be hány ikont lehet rakni?
    S ha sok van, akkor fel-le vagy balra-jobbra lehet görgetni?

  4. Várom már kíváncsi vagyok rá.

  5. kilencet

  6. Sejtettem, azért köszi! 🙂

  7. ezt a háttérképet nem tudnád feltölteni valahova, mert nagyon tetszik? köszi 🙂

  8. Nekem is :)))

  9. Tetszik, de akkor a multitask ipod 2g-n nem megy? Az nekem nagyon kéne, mert újat nem akarok venni, remélem megoldják a jailbreakben.:D

  10. Ez alap háttérkép(vagy nem a videóban lévőről beszéltek? )

  11. Alap persze.
    Jobs szereti a zöldet 🙂

  12. annyira jo lene ha fullosan müködne 2G-n , nemérdekel ha törni kell vagy akármi, de nem akarom az aluminium iPhonomat müanyagra cserélni

  13. Sziasztok!
    Az olvastam redmondpie-on, hogy egy új csapatnak (TheiPhoneDevTeam) is megvan a jb a 3.1.3hoz, és elvileg 12.-ére ígérik hogy kidobják.

  14. Engem a 6. pont fogott meg. GYÁRI Magyar nyelv? Erre kiváncsi lennék. Hasonló szintű, mint egy régebbi cikkben az iPhone klón “csúszás felold” szövege? 😀

  15. @DZone: Ahogy valaki írta ott is, akár fake is lehet a videó, és csak GeoHot-ra próbálnak ezáltal nyomást gyakorolni. Véletlenül pont bootolás közben lóg ki a képből a készülék alja, ahol a csatlakozója van, ezáltal pont nem felel meg a hiteles untethered jailbreak videó egyik alapkövetelményének.

  16. Én arra lennék kíváncsi, hogy a 3G mit kap ezekből az új funkciókból! Mert elméletileg még a hátteret sem lehet beállítani a 3G-n, és ha ezt így is hagyják az k.rva nagy szemétség lenne az Apple-től! szal tudnátok valami hivatalosat arról, hogy mit kap a 3G és az iPod Touch 2G? Előre is köszi!

  17. @ireg: Ez a háttérkép gyári háttér 3.1.2-n is, sőt szerintem régebb óta az.

  18. @iNigga: nemhiszem h GeoHot-ra bárki is nyomást tudna gyakorolni 😀

  19. @Menő: Neked mi bajod van?

  20. @Matt: Akkor majd raksz hátteret winterboard-al… Örülhetsz, neked legalább jailbreak-elhető a szifonod…

  21. Vajon lesz magyar hangvezérlés is? A magyar nyelv nem vonz, de a hangvezérlés jó lenne! 🙂

  22. Eddig is ez volt az okostelefonok királya, de ha ez rendesen müködni fog…
    Már alig várom.

  23. Hát igen lehetséges hogy fake 🙂

  24. @Matt: osztom a kérdést. Van esetleg hír erről?

  25. 3.1.3 JB

    megjött! en nemi kepi informacioval tudok segiteni! letöltö link a dokuban benne van!

    data .hu/g et/24312 25/ipho ne.html.h tml

  26. De az eddigi infók szerint a 4.0 az csak beta 1 és a dev-ek részére van kiadva. Az alap hibák azok nem bug-ok, csak nem részei teszteknek.

  27. Szerintem a hangvezérlésre nem sok esély van, mivel csak most kerül bele. Pl a szlovák már rég benne van, de hangvezérlés nincs hozzá. De remélem hogy tévedek, mert én is nagyon örülnék neki mivel az angol tudásom meglehetösen hiányos.

  28. @sztar1: na de ennek még mindig semmi köze az új iBoot-hoz. a 3.1.3-at eddig is lehetett jailbreak-elni custom fw-vel, csakhogy az új iBoot esetén nem megy fel a készülékre! a leírásban is 1G Touch-ot mutogatnak, arra meg már régóta van jb 3.1.3-ra, ahogy van 3G iPhone és 2G iPhone esetén. egyedúl az új iBoot az, ami miatt para van.

  29. hát sztar1, nekem ez nem az új jbnek tűnik sajnos

  30. (egyedúl >> egyedül… :P)
    amúgy ezeket meg a redsn0w is megcsinálja, nem is kell custom fw.

  31. akkor sorry! nem allt szandekomban barkit megteveszteni! csak sokan sirtak itt a jb miatt.

  32. Költői kérdés: Az iPhone OS 4.0 -ban szereplő BaseBand megfelel a 3.1.3 BaseBand -vel? Mert ugye az is új… vagy észrevették, befoltozták a kátyukat és egy újabb BaseBand -el kell, hogy szembenézzünk?

  33. ez érdekes, én is felraktam magamnak a 4.0-t 3GS-re, van dev accountom és egyszer sem fagyott ki, gyorsabb mint a legutolsó hivatalos sw, összehasonlítottam, szóval ahhoz képest hogy beta1, teljesen jól használható. annyi hibát találtam hogy az sms karakter számláló nem létezik, hiába kapcsolom be. ennyi.

  34. @mythbuster: a 4.0 beta 1-ben a 3.1.3 baseband-jénél is frissebb van.

    @P: létezik az, csak változó, hogy hanyadik beírt karakter után kezdi csak kiírni. 😉

  35. @Jadeye: Igazad van 🙂 egyébként magyar helyesírás ellenőrző is működik, na az a kezdetleges, alig javít valamit.

  36. Hali, azt irod tetszik az uj kamera elrendezes, de a videoban nem latszik… update 1 kep lesz???

    Ja es ezt talaltam most…http://geekbrief.tv/ipadprices errol is lehetne csicseregni egy kicsit, mert ezekszerint megtort az at/t uralom, no meg lehet sporolni 😀

  37. Nekem is fennt van a 4.0 béta. A multitask nagyon egyszerűen kezelhető, be lehet zárni az appokat. A magyarításban vannak vicces fordítások, de nagyon ígéretesnek tűnik a dolog. Nem tudok restorolni 3.1.3 ra.

  38. @Gyula: gondolom, akkor 3GS-ed van, ha megy a multitasking is. de DFU-ban szerintem tudnál restore-olni 3.1.3-ra, de kézzel kellene betallózni (shift+restore), és a baseband miatt hibát dobna a végén. mi most a baseband verziója amúgy?

  39. Próbáltam kézzel is betallózni, de a végén kidobja baseband hibával. 8A230m a verzió. Megpróbálom majd a 3.1.2 föltenni, fennt van az ssh-m a saurik serveren. Egyenlőre tesztelek 🙂

  40. Nagyon gyors az új béta sw. Minden gördülékenyebbnek tűnik,
    aksimat se szívja, érdemes kipróbálni.

  41. @glizik:

    ja lehet sporolni,de ez nem feltetlen lehet igaz.legalabbis nekünk europaban elöknek.posta-vam-riziko.ja es majd itt is lesz sok svindler aki ezen akar penzt keresni.

    en is szivasban vagyok,mert nem tudom legalisan függetlenitetni a 3G-t,mert en kereskedesben vettem,es a t-mobile elhajtott,mondvan csak az kerheti,aki vette a telefont.holott a telefon kivan fizetve az utolso centig,es nekem meg papirom van rola hogy kié volt eredetileg

  42. Nem lehet downgradelni, próbáltam a gyári 3.1.3, custom 3.1.3, gyári 3.1.2 ssh saurik serveren. Visszadobál baseband hibával. Óvatosan frissítsetek.

  43. @Gyula: a baseband-et természetesen nem fogja visszatenni a régire, de a hibaüzenetkor már elvileg visszatette a 3.1.3-at, csak ki kell lökni recovery-ből, és be is bootol elvben.

  44. Mivel tudod kilőkni? Redsn0w?

  45. @Gyula: “Óvatosan frissítsetek.” én erre azt mondanám, hogy inkább NE frissítsenek, mert aztán majd jön a nyivákolás, ha lejár az OS, és nem tudják felrakni az újabbat, mert nem szerzik meg, stb. csak az frissítsen, aki fejlesztő, gyári független vagy t-mobile függő, és nem függetlenít, és szüksége van rá, hogy teszteljen. vonzó az újdonság varázsa, de könnyen touch-ot csinálhatunk a 4.0 megjelenéséig a telóból, ha nem értünk hozzá. szóval csak óvatosan, de inkább egyáltalán ne. 🙂

  46. @Gyula: fú, nem tudom már, mi volt, elvileg talán a redsn0w ki tudja lökni, jahh. de nem 100%, 3.0 beta már régen volt, akkor vacakoltam hasonlóval.

  47. @Gyula: viszont ha van custom 3.1.3-ad, ami nem frissít baseband-et, akkor *elvileg* downgrade estén sem kellene sírnia, mert ha nem frissít baseband-et, akkor pont az van “kikapcsolva” az fw-ben, hogy ellenőrizze, hogy milyen baseband van a készülékben… de ha azt mondod, hogy a custom 3.1.3-ra is sírt, akkor passzolom. :S

  48. Engem érdekelne h milyen apróbb változásokat vesztek észre még(az a bizonyos 100 új dolog), pl láttam a Notes kicsit megváltozott!?

  49. Nekem nincs bajom a Playlist: játéklista fordítással, mivel az összes iPodban így van fordítva, úgyhogy én megszoktam már, nem szúrja a szemem…

  50. 2 napja tesztelem a 4.0-át és a következő kisebb változásokat találtam:
    – A fényképek email küldésénél ki lehet választani a küldendő kép méretét
    – A fénykép nézőke elforgatható
    – A wifi-nél ki lehet kapcsolni, hogy állandóan feldobálja magától a talált hálózatokat (végre! 🙂 )
    – Naptárban ha a kontaktoknál ki van töltve a Születésnap mező automatikusan berakja a naptárba

    A többit már szinte mindenki tudja… 🙂

  51. két kérdésem lenne:

    -ezt fel lehet tenni dec acc nelkul, tehat van-e már vmi megoldas arra,h ne kelljen a dev acc
    – ha felteszem, lejár, utána vissza tudok shift-restore-ral pakolni a 3.1.3-at?

    koszonom

  52. Nem tudom ki, hogy van vele én megvárom az offical 4.0-t a 3GS-emre, annó 3G-men a legutolsó betát tettem fel, mert ha jól emlékszem ahhoz jött ki egy JB és igy át lehetett irni a filerendszerben egy filet (asszem csak 1 valamit kellett, hogy az OS-t véglegesnek tekintse és lehessen aktiválni), szóval sikerült is de hát kb. az App Store-os appok nagyrésze szarul ment, fagyott össze vissza, Cydiás appokból kb. semmi nem ment szóval,jó ki tudtam próbálni új ficsöröket, (teszteltem 1 napot) csak a sucks volt vele, aztán vissza is tettem 2.2.1-et + annak a “belövése” nem telt kis időbe, mérges is lettem minek basztam régóta jól működő OS-em.

    Tudom nehéz kibirni de szerintem mindenki kibirja mire kijön a final version.

  53. @siriuspapa: elvileg ha lesz hozzá vmi tákolt JB akkor itt is vmit át kell irni egy fileban és akkor végleges kiadásnak tekinti iTunes és aktiválja. Előbbi kommentben irtam nekem annó igy ment szépen beaktiválta T-mobillal.

  54. Bár nagyon nagyon várom multitaskingot, mert Backgrounder + Kiriake-t használok de hát ugye a backgrounder megoldás no comment…

    Oké, arra van amire való de ugy zabálja az akkut mint az állat.

  55. Siriuspapa: bazz, miért nem olvasod el a fenti cikket, régebbi figyelmeztető cikkeket és legfőképpen az okos kommenteket? Minden benne van, amit kèrdeztél, és nem tennél fel ilyen Latabár kérdéseket.

  56. Ez a 4.0 béta még elég szar, de gondolom ez változni fog nyárig.

    Ezt csak azért adta ki az Apple, hogy a fejlesztők ha akarnak megismerkedhessenek vele. Nem véletlenül kell Developer Account hozzá. Jó lessz ez. Nagyon is!

    Alíg várom!

  57. steve jobs benézet cydia-ba xD

  58. @Helioport: jogos, lusta voltam 😀 a figyelmeztetés annyira nem érdekel 😀 tudom, mivel jár egy béta OS 😛

  59. elolvastam 😀

  60. Nekem van Dev. accountom és szeretek tesztelni. 🙂
    Amúgy nekem minden tökéletesen működik. Csak az IM+ lépked ki néha magától, de a Fring tökéletesen megy.

  61. talaltam egy linket h t tp://iphone-thunderst0rm.blogspot.com/

  62. Hiába restorolok 3.1.3 ra, és kilököm recoveryből nem talál hálózatot.

  63. @sztar1: Én ezt az oldalt nem találom,segítenél!?

  64. @Gyula: Szóval,nem ajánlod,hogy felrakja valaki? Nem tudtad még restorolni? Pedig én is nagyon kiváncsi lennék erre a 4.0ra!

  65. @kovacscsi: Ha vissza akarod tenni 3.1.3 ra akkor ne. Amúgy teljesen jól működik már a béta is. Nagyot lép előre megint az apple.

  66. @Gyula: Lehet hülyeséget kérdezek,cydia nélkül is jó vagy rajta van?

  67. Az érdekelne, hogy a WIFI rész mennyivel lett jobb, mert ha jól olvastam azon is javítottak, mert nekem bizonyos hálózatokkal elég instabilan működik, mert elveszti sokszor a kapcsolatot, pedig még nem is nevezhetném nagynak a távolságot a routertöl.

  68. 3.1.2 -ben benne van a háttér. az egy iPad a háttérben??????????????? 😀

  69. nekem ez úgy jön le, h tudnám használni. hol laggol?

  70. 2g-m van, arra nem lehet majd felrakni?
    egyáltalán mikor jön ki a teljes verzió (nem beta)?

  71. @mareszto: nem lehet. teljesen csak 3gs -en fut. amugy nyáron jön ki

  72. akkor muszáj lesz vennem egy 3gs-t

  73. off: Nem tudom hol tegyem fel a kérdésem, de gondolom itt fogok rá választ kapni leghamarabb. Most ismertem meg a discover app-ot, amivel wifin keresztül tudok felmásolni “valahova” a telon. Hogy tudnám megcsinálni, hogy az igy felmásolt mp3-at az itunes library is lássa? Van erre megoldás? Köszi előre is a válaszokat…

  74. @mareszto: várj a 4g -re

  75. @szabojoco: én próbáltam, bonyolult. hidd el. a media könyvtárban van itunes music-> music -> és ott nagyon marhául vannak összekeverve ide-oda a számok egy négybetűs névvel pl QWED (nálam: Inna – Love) ezek tménytelen mennyiségű mappákban vannak benne. egy mappában 2-6 szám. nem lehet megmondani, h melyik szám melyik. nálam ez a hülye rendszer 400 számmal működik. ne próbáld ki!

  76. @gerike73: ja, és hiába csinálsz egy mappát oda, vagy bemásolsz egy számot egy már létező mappába, mert nem ismeri fel. 🙁

  77. @gerike73: hát nálam is ez a szitu. csak gondoltam nem-e van olyan progi, amelyik mondjuk “felismeri” egy megadott helyre felmásolt mp3at (falusi telón is van refresh a playlisten)…pedig olyan egyszerü volna, csak felmásolgatni. Csak hát ha felmásolom azzal még nem játsza az ipod lejátszó (csak ha belépegetek a discover progiba és ott külön kinyitom a fájlot amit akarok játszani)…

  78. nem tudom, h mi alapján megy a rendszer, de nem is akarom tudni. 😀

  79. jó lenne ha létezne olyan app a telora, ami átnézné a teló tárját és minden mp3at megjelenitene a libraryban…

  80. @szabojoco: 8perc alatt kaptad a választ

  81. Témákat lehet változtatni a 4.0 OS-n?

  82. @kovacscsi: csak háttér

  83. köszi a gyors választ gerike, de azért ha valaki tud erre megoldást (esetleg valami ipod library creator szerüséget), az szoljon még…köszi

  84. @szabojoco: ha látok, írok chaten

  85. @kuka01: ezt írja: “sorry to all of you who have ipod touch 3g and 2g. only 1g is supported.”

    ebből ugyan vonjuk már le a következtetést: ha nem támogatja a 3g touch-ot, akkor bullshit az egész, mert akkor NEM támogatja az új iboot-ot sem! a 3.1.3 meg az új iBoot kivételével már most is jailbreakelhető. az unlock-ot meg kétlem, de kiderül.

    @Gyula: ez esetben a 4.0 beta 1 baseband-je nem kedveli a 3.1.3-at. marad a 4.0 beta 1, más választásod nem nagyon van sztem.

    @gerike73: milyen háttér van benne a 3.1.2-ben? ott csak a lockscreen-re tudsz képet tenni gyárilag.

    @szabojoco: iTunes-nak hívják, az épp erre való… amúgy ha ennyire nem akarsz iTunes-t használni, akkor meg guglizz olyat, hogy “iTunes altervantive”, és fogsz találni párat.

  86. @dSanyi: jól jársz vele

  87. @Jadeye: tudom, arra írtam. de 4.0 -val kérdezte

  88. @Jadeye: tudom mire valo az iTunes:) csak azt akarnám megoldani, hogy egy bárhova felmásolt fáljot felismerjen a telón levő ipod lejátszó…

  89. Erre a WIFI dologra nincs még válasz hogy menyivel lett jobb?

  90. egy kérdés: Vissza rakták az Appstoreba a qik video kamerát, hogy lehet hogy nem lehet le frissíteni?

  91. @BabaLau17: rám?

  92. @krissz54: ezt jól megaszondtad!

  93. @gerike73: mit nem értesz? vissza rakták az appstore-ba a qik kamerát, de a régi verziót ami fel van telepítve nem tudom frissíteni. Ha még mindig nem világos akkor Appstore–>qik inc–> qik video kamera. Kíváncsi vagyok hány embernek jött meg a frissítés.
    ha nem emlékszel: http://szifon.com/2010/03/18/napi-hirek-2010.03.18./

  94. az amúgy kinek a szifonja?

  95. @gerike73: enyém… az app store acc. közös. De fasza mert végül is lehet megvenni újra…

  96. Utolso par hsz-ba micsoda IQ parbaj tort ki XD

  97. Tökre imádom az itteni kommentelőket. Kérdezek valamit erre: “Utolso pár hsz micsoda IQ parbaj tort ki”. . Válasz a kérdésemre… Köszönöm a segítséget: -nek…

  98. @Siriuspapa: van ám szinvonal rendesen megint…

  99. most komolyan, Admin! nem lehetne IP cím alapján kivágni ezt az ökör gyereket/picsát?? ezt a laurát. rohadtul idegesítő tud lenni, h az ő faszságait kell olvasni állandóan!

  100. @dokk:
    Én is így gondolom már baromira unalmas.

  101. @Gyula:
    bibibbemeenyyjünk egyért?

  102. bevágodjunk?

  103. na mennyjünk,

  104. csináljuk?

  105. a 2G már egy nagy múlt

  106. látni

  107. @dokk: én is egyet értek veled. A kommentedről Lau nekem az “internek pöcegödre” jutott az eszembe… Lau… attól hogy szép nem vagy hülye ne legyél…

  108. @BabaLau17: szivesen msnezek veled

  109. csak a 3 GS! a király

  110. sim free gyári

  111. Az emoji-t a 4.0-ban minden fele ugyeskedes nélkül ki lehet valasztani 

  112. Ez a Pistike egy igazi bevágódos raj ember lehet!! és igaza van,sajnos énis egyre kevesebb dolgot bírok látni!!!!

  113. GYULA! mi a baseband verziod? Nekem tok gaz az egesz, belefagyott a 4-es installba azota csak a gyari 3.1.3-at tudom visszarakni, egyik korabbi sem megy vissza. Sem custom se korabbi, csak a gyari 3.1.3-as. Ugyhogy szivas van nekem, mert most JB-em sincs… Nem tudom mit csinaljak…

  114. garizd be zsozso!!!!

  115. vágd a földhöz!! bimm bámmmm!

  116. Engem érdekelne, hogy a 4.0 megoldódnak olyanok mint sms kézbesítés jelentése? Ti miként látjátok szükséges lesz a JB ezek után is vagy most már amiért az ember megtette az már megoldódik 4.0-an vagy reménykedünk a JB-ben, jönni fog vele 4G is szerintetek

  117. @Pistike: beta szoftverre itthon nem vonatkozik a garancia, kizárólag akkor érvényes rá amúgy is, ha regisztrált developer vagy, és legálisan tetted fel. ha trükköztél vele, akkor warranty void. mellesleg mit gariztasson rajta mégis, hogy feltette a gyári fw-t, és bukta a jailbreak-et?

    @Zsozso: azt nem kérdezem meg, hogy minek tetted fel. a 4.0 beta 1 baseband-je valószínűleg nem fog normálisan menni a 3.1.3 alatt. de DFU-ban fel kell tegye neked a 4.0 beta 1-et, ha regisztrált developer vagy.

    búcsúzhatsz a jailbreak-től legalább a 4.0 hivatalos megjelenéséig, de ha szerencséd van, esetleg lesz közben jb valamelyik beta-ra.

  118. @Jadeye:

    Jade, sajnos nem megy fel a 4-es sem. unknown error-al megall hibakod: 13. es utana az iphone screen csak vilagit, ugyhogy nem tudom mi lehet.

  119. @Peti: Hol lehet az emojit beállítani? Én nem találom a gyári billentyűzetek között.

  120. Helo mindenkinek. Nekem olyan kérdésem lenne hogy az új OS-ben van e már esetleg FM rádió vagy ilyesmi és a gps minősége javúl e, vagy továbbra is marad az a 3 másodperces késleltetés?

  121. @Zsozso: DFU-ban is próbáltad? csak hogy biztos legyen, azért kérdem.

    @BBalint: japán billentyűzetek alatt van

  122. @BBalint: Van a billentyűzetek között egy olyan hogy Emoji. Nem a japánon belül.

  123. @Krissz45: arra még nem gondoltal,h faszsagot kérdezem? 😀 és mellesleg semmi koze a témához…

  124. Nálam sajnos nincsen olyan. 🙁
    Pedig a 4.0 van fent.

  125. Idén ki fog jönni az új iPhone? Olyasmit rebesgettek, hogy 3-4 évente van garnitúra csere.
    2G, 3G, 3GS, ???

  126. @Jadeye:
    Igen probaltam, vagy 1600 vagy 13 hibaval leall, tehat mer az alairasnal is gond van, de az aktivalasnal (az mar ugye akkor van amikor fent van a firmware) az alairas meg akkor amikor elkezdi a ratoltest…

    De ott le is all. DFU-ban 13 hibaval is. Nagyon gaz, anelkul meg nem tudom hasznalni csak a gyari 3,1,3-at

  127. @Zsozso: és amúgy regisztrált developer vagy, vagy legalább fentvan a készüléked UDID-je egy developer listáján? mert ha egyik sem, akkor ez nem csoda. ebben az esetben kb örülhetsz, hogy a gyári 3.1.3 egyáltalán visszamegy rá. én akkor visszatenném azt, és nem piszkálnám.

    (ha viszont regisztrálva van az UDID-ed így vagy úgy, és emiatt végülis legálisan rakod fel, akkor fel kellene menjen a 4.0 beta 1 probléma nélkül)

  128. @Zsozso: ja még annyi: másik gépen, esetleg másik OS alatt is próbálatd? windows alatt próbálod? xp, vista, win7? vagy osx?

  129. @Jadeye:

    Igen hozza van adva az UUID a dev-hez, de hogy 100%-os legyen a dolog (hatha csak atvagtak a fejem ezzel) most reggeltem be az apple-nel egy 100 USD-ros jatekra es akor en magam adom hozza a sajatomat, igy tuti lesz a dolog.

    Igen probaltam masik geprol masik kabellel es Vistan is meg Win7-en is es ugyanaz van. Azert tartottam jo otletnek hogy en magam reggeljek be az apple-nel mert ha ugy sem fog ramenni, akkor legealbb jogosan fogok irni nekik hogy csinaljak meg… Aztan vagy valaszolnak vagy nem… Elvileg holnap kiderul. Addig meg csak szivok….. de nagyon…

  130. @Zsozso: Minimum rendszetigény osx 10.6.2 Windows 7 nem megy még a backup sem!

  131. Windows alatt szerintem az iTunes 9.2 lesz a megoldás…de ki tudja hol van az még

  132. @nonoka:

    Varj, azt monodod hogy maganak a firmware felrakasat csak MAC alul lehet? Ezt nem tudom, de ezt honnan gondolod?

  133. @Zsozso: Nekem is ugy sikerült, amugy miután nem ment fel win7 el utánaolvastam. 13 hibakoddal dobot ki ugyan az a csoport mint az1600

  134. @nonoka:

    Akkor lehet hogy most sokat segitettel:)) maris probalom MAC-en. Es DFU-ban tetted fel vagy csak sima SHIFT+RESTORE-ral? Es meg egy kerdes utana vissza tudtad varazsolni valahogy a korabbi custom firmwareket hogy legyen ujra JB-em mert az sem megy:((

  135. @Zsozso: Mac en simán fel ment! Béta iTunes 9.2 el is menne, de ez csak elmélet 🙁

  136. @nonoka:

    Tehat akkor 9.1-el probaltad Mac-en, oksa ki is probalom. Es mi a helyzet a JB-el? visszaraktad a korabbi valamelyik firmwaret? Sikerult?

  137. @Zsozso: Mivel nincs mac rendszerem,csak egy hachintos 10.5.4 nem próbáltam a visszaálitást. Amugy szombat óta fut a 4.0 a telcsin és még semmi extra nem történt,meg vagyok elégedve vele. Igaz hogy van 2 játék ami el sem indul rajta, szerintem az első frissitésel az is menni fog. 🙂

  138. @nonoka:

    Igen csak aszongyak hogy lehet hogy ezutan mar nem megy vissza a korabbi firmware, csak a gyari 3,1,3 es akkor ugrott a JB. Igaz nekem most is mivel igy sem tudom visszarakni. Na de neki is esek aztan majd leirom hogy mi tortent:)) Koszi a segitseget:)

  139. @Zsozso: Várjuk a sikerélmény beszámolót 🙂

  140. @nonoka:

    Ugy legyen, ÁMEN:)))))))

  141. @nonoka:

    Csak egy kerdes mielott ranyomnek az ENTER-re, megnezed hogy mi a modem (baseband) verzio most a beta 4-alatt? KOszi

  142. @Zsozso: 05.13.03

  143. @nonoka:

    Akkor az telleg ujabb mint barmi mas….na akkor ENTER:)

  144. @Zsozso: reméljük, az újabb baseband nem fog besírni a régebbi OS-re. közben sikerült amúgy?

  145. @Jadeye:

    Gondolom ugy csinaltak meg hogy azert a beta-bol vissza lehessen rakni 3.1.3-ra, de meg nem mert a kollegam nem ert ide a MAC-el, de elvileg itt van mindjart. Irom nemsokara az eredmenyt:)

  146. @Zsozso: biztos hogy nem csinálhatták meg úgy. az Apple hivatalosan még a developerek számára sem támogatja, hogy korábbi verziós OS-t visszategyenek. többek közt a baseband miatt. de reméljük, hogy megoldódik valahogy.

  147. Nincs esetleg custom 4.0 beta 1 új baseband nélkül??

  148. @adamita: NINCS. egyáltalán nincs rá publikus jailbreak sem. és amúgy sem tudnád aktiválni, ha nincs dev accod, vagy nincs dev listán az udid-ed. persze próbálkozhatsz trükközni vele, de a saját felelősséged, ha elcseszed, és a garanciád is ugrott, ha baj van.

  149. @Jadeye:

    Na szoval az eddigi eredmeny nekem: MAC-en sem megy ra fel a 4-es beta. Igaz hogy 9.03 ITune-sal probaltam, de akkor most megprobalom 9.1-el is. Ha azzal sem megy fel a 4-es a 3.1.3-ra akkor uvolteni fogok az Apple-nek, mert annak igenis fel kell mennie.

    Szoval folyt. kov. nemsokara.

  150. @Zsozso: Biztos fel megy 9.1el 🙂

  151. @nonoka:

    WIndowson 9.1-el nem megy, most proba MAC-en 9.1-el. folyt. kov,

  152. Na@nonoka:

    Na szoval MAC alatt megy csak fel a 4-es beta, windowsrol nem es az ITUNES-nak is 9.1-nek kell lennie. A JB meg felejtos mivel nem lehet visszarakni a korabbi custom-oket, a gyari 3.1.3-at talan vissza lehet, de mivel 3GS-nel nem lehet JB-kelni azt sem, ezert most ameddig nem adnak ki JB-et a 4-es firmwarera addig sajnos felejtos.

    Egyebkent telleg rohadt bugos az egesz, a magyar forditas meg egyszeruen kabare.

    Szoval akinek JB-es a teloja annak egyelore felejtos az egesz, nehogy ugy jarjatok mint, aki most sziv egy jo darabig:))

  153. saurik serverén keresztül nem tudod föl rakni a 3.1.2?

  154. nem, mert @nonoka:

    Nem mert ahhoz hogy visszamenjen a regi, ahhoz JB-elt Iphone kell, de mivel az most nincs ezert nem megy vissza..

  155. @Zsozso: hogy ez a készülék még nem is volt jailbrekelve?

  156. @nonoka:

    De volt. regen, csak amikor feltettem a 3.1.3 eredetit, majd a 4-es betat akkor a JB elveszik… Nem jol mondom?

  157. @Zsozso: Ha jailbreakelve volt, akkor vissza tudod rakni a 3.1.2-öt. Nem az a lényeg hogy most legyen rajta jailbreak. nagy valószínűséggel a cydia elmentette a telefonod adatait. Természetesen fenn ál a veszély, hogy össze fog veszni a 3.1.2 a modemmel, de egy próbát meg ér!
    Windowsal próbálod akkor be lépsz a „C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts” könyvtárba és átírod a hosts-ot „74.208.10.249 gs.apple.com”-ra

  158. Holgyeim es Uraim, ADMIN,

    Szerintem errol erdemes lenne egy cikket irni, ugyanis megvan amodja hogy lehet 4-es beta utan visszarakni a JB-et es futtatni a 3.1.3-at.
    En most csinaltam vegig es minden jol muxik

    Szoval korabban JB-elt telora feltettem a 3.1.3-at. Utana kizarolag MAC-el es 9.1 Itunes-sal feltettem a 4-es betat. (UUID legyen beallitva hogy dev, mert maskepp nem lesz aktivalhato a telod)

    Ezutan jatszottam a 4-es betaval, majd megallapitottam hogy sz….r.

    Ezutan MAC-el visszaraktam a 3.1.2 gyarit (saurik szervere irta ala), de mint lathato volt a 3/4-enel megallt es hibauzit dobot az ITUNES, es recovery modba kerult a telo. Ez azert volt mert a 4-es beta Basebandje-mar nagyon friss es nem tudta a 3.1.2 downgradelni azt ezert fagyott bele.

    Ekkor fogtam a blackra1n es raengedtem, ami gond nelkul lefutott es kaptam egy JB-elt 3.1.2 legujabb (beta4 baseband-dal)

    Ezutan raengedtem egy 3.1.3 custom firmwaret (ami nem akarja modositani a banebandot se lefele, sem felfele) es gond nelkul lefutott..

    Szoval most van egy JB-elt 3.1.3 (beta 4 basebanddal)
    Szoval aki tesztelni akarta volna a 4-es betat az igy meg tudja tenni.

    Csak OVATOSAN: mert ha fuggo a telod akkor az egeszet hagyd.
    Ha nem volt korabban JB-kelve akkor is hagyd, mert akkor nem tudod visszarakni a custom firmwareket.

    Sok sikert hozza.

  159. @Zsozso: a baseband-nek mindegy, mennyire új, ha új. és ha újabb a baseband annál, mint amilyen fw-t fel akarsz rakni, na azt az iTunes neked SOSEM fogja downgrade-elni.

    1-es beta-ról beszélünk remélem, mert 4-es az majd csak 5-6 hét múlva várható.

    és amit fontos leszögezni: ha függetleníteni akarod, akkor NE tedd fel, mert frissül a baseband, amit NEM lehet downgrade-elni.

  160. @Jadeye:

    Ja bocs, persze beta1-rol beszelunk:))

  161. a windows egy fosss!!!

  162. Igazad van Pistike! A windows egy kalap szar. Az összes gèpen ami az van làtni.

  163. Ez a pistike valami megapozer rajmajom lehet akinek sok a felesleges penze es mindenbol vehet legujabbat, vagy csak a billentyuzete nagy es igazabol 2g-vel tokol o is es egy win 95-otfuttat a pentium 1-esen…

  164. @Gyula: Csak érdeklődök,hogy állsz a teszteléssel? Jól működik a 4.0 OS vagy visszaraktad a régit? Én várnám a JB-t 3GS 3.1.3 iboot-ra azért nem próbálkoztam még a 4.0,de bemérgelem magam most már hamarosan azt hiszem!:)

  165. Halihó!

    Nekem olyan gondom van, hogy lefrissítettem az angol 3g 8gb telómat 3.1.2-ről 3.1.3-ra az iTunes-on keresztül. Azóta nem tudom sajnos használni. Egy arc megcsinálta, hogy most már legalább nem az adatkábeles kép van, miután bekapcsolom, de nem független és nincs JB-elve. Pihent kb egy hónapot még a srácnál, hogy vár vele még, hátha lesz törés, de azt mondta visszaadja, mert egyelőre semmi…
    Mikor fogom én tudni használni a telómat? Vagy van már JB 3.1.3-as szoftverhez? A Basebandem is lefrissült miután 3.1.3 kerül rá. Nincs valaki itt Tolna vagy Baranya megye környékén, aki helyrehozná a telómat?
    Előre is köszi!

  166. @kovacscsi: Szia teljesen tökéletesen működik nekem a béta. Nem fogod tutni visszatenni előző verzióra a telcsid. Nem sokat kell már várni a végleges verzióra.

  167. @Taki: hali nekem is volt már 3.1.3 a telomon és simán felment az újj basebandre a 3.1.2 és azt meg simán blackrainRC3-ommal törtem de most legutobb redsn0w 9.0.4-el is megcsináltam és most van egy JB+független 3G-m újj basebandel és 3.1.2-vel

  168. @Jojo: És meg tudnád ezt oldani nekem is? Merre felé vagy megtalálható?


Add a Comment