Játékhírek 2010.03.07.

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Mai hírekben szó lesz a Volkswagen új autós kihívásáról és egy újabb hokis játékról.

Egy „anti” autós játék: vezess gazdaságosan!

Volkswagen ugyan nem készít saját App Store-os alkalmazást, de szívesen betársul más fejlesztő mellé. Ezt láttuk a Real Racing GTI nevű játékban is, ahol Firemint a legjobb fizikával rendelkező játékot telepakolta VW modellekkel és ingyenesen letölthetővé tette.
Wolfsburgban most is hasonló recepttel próbálkoztak, mert a Rally Master Pro 3D motorját felhasználva megjelent a Volkswagen Think Blue. Challenge nevű játék. Normál autós játéktól eltérően nem kell ész nélkül nyomni a gázt, az számít hogy gazdaságosan vezess. Ez azt jelenti, hogy kapsz egy benzinmennyiséget, cél a minél nagyobb táv megtétele. Ellenőrzőpontokon kérdésekre kell válaszolni, jutalom plusz benzin. Akkor van vége a játéknak, amikor kifogysz a naftából, ezután az online ranglistán megtekintheted hányadik helyezést is értél el.
Nagyon klassz játéknak tűnik, ingyenesen tölthető le a magyar App Store-ból.Egy újabb jéghokis játék

Már írtam a Stinger Table Hockey játékról, mely gyerekkorunk asztali hokiját szimulálja. Nemsokára jön egy másik hokis játék, az Ice Hockey Nations 2010, mely igazi hokit ígér 6-6 játékossal, valós mozgásokkal, d-pados irányítással, 14 ország válogatottjával, többféle játékmóddal (Quick play, edzés, kupa és bajnokság).
A játék még márciusban megjelenik és 4.99 dollárba fog kerülni.Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!