fbpx Skip to content
Mai hírekben szó lesz a Volkswagen új autós kihívásáról és egy újabb hokis játékról.

Egy „anti” autós játék: vezess gazdaságosan!

Volkswagen ugyan nem készít saját App Store-os alkalmazást, de szívesen betársul más fejlesztő mellé. Ezt láttuk a Real Racing GTI nevű játékban is, ahol Firemint a legjobb fizikával rendelkező játékot telepakolta VW modellekkel és ingyenesen letölthetővé tette.
Wolfsburgban most is hasonló recepttel próbálkoztak, mert a Rally Master Pro 3D motorját felhasználva megjelent a Volkswagen Think Blue. Challenge nevű játék. Normál autós játéktól eltérően nem kell ész nélkül nyomni a gázt, az számít hogy gazdaságosan vezess. Ez azt jelenti, hogy kapsz egy benzinmennyiséget, cél a minél nagyobb táv megtétele. Ellenőrzőpontokon kérdésekre kell válaszolni, jutalom plusz benzin. Akkor van vége a játéknak, amikor kifogysz a naftából, ezután az online ranglistán megtekintheted hányadik helyezést is értél el.
Nagyon klassz játéknak tűnik, ingyenesen tölthető le a magyar App Store-ból.



Egy újabb jéghokis játék

Már írtam a Stinger Table Hockey játékról, mely gyerekkorunk asztali hokiját szimulálja. Nemsokára jön egy másik hokis játék, az Ice Hockey Nations 2010, mely igazi hokit ígér 6-6 játékossal, valós mozgásokkal, d-pados irányítással, 14 ország válogatottjával, többféle játékmóddal (Quick play, edzés, kupa és bajnokság).
A játék még márciusban megjelenik és 4.99 dollárba fog kerülni.


Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Ez a VW-es nagyon tetszik, főleg hogy ingyenes 😀
    Legalább egy időre leszoktat a finger physics-ről 😀 😀

  2. jó ez a polós játék:D enyém a 29. hely a toplistán:D

  3. uuuu a hokis nagyon kemeny lesz. nekem a ragdoll blaster 2 veszi el az idomet mostansag, majd azt fogom lecserelni. 🙂


Add a Comment