fbpx Skip to content

Igen, mi is hírt adunk az Apple rock and roll iPod eseményről. Ezen az eseményen főként az iPodok lesznek a középpontban, de várhatunk egyéb meglepetéseket is, akár az iPhone-al kapcsolatban. A rock and roll-on ott lehet már Steve Jobs is, de erről nincsenek megerősített információink.

szifon_day

Természetesen a Szifon.com tervezi az élő közvetítést, ami Szerda 19:00 -kor kezdődik, de akár ti is ott lehettek! A szifon.com csapat úgy döntött, hogy ezt az eseményt publikus helyen fogja közvetíteni, tehát aki szeretne velünk és más szifon kollégákkal beszélgetni az jelentkezhet e-mailben: [email protected]. Mivel a hely véges és nem egy focipálya, ezért van maximum létszám is csak azok jelentkezzenek, akik komolyan szeretnének velünk “teázni” 🙂

Helyszín: Budapest VI. ker.

Jelentkezésben mindenképp legyen egy név és telefonszám!


Lusta vagyok ezért az itouch.hu-tól idéznék, hogy mi is lesz ezen a rendezvényen:

(Köszi DarkEvil :))

Új iPod/iPodok: Mivel az elmúlt években is mindig szeptemberben jelentették be az új iPodokat, így ha csak ennyiből indulnánk ki is valószínűsíthető a tény, hogy lesz új iPod. De mivel már számos videó, ill. kép látott napvilágot csak az új iTouch 3G-ről, valamint, már rengetek neves iPod tok gyártótól (Egy a sok közül: Belkin) találunk iPod Touch 3G tokokat (Teljesen megegyezik a 2G-vel, csak van egy kis kamera nyílás rajta), így az új iPod bejelentés teljesen várható.

iTunes 9: Már rengeteg hivatalos információ van az új iTunes-ról, az új funkcióiról, így semmi akadálya nincs, hogy azt most be is jelentsék.

3.1: Mivel a legutóbbi 3.1 BETA érvényességi ideje szeptember 18-án lejár, így szintén várható egy 3.1 bejelentés, mely valószínűleg a 3.1 BETA lejáratával egyidőben fog megjelenni.

Tablet PC: Kiindulva abból a tényből, hogy az Apple az utóbbi időben rengeteg különböző méretű tablet képernyőt rendelt be, így valószínűsíthető, egy ehhez kapcsolódó bejelentés is. Ez lenne vajon az új “iProd” megnevezésű termék?

09-09-09: Ezzel a dátummal fog megjelenni az új újramesterelt Beatles Collection is CD-n, valószínűleg ezen a napon iTunes-ból is elérhető lesz.

Etc: Hogy mi várható még, ill., hogy Phil Schiller vagy Steve Jobs fogja-e tartana az eseményt, nem lehet tudni. Csak remélni merjük, hogy kellő nyalánksággal szolgálnak majd 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

87 Comments

  1. Nincs mit 😉

  2. admin rólam ne feledkezz meg, de ha akarod elküddök neked egy telószámot e-mailben! 🙂

  3. @csigger: Küldj!! 🙂 köszi

  4. @csigger: szerintem kuldj egy e-mailt, mert az alapjan tudunk szamolni 🙂

  5. @csigger: Ennyire nem vagy fontos ember csigger, hogy VIP listán legyen a neved. 😀

  6. @admin: e-mailt olvastad amit küldtem?

  7. @Ace: jaaaj 😀

  8. @cia: Igen cia olvastam, ne haragudj, ki fogom postolni, csak még nem jutottam el odáig. Amúgy érdekes dolog!

  9. @admin: Nem türelmetlenség csak kíváncsi voltam a véleményedre, és köszi 🙂

  10. gergő, gondolom az egész véletlenül sem lesz pécsen, na mindegy… 🙂

  11. @admin: írtam neked Twitteren, de mindjárt írok mailt is nektek!

    @Ace: jaj Ace, csak irigykedsz, mer te nem lehetsz VIP tag! 😀

  12. pedig mekkora poén lenne egy live szifoncom-itouchhu adás 😀

  13. @admin: Pesten merre? Ha nincs messze, akkor lehet elugrom!

  14. @DarkEvil: Jelentkezz mailben és megkapod a többi infót aztán eldöntöd. Várunk, akkor az itouch.hu is jelen lehetne :))

  15. De jó, hogy nem leszek itthon holnaptól…

  16. @thingol: főleg itt pécsen! téll. amúgy thingol egyik ismerősömön keresztül lehet h ismerlek.. mármint van közös ismerősünk.

    egyszer összehozhatnánk egy pécsi itouch-szifon talit! komolyan.

  17. A hely engem is érdekel, segítene a döntésben, mert éppen mozgásban leszek akkortájt, és ha jó helyen van, lehet benéznék.:)

  18. Gyertek Szolnokra a holt-tisza partra, itt lehet szalonnát is sütni, ráadásul 50m-re van. 😀

  19. @kareeka: hát mailben ([email protected] él csak most) megprobalhatjuk tisztázni azt az ismerettséget.

    pécsi szifontouchtalit meg akkor megbeszélem adminnal, hátha…

  20. OFF:
    én se szeretem az offokat ezért előre is sorry mindenkitől:
    nem vok kezdő iPhoneos, de ilyennel még nem találkoztam, ha valaki tudna segíteni, azt nagyra értékelném!
    Egy ismerősöm telója behalt, folyton iTunesért sír, fel is ismeri de ha restorral próbálkozom elszáll 23-as hibakóddal…?
    vkinek van vmi építő ötlete?
    Mondom ha bárki segít örök hála!

  21. @marTone: DFU módba próbáltad?

  22. @thingol: küldtem egy mailt. a tali meg jó ötlet volna, mert miért ne :).

  23. @kleineriking: rengetegszer próbáltam DFUmódba tenni, de az iTunes mindig azt írta ki h recovery módban van..?
    amint rádugom a gépre és elindítom az iTunest jön a figyelmeztetés h az iTunes a telót recovery módban látja
    ha 2.2.1re próbálom visszaállítani akkor 1600as hibát ír
    ilyet még nem láttam
    ha sikerülne DFU módba tennem elvileg az XP kiírná h abban van nem?

  24. @marTone: most nézem: nekem is 23-as hibám volt, be is paráztam rendesen…

    a lényeg az, hogy amikor letölti az iTunes azt a firmware-t amit rá akarsz tenni, legyen az akármilyen, az olyan, mint egy becsomagolt ZIP fájl, csak más a kiterjesztése. ezért van az, hogy 23as hibát ír ki, valószínűleg a letöltéskor CRC hibás lett a firmware amit töltött az itunes, ami nem egyedi eset. ezért mégegyszer le kell tölteni, amit 2 féleképp csinálhatsz meg:
    1. megkeresed az itunes által letöltött ipsw-t (valahol a C:\Documents and settings-ben lesz az Application Data-n belül.. a mappa neve olyasmi hogy iPhone updates…) ha megvan, akkor letörlöd, és megint rámész itunesban hogy restore
    2. itt: felixbruns . de/iPod/firmware/ megkeresed és letöltöd a megfelelő fw-t, ami kell neked, majd itunesban shiftet lenyomva tartva kattintasz rá a restore-ra, és megkeresed, amit letöltöttél, és azzal restaurálod.

    ha továbbra is fenn áll, többszöri próbálkozás után is, akkor másik ipod kábel, másik usb csatlakozó, másik gép, másik itunes account… de nekem az első volt a hiba, és ahogy olvastam az esetek 90%-ban az a gond.

  25. @kareeka: Nagyon rendes vagy, de az a baj, h én már a sokadik vagyok, aki próbál segíteni szegény lány telóján, tehát több gép több kábel stb, so sztem nem ez lesz a hiba, pláne, h a sajátomat is uezekkel az ipsw-kel restoreoltam és akkor működött
    ahogy olvastam a neten sokaknak volt ilyen gondjuk, de nem nagyon találtam rá választ, mindenhol azt tanácsolják h DFU, de ez sem segít, ill olyat is olvastam, h a 23as hiba az hardware gondot jelent…? ez mondjuk kicsit gyanús nekem, nem szoktak ezek csak úgy tönkre menni

  26. @marTone: azért megpróbálhatnád amit írtam, mondom nekem is 2-3 napja ugyanígy 23as error volt, és megoldotta. szó se volt hardver gondról, azt mondtam h letöltés közben, vagy már előtte megsérül a fájl, és ezért az itunes nem tudja megnyitni. ezért mondtam hogy töltsd le a fenti címről azt az ipsw-t, ami kell, majd shift+restore. nálam bevált.

  27. @marTone: A Válasz egyszerü: OSX….Dugd rá egy mekire és restore….

  28. tuti mennifog… énis eljátszottam ezt régen a táccsommal.Annyi hogy utána megint restore pécén mert a fájlrendszer mac-es lesz.

  29. oké köszi mindenkinek, majd írok ha sikerült:)

  30. @admin: Sajnos nem tudok menni viszont imádott telefonunk és a w w w. qik. com képességeit kihasználva nagyon könnyű online videót küldeni. Ja és fotókat is kérünk!!!

  31. @admin: Moderálva lettem, de csak annyit szerettem volna hogy a QIK nevű progival szifonos reggel csináljatok már online videót, hogy lássunk már mi is titeket egyszer! Na ki vállalja? 🙂

  32. na srácok totál csőd:
    kipróbáltam Macen másik kábellel frissen letöltött ipsw-vel->23as error
    pcn szintén másik kábellel és új ipsw-vel ->23as error
    van még ötletetek? v szervíz?

  33. Valaki akinek meg van a telojón vagy akárhol a sygic magyar ipa, amit az oldalról le lehetett szedni, az légyszíves küldje már el valahogy, mert az oldalon levő link már nem él. Itt a mail cimem, ha tul nagy es nem lehet mellékelni, akkor egy rapidshare vagy megaupload linket, ahonnan le tudnám esetleg tölteni.
    Köszi szépen előre is
    Üdv!

  34. Én Londonban fogom nézni a közvetítést a Regent street-i apple store-ból, ahogy olvastam Handrás és az apple blog is ott lesz. Lehet összefutok velük bár nem ismerem őket..
    Remélem lesz még ülőhelyem.. majd korán megyek :D:D

  35. Hello Srácok! Bocs a hatalmas off-ért! Az a problémám hogy a cydia 4 napja folyamatosan kidobál! Azelőtt sosem volt ilyen gond vele!
    Ha valakinek lenne ötlete hogy mitől lehet szívesen venném!
    Köszi!

  36. Egy pécsi találkozóba én is benne lennék!!!!

  37. Szisztok! Bocsi a nagy OFFért, de van egy olyan probléma, hogy barátnőm ipone 3g-je nem ad ki rendszerhangokat. Fel van véve a hangerő, meg be van minden kapcsolva, de egyszerűen megnémult. Zenét lejátszik, szal a hangszóró jó. Mi lehet vele? Valami tanács?

  38. @cia:
    allj be a sorba 🙂

  39. @Kyle:
    tamogatom 🙂

  40. @zoltan: ok melyikbe ? 🙂

  41. @cia:
    a postolosba.

    MAS

    Minap volt a cydiaban valami ami arra hivta fel a figyelmet h valamit meg kellett volna tenni annak erdekeben hogy kesobb is lehesssen jailbreakelni a 3Gs-t…
    es utana volt egy SZIVECSKES ikon valami make my life easier, vagy valami nem emlekszem

    ra nyomtam
    es most a cydia legtetejen ez a sor van:

    [b]This iPhone 3G[S] has an ECID SHSH on file.[/b]

    ez most jo nekem v nem? meg mit jelent?

  42. TESZT

  43. hehe 🙂 bocsanat nem tudtam h html kod kell es nem bb kod…
    szoval:

    MAS

    Minap volt a cydiaban valami ami arra hivta fel a figyelmet h valamit meg kellett volna tenni annak erdekeben hogy kesobb is lehesssen jailbreakelni a 3Gs-t…
    es utana volt egy SZIVECSKES ikon valami make my life easier, vagy valami nem emlekszem

    ra nyomtam
    es most a cydia legtetejen ez a sor van:

    This iPhone 3G[S] has an ECID SHSH on file.

    ez most jo nekem v nem? meg mit jelent?

  44. @zoltan: Én is megtettem. Elvileg ugye attól tartanak az emberek, hogy a 3.1-ben védelem lesz a törés ellen, és ezt az ECID azonosítóra alapozzák.
    Létezik rá mód, hogy ezt le mentsd a gépedre, és elvileg később ezzel ki lehet kerülni a védelmet. Viszont ennél a módnál sokkal egyszerűbb ez a Saurik féle megoldás, és ha az általad említett szívecskés gombra kattintasz, a Cydia lementi Saurik szerverére (egyelőre, hogy mi lesz a továbbiakban, nem tudom) az ECID azonosítód. (vmelyik külföldi fórumon olvastam, és vki e-mailben kérdezte meg Saurikot, hogy hol tárolódik a cucc)

  45. marTone,

    Valószinüleg te is azt a rózsaszin matricás 3Gt nyüstölöd ugye? 😀
    Annyi info h legfrissebb itunes al macen felment a 2.2.1-es fw, ez volt az első ami hajlandó volt felmenni itunesal, itt a teló reagált is rá végigfutott a csik aztán 23as hiba… Sem quickpwn se redsnow nemsegített rajta… jó lenne valami tipp esetleg kihez forduljunk a telóval, ha marTonenak sem sikerült.
    Énis tényleg sry az offért de hetek óra nem lehet életrekelteni a szifont…

  46. @Damol: 3G-n is kellene lennie ilyen szivecskenek? Mert nem latok es nem is lattam ilyent. Cydia frissitve stb

  47. @cotag:
    szerintem azthiszem lehetseges hogy nem 😀

  48. Sajnos éppen DFU módban leszek tehát nemtudok menni élőbe.
    Viszont tényleg kéne már egy jó kis iPhone találkozó!
    Eszméket csereberélni.

  49. sziasztok,

    nem tudjátok hol kapok SwitchEasy Colors fekete (Stealth) szilikon tokot? iStyle elvileg kb 3 hét múlva kap…… 🙁

  50. Sziasztok!

    Pár napja bizonyos levelek megnyitásakor bezáródik a gyári mail app. Cydiaból eltávolítottam többek között a Mobile Substrateos Attachment Savert, de nem hozott javulást. Mi lehet a probléma?

  51. @Damol: nah énis ezt kérdeztem pár hsz-szel ezelőtt. énis a szivecskésre mentem, de akkor ezexerint jól tettem.

  52. @tr00p3r: Hát ha más nem, abban tudok segíteni, hogy megrendelem Neked. Mivel a honlap szerint UPS-szel küldi a csomagokat, így 3 hétnél biztos megérkezik hamarabb. Ha érdekel, adj egy mail címet, és meg tudjuk beszélni.

  53. @DarkEvil:

    szia,

    chris(pont)machankukacgmail(pont)com és köszi előre is az esetleges segítséget!

  54. Off:

    Találtam egy leírást hogyan lehet belerakni a TomTom- ba egyedi térképeket.
    Van itt pár ember aki szeret ilyennel foglalkozni.

    CHANGE MAP OF YOUR TOMTOM IPHONE APP

    h t t p : //xsellize.com/showthread.php?t=61170

    On.

  55. vicces a “Tovább az oldalra” linktartalma 😀

  56. javitottam kozben 😀

  57. most már karaj 🙂

  58. na olvasom meg latom a kepet hogy
    itunesban lehet majd rednezgetni az ikonokat
    ami baromira hasznos csak egy baj lesz vele
    jailbreakelt teloval tuti ossze akad majd ha lesz rajta
    5sor 5oszlo a 4/4 helyett, illetve kivancsi leszek hogy
    a custom theme bezavarja majd v sem.

  59. PSP vs. iTouch???
    Hát ez röhely!!!!!!!!!!!!!

  60. Azert erre a 28e Ftos 8 gigas nanora en kivancsi lennek 🙂 Nalunk az elozo dincs 50 alatt… fck

  61. airness23 fel tudnál venni msn? fontos lenne
    sonik1sys.kukac.hotmail . c o m

  62. Off: a megrendelt pólókról tud valaki valamit? Mert sem email, sem sms, sem telefon… 🙁 ON 😉

  63. iPod és iPhone 3.1 már fennvan:D h t t p : / / w w w .felixbruns.de/iPod/firmware/

  64. ha már ekkora a csönd itten
    OFF
    valaki orvosságot arra h próbából felraktam a szifon repoból a mobilelog + cracket 3.0-ra és természetesen kiírta h ez meg az a baja, és azóta nemtudom letörölni mert törlés közben is hibát ír ki valamint mindig feljön h “half installation” vagy mi és a forcible clear sem segít! esetleg manuálisan kell törölni fájlokat?
    előre is köszi
    ON

  65. Kicsit korai kerdes, de iTunes 9re lehet frissiteni? Gondolom JB meg egyeb lehetosegek ugranak… meg varok vele. Pedig az App rendezgetes nagyon vonz 🙂

  66. off: felraktam az iGo navit, tök jó, de valamiért nem dumál. azt mondja, ha gyorsan megyek, meg ha rátapintok a nyilacskára, akkor megmondja, hogy merre menjek, de magától nem mond semmit, kivéve ha szimulációban tolom. valaki valami ötlet?

  67. navigon jobb

  68. iTunes 9 felrakva, működik 3.0-s FW-vel! Appok rendezése csak a 3.1-el megy, ha valakinek ez nem volt nyílvánvaló, de azért így is változik kicsit!

  69. Csak 3.1? ooo… Azt is felraktad? 🙂

  70. Én is felraktam:D nagyon tetszik:D

  71. Ez az ikonrendezés mennyivel másabb, mintha a telefonon rendezgetem?

  72. @DnP: aztat még nem 😀 waiting for JB in prog. 😀

  73. @asdfar: tudom, általában azt használom, csak most úgy döntöttem kipróbálom a többit is…

  74. engem furdal a kiváncsiság a 3.1-iránt de ott a sok nagyon jó progim+játékom sajnálom öket letörölni:( ezért lehet inkább én is waiting for JB in prog 😀

  75. @4nt1: szerintem holnap, holnapután már meglesz a jailbreak 😀

  76. @maadie: jaja az van nálam, de teljesen reménytelen
    bárkinek további ötlete a 23as errorra??

  77. off: Szükségem volna egy előre aktivált SW-re.(3G 16 GB SW 3.0)
    Valaki tudna segíteni?

  78. sziasztok
    feltettem az itunes 9-t, de nem látja az Iphone3g-met
    miért?
    már próbáltam ujra tenni 2X az iphone-t ki/be kapcsoltam.
    DFU -ba meg ha megpróbálom akkor állandóan recovery-be akarja/teszi
    de nem értem egyszerűen miért nem látja

  79. @icsacsa: próbálj meg másik usb portot és indítsd újra

  80. Mért van az hogy ha kikapcsolom a 3g-t akkor a hangszóró mellette megörül?
    nincs fent semmilyen logó pack vagy más.

  81. @fat32:

    már igyis próbáltam

  82. csak annyit a 3.1-hez hogy …@me.com account-al eddig is letiltható volt az iPhone ha elveszett


Add a Comment