fbpx Skip to content

Bindike kolléga hívta fel rá a figyelmemet pár hete, hogy kapható egy speciális kártya az iPhonehoz, az úgynevezett RebelSiM. Ez egy ugyanakkora kis kártya mint a sim kártya. A telefonban a sim kártya mögé kell behelyezed, és már nem csak egy szolgáltatóval tudod használni az iPhonet.

p1270849

A Rebelsim nem csak egy sima “Turbosim”. Jelenleg működik a 02.30.00 baseband -el is, tehát a gyári 2.2.1 -et tudod használni más szolgáltatóval, emellett több Béta 3.0 -val megbirkózik.

p1270857

Érdemes még megemlíteni, hogy ez a kártya nem egy firmware-hez vagy baseband-hez van. Ezt a kártyát lehet frissíteni. Például, ha most veszel 2.2.1-es iphone-odhoz egy ilyen kártyát, akkor ez akár jó lehet a 3.0-s rendszerhez is és nem kell többször kifizetni a kártya árát, csak a kártya frissítését. Szóval nem kell minden frissítésnél új kártyát venned.

p1260252 p1260253

Tehát a RebelSiM azoknak ajánlott akik nem szeretnének jailbreak-elni vagy szoftveresen függetleníteni. Illetve, ha te véletlen befrissítettél gyári 2.2.1 -re vagy 3.0 -ra, akkor is tudod használni a telefont másik szolgáltatóval.

Bindike írta, hogy van nála pár db. raktáron. Aki szeretne rendelni írjon emailt nekünk az [email protected] -ra!

Egyéb:

  • A kártya helyben kipróbálható, jailbreak nem kell hozzá.
  • Cseregaranciát vállalunk, ill. nálunk van frissítési lehetőség, ha kijön az új szoftver.
  • A kártyával activálható a telefon az itunes-on keresztül.

Olvasd el a hozzászólásokat is

126 Comments

  1. Nagyon jó dolog ez a kis mb+ lapka, ráadásul tényleg megbízhatóan működik, az pedig külön öröm, -bár lassan már megszokhattuk- , hogy nálatok is lehet rendelni, és akkor még a mb+ _swupdate_ lehetőségét meg sem említettem 🙂

    Viva szifon.com !

  2. letiltott iphone-hoz is lehet megoldás?

  3. @Typhoon47: Köszi 🙂 igyekszünk a héten lesz elég bejelenteni valónk. Ígérem nem lesz hiány projectekben sem. 🙂

    @lac: Sajnos nem.

  4. kösz és még egy nem ide való kérdés a képen látható telefonon lévő védőfóliát hol lehet kapni és mennyiért? előre is kösz

  5. Invisible Shield de a Bodyguardz jobb… Google-ben keres ra.

  6. admin, azt írtad, hogy: “A kártyával activálható a telefon az itunes-on keresztül.”

    és ez mégis hogyan? t-mobilosnak hiszi például, és úgy? 2G-vel próbálta már valaki ugyanezt?

  7. Szia. 2G-be nem megy bele mert ezena kartyan alul vana chip ezert nem kell vagni es ugye a 2G-nel alul a sim tarto nem lukas.

    Igen T-mobile-osnak hiszi ezert egybol aktivalja. De a Sim kartya sajat halozaton megy, olyan mintha roamingolna a telefon.

  8. @jadeye:

    jadeye 2ghez minek ilyen?

    @admin:

    ilyen kártya már kb 2-3 hónapja kapható és nem lehúzni akarom a cikket csak ha már hamarabb is használhatóak lennének azok a 3g-sek amilyket itunes-al update-eltek.

  9. off

    az lenne a kérdésem h az apple odalán hol lehet iphone-t serial number alapján ellenőrizni a garanciát meg amugy is?? esetleg valaki egy linket írna ide.

  10. még 2.1-em volt, akkor vettem ilyesmi turbosimet. aztan az lett a sorsa,h beraktam egy cigisdobozba, h majd kiprobalom otthon. persze a dobozt kidobtam a kocsibol kb 1 ora mulva 🙂 ugyhogy inkabb yellow, azt nem hagyom el 😛

  11. @tom: kelleni nem kell, csak ha olvastad a korábbi cikkemet, eltökélt szándékom jailbreak nélkül aktiválni és használni egy 2G-s telefont is. egyszerűen érdekel, hogy meg lehet-e csinálni így.

  12. Mennyibe kerül?

  13. @DetoX: A legújabb baseband-el is megy (azt hiszem 2.30.03)?

  14. elnézést az off-ért, de mailre lassan 2 hete nem kaptam választ, kicsit láma is vagyok a témához 🙁
    3G 2.2.1-et lehet jailbreakelni? Eddig mindent iTunes-szon keresztül csináltam.

  15. Nem tudja valaki, 2.2.1-en, 2G, jailbreakelt telón a biztonsági kódot hogy lehet kikerülni?

  16. @DetoX: mi a kérdés, ha egyszer a cikkben is le van írva, rögtön az első kép alatt…?

    @kulitoko: miért ne lehetne? quickpwn.

    @laserze: a legegyszerűbb neki egy restore. minden adat törlődik, de ugyanígy a biztonsági kód is.

  17. Május 13-án, 19:32-kor küldtem Nektek levelet, megnéznétek, pls ? 🙂
    Azért tettem fel azt a kérdést, mert ha jól emlékszem az Apple által kiadott 2.2.1 (amit feltettem én is iTunes-szal) frissítette a basebendet is, ami meggátolta (vagy csak addig amíg ezt ki nem kerülték?) a jailbreaket.
    Leginkább a 3.0-val megjelenő tethering miatt érdekel, gondolom a hivatalos verzióból ezt ki fogják venni.

  18. @jadeye: Attól tartok nem ilyen egyszerű sajnos. A helyzet az, hogy ez egy ATT-s szifon, Amerikából. Egyből jailbreakeltem (amibe a restore is beletartozik, nem?), de kér passcode-ot, iTunesal meg gondolom emiatt nem enged semmit vele, tehát restore-t sem. Quickpwn sem tudja már használni, aztírja hogy ez a quickpwn csak újabb verziót tud.
    Van valami ötleted? Köszi

  19. ÉS mégis mennyibe fáj ez a magyarnak??

  20. @kulitoko: nem fogják kivenni a tethering-et… másképp minek tennék éppen bele? a jailbreak ugyanúgy lehetséges, nem baseband-függő, hanem hardverfüggő. nincs köze a baseband verzióhoz. a baseband-től a csak a függetlenítés függ.

    @laserze: valami nem jó quickpwn-t használsz hozzá. de amúgy meg DFU restore 2.2.1-re, annak mindenképp mennie kell. és annak mindent törölnie kell, így a kódot is!

  21. @laserze:
    dugd rá a gépre és tedd DFU módba és itunes látni fogja utána már lesz restore.

  22. @laserze: mellesleg a jailbreak-nek egyáltalán nem feltétele a restore, ezért találták ki a quickpwn-t, hogy restore nélkül is, már működő rendszert is lehessen jailbreak-elni.

  23. köszönöm, megpróbálom

  24. Sziasztok!

    Érdekelne, hogy az illető, aki árulja ezt a “SIM fóliát” esetleg árul hozzá programert is software-el együtt?

    Valamint egy kérdés ezzel kapcsolatban:
    Arra van e magyarázat vagy megoldás, hogy nekem ez a kártya a Pannon-os simemet teljesen meghülyíti. Eredetileg egy Pannonos sim kártyához vettem volna de 1-2 napon belül nem találta a hálózatot és nem lehetett roamingolni sem. Amikor “Reseteltem” a simkártyát egy másik Pannon függő telefonnal, utána minden rendben ment (mondjuk roaming ekkor sem volt) de aztán kezdődött minden elölről. Most egy Vodás simmel használom (kb 1,5 hónapja) az óta semmi baja (a roamingot viszont még nem volt lehetőségem kipróbálni vele).

    Ha valaki tud ezzel kapcsolatban segíteni, kérem írjon.

    Előre is köszi a válaszokat!

    Üdv Mindenkinek!

    Coug

  25. Nos, hogy le lombozzak egy kicsit…
    Mivel túl vagyok már kb 15db RebelSim-mel eladott iPhone-on itt svédországban, hát sajnos ez sem az igazi!
    Vannak vele gondok, hol talál szolgáltatót, hol nem! Mikor talál egyett “esetleg” jól megy, csak ne kapcsold ki, mert a második bekapcsolásnál megint semmi!

    Az itteni forgalmazó be is fejezte az árúsitást a sok elégedetlenkedés miatt, és azt írták, hogy aki mégis próbálkozni akar azt átirányitják direktbe a RebelSim.com -ra.

    Az általam, általunk használt RebelSim a v61-es (állitólag van már v64-es, de én nem találkoztam vele)

  26. @rastawicc: Írj emailt!

    @hunwolf: Persze ez igaz, de mindenhol másak a feltételek a rebelsimhez. Bindike is több mint 20 telefonon tesztelte már és talán egynél nem működött rendesen. Nyilván szart nem rakok föl az oldalra mi is előbb leteszteltük és próbálgattuk.

  27. @hunwolf: Nekem a Vodát mindig megtalálja. Akár hányszor kapcsolom ki/be a telót. Ezek szerint ez csak szerencse? A Pannonnal volt olyan, hogy nem találta meg egy ki/be kapcs után.

  28. @hunwolf: Szia. Nem értem mire gondolsz. persze van amikor beteszi az ember a kartyat es nem muzdul meg ilyenkor kell varni 1 percet, ez telefon fuggo es Sim kartya fuggo es persze rebelsim fuggo, maga a rebelsim nem romlik el csak a szofver hulyul rajta meg, v61es szoft eleg stabil de nem 100% van mar v64 és v69 ezek teszteles alatt allnak.
    Ami a lenyeg hogy regebbi sim kartyakat nem szereti jobb bemenni a szolgaltatohoz es ingyen kicserelik. Pannon és T mobile menni szokott vodafone is de ahhoz kell csinalni neha egy resetet, de egy uj sim kartya mindent megszokott oldani.

  29. @Coug: A titka mondom az uj sim kartya, es egy reset hozza masik telon. Utana iPhoneon is egy network reset, 3G on es dataroaming on aztan iPhone kikapcs, rebelsim es rendes sim betesz, bekapcs, 1 percet varsz addig ketszer eldobja a halozatot es harmadikra megtartja es menni fog.

  30. @lac: …mostanában kicsit belassult ilyen (meg postolás) szinten is az oldal… Gondolom ezt be lehet tudni, a készülő projektek nem kis időt igénybe vevő munkálatainak… 🙂

  31. pardon, nem lac-nak, adminnak szántam…. 😀

  32. @Thende: Igazából nincs hír. Most minden 3.0 hírt nincs értelme le postolni, meg inkább addig mi is pihenünk…tudjátok ha van valami fontos akkor postolok/postolunk. Mindig megkapjátok ami fontos vagy kell. 🙂 A projecteken dolgozunk. De kitartás! Amúgy függetlenül, hogy nincs annyi hír még mindig ugyan annyian nézitek oldalt. Szóval én nem aggódom. 🙂

  33. @siriuspapa: Mekkora marha vagy! Velem együtt 🙁 én egy normal sim- et dobtam így ki egyszer…

  34. @admin:

    😀 “függetlenül, hogy nincs annyi hír még mindig ugyan annyian nézitek oldalt” ez tetszik, de amugy így van. ide szoktam és minden nap megenézem pedig lassan már tudom h ugysem lesz új hír. de ha jön a 3.0 akkor gondolom özönleni fog. meg a projectekre lennék már kiváncsi.

  35. Sziasztok!

    Külföldi kártyával is működik ezekszerint???

  36. @Bindike: Köszi, a tippet! Mennyibe kerülne egy ilyen új kártya? Ja! És fentebb írtam, hogy érdekelne egy programer, ha jól emlékszem akkor egy USB stick-hez hasonló valami… Olyanod is van? Persze software-el együtt. Ha nem itt szeretnél árat mondani itt az e-mail címem: [email protected]

  37. @admin: Jah, külföldi siteokon is nagyjábból ennyi a helyzet… Amúgy minap elkalandoztam egészen az oldal kezdetéig, és elég fura volt 😀 Bár bennem még így is sok a kérdőjel, pl a zibri kontra Dev Team ellentétekről, meg ilyesmi… De volt sok olyan bejegyzés, amin remekül nosztalgiáztam 🙂

  38. @Thende: Hehe ilyen velem is előfordult már 🙂

  39. hello.
    Tudna nekem valaki segíteni abban hogy egy elsőgenerációs iphone-om van és semmilyen alkalmazás , játék nem indul el.Minden esetben “az alkalmazás nem nyitható meg” üzenetet kapom.A készülék szinte új én aktiváltam.2.2.1 ( 5H11 )es szoftvere van.Előre is köszönöm.

  40. Ha jailbreakes vagy,mi patch volt?

  41. @oltolo: ezt mi írja? a telefon? milyen alkalmazás? megvásárolt/legális vagy tört cuccról beszélsz? itunes felszinkronizálja rá?

  42. @oltolo:

    ha a telefon felvan törve,es a rajta levö alkalmazasok mas / pl. PandaDeamon / vannak telepitve,akkor a hibaüzenet valos! iTunes nemfogja tudni telepiteni megfelelöen a megvasarolt jatekot!

  43. És mennyibe kerül?

  44. én mióta megjelent a 2.2.1 és frissítettem, azóta használom. gond nincs vele, idonkent volt h elszallt a halozat, olyankor ki kellett venni a simet, atrakni egy masikba, majd vissza és jó.

  45. ugy értettem hogy átrakni egy masik teloba, majd vissza…

  46. @Mejulie: Neked megy a 3G rajta?
    Én Leeds-ből rendeltem, a hivatalos forrásból. Valóban működik Pannon kártyával is. Én is tapasztalom a hálózatdobást. Szerintem akkor fordul elő, ha huzamosabb ideig térerőtlen területen van a telefon.

  47. Tegnap pedig rendeltem egy frissítő csomagot. Szóval egy USB eszköz, amin keresztül frissíthető a rebelSIM.

  48. @Fapiuma77: Erre én is kíváncsi lennék, mert hivatalosan 10 font a kártya (plusz postaköltség 7-8 font)

  49. Sziasztok.
    Én tegnap vettem ilyen rebelsimet ami a legújabb programozás.
    A kérdésem az lenne,hogy pannon hálózatra,hogy kell beállítani a 3g-t?
    Mert sehogy se akar csatlakozni.
    A pannon kártyán természetesen él a 3g szolgáltatás

  50. Én is már vagy 3-4 hónapja vettem, Amcsiból érkezett, még az előző telefonomhóz, ami szoftveresen volt függetlenítve, aztán véletlenül 🙂 kapott egy 2.2.1-et. Nekem nem jött be, mindent csináltam már hogy jó legyen, jailbreakelve sehogy, anélkül 10 mp-ekre beugrott a hálózat.

  51. Biztos jo, de ezt is ugyanugy fel kell programozni mint az osszes turbo simet, minden szolgaltato kulon szoftwaret igenyel…. Alapbol egy normal soft van a kartyan ami vagy jol megy, vagy csak felig, vagy nem! Zsakbamacska, hacsak nem ott programozzak be elottetek:) bye

  52. Egy kis off: Az uj MEWSEEK PRO hoz tud vki cracket?:)

  53. @miki315: mondjuk pont leszartam, amugy se mukodottt 😀 csak mondta a forma,h ha nem jo, visszaadja a pénzt. amugy ez karácsony után pár nappal volt, szal egy hétig kellett használnom a westeles kártyát, aztan jelo. ugyhogy errol ennyit… ja, benne volt a SIM-tartojanak az a kiszedo gecije is 😀 ugyhogy azota fulbevaloval cserélek SIM-et. 🙂

  54. SOS srácok van egy kis problémám nem tudtam hova irjak igy irtam ide. Tegnap este le szerettem volna mindent törölni az iphonerol telefonszámok stb egy 3G 16g T-mobile függöm van és találtam az általános menüpontban egy iphone törlése menüt tulajdonképp visszaállítást. mikor rányomtam vissza kérdezett hogy biztos e mert 2 óráig tart. én rányomtam és a helyzet az hogy miután készen lett azóta a bekapcsoláskor megjelenő kis krom alma nem tünik el
    ha kikapcsolom ujra inditom ugyan ez nem változik semmi, aztán rádugtam a gépre nem is érzékeli semmi. mit évő legyek valaki valami okosat plsss. előre is köszi!

  55. @csonak: elindítod az iTunes-t
    – rádugod a gépre, kikapcsolod a készüléket.
    – Power és home gombot nyomd együtt és számolj 10-ig
    – Felengeded a Power gombot, de a Home-ot nyomod tovább, ismét 10-ig számolsz

    Ezután Restore az Itunesból.

  56. @csonak: DFU restore gyári 2.2.1-re tuti meg kell oldja.

  57. @Wask: Ott programozzák 🙂

  58. OFF!

    Kis segítség kellene!!!
    Elfelejtettem a cimet, ahol az avatar képet tudom szerkeszteni.
    Írja már ki valaki ????

    Előre is köszi

  59. Hali,

    http://i-funbox.com/blog/ ezt ismeritek? Nekeme a T-POT sem meg ez sem müxik Windows 7-en 🙁 sírok 🙁

  60. @Eyesis: hát nemtom, mit csinálsz, meg milyen build, de nekem 7100-on megy a t-pot probléma nélkül. openssh és openssl fentvan a telón?

  61. @jadeye: nincs, kéne? 🙂 letöltöttem csomo progit, iphonebrowser-t és társait, és egyik sem észleli kibe dugásnál sem za iphonet… iTunes meg érzékeli…

  62. @Eyesis: hát egy openssl elvileg kéne… itunes fut, amikor t-pottal akarsz piszkálni?

  63. na kozben a második reboot megjavitotta a t-potot… de a tobbi progi attol meg nem eszleli a telefon jelenletet.. 🙁 na midnegy a videot kinyertem a telefonbol 🙂

  64. @apricot:
    az a helyzet, hogy nincs mobilnetem, így csak wifin használom a netet. viszont azt észrevettem, hogyha a 3Gt kapcsolgatom, akkor is van hogy elszáll a hálózat, és akkor jöhet ez ki-be tevős herceh-hurca, ugyhogy azota sbsettingbol még ki is szedtem a 3G toggle-t, mert volt h veletlenul ranyomtam…
    egyébként ha a ez a sim kártya ki-be rakosgatása sem hozza vissza a hálózatot, akkor a sim pin kérésével kell játszani. tehát beállítod neki, hogy kérje, majd kikapcsolod. újból beállítod stb…ha ezzel játszogatsz(kb 1szer ki- és bekapcsolod a kérést) kivátel nélkül mindig megoldja a problémát.

  65. @Mejulie: Az OK, hogy hálózatot hogy kell visszahozni, már hónapok óta megy nálam, csak a Pannon hálózat GPRS és 3G szolgáltatása nem megy vele.
    Most olvasom, hogy külön programozás kell hozzá.

    ADMIN !!! Nektek van Pannonos program a RebelSIM-hez??? Olyan amivel minden működik???

  66. olyat tapasztalt már vki rajtam kívül, rebel-sim-nél, hogy utazás közben leakad a hálózatról. és újra kell csinálni a procedúrát a sim-kártyával egy másik telóban? kézi hálózatválasztás, stb…
    viszont, ha kiveszem a sim-kártyát utazáskor, akkor nincs ilyen gond. gondolom vmi másik adótorony buzerálja, meg infót küldözget rá, ami megmókolja a rebel simet.
    de tény, h jelenleg az egyetlen megoldás a 2.2.1-re. nagy áldás. 😉

  67. ilyen nekem nem volt.
    olyan volt, amit már korábban írtak, hogy sokáig olyan helyen voltam ahol nem volt térerő (pince pl.), na akkor elszállt a hálózat…

  68. @airness23: Nekem is csak Mejulie esete fordul elő. Idegen helyen átutazáskor nincs gond, hogyha stabil térerő van végig. Sőt külföldi hálózatra csatlakozáskor sem volt gond, ment automatikusan.
    Még akkor sem, hogyha flight módban van, hiszen nekem autómatikusan abba áll a gép este és reggel meg vissza normálra. Ekkor sincs hálózatdobás…

  69. @admin: Akkor beszélgetnünk kellene. Nekem csak a soft kell, minden további van hozzá. Milyen címen (e-mail v. skype, msn, yahoo messenger) érhetlek el?

  70. @admin:
    Sziasztok. Engem is érdekelne a megoldás, hogy a RebelSIM muködjön rendesen, megbízhatóan Pannon-nal. Én ezért nem upgr-eltem 2.2 (2.28)-ról. Az legalább tuti megy yellosn0w-val. Ha volna bármi rendesen muködő megoldás az upgrade-re szóljatok, írjatok, füstjelek, stb. (még fizetnék is érte – és sztem nem csak én).

  71. Amit még tudni kell erről a kártyáról hogy nem lehet régi, öreg a SIM kártya!

  72. @kelzsoca:
    Szia, Az én Pannon-os SIM-em kb 1 éves. yellowsn0w-val tuti, RebelSIM-mel akadozik (ahogy az előbb írtam)
    G

  73. Mert az sem mind1 hogy a nálad lévő rebelsim kártyán éppen melyik firmware verzió van fent!

  74. @kelzsoca: hogy lehet a FW verzióját kideríteni egy RebelSIM-nél? És hogyan tudom upgr-elni (ha nincs hozzá az említett pendrive szerű olvasóm?

  75. Keress meg emailben és megoldjuk, katt a felhasználó nevemre, és ott megtalálod az elérhetőségem!

  76. @kelzsoca: MSN-en felvettelek, használod?

  77. Nem ertem miert van vele gondotok. Menni szokott minden. Lehet hogy regebbi szoft van rajta azt lehet frissiteni, epp az hogy pannonnal szokott tokeletes menni Vodafonenal szorakozik neha. aki nem bizik benne kilehet probalni ott helyben.

  78. @Bindike: Szia. Ez mind szép, én sem értem miért van vele gondom… ugye nem gondolod, hogy szívatásból cseszem az időt azzal, hogy fake hibaleírást találjak ki és írjak oda, ahonnan a legtöbb infót szerzem a szifonomhoz (ismered a mondást, hogy saját fészekbe nem piszkítunk).
    Az is kérdés, hogy hogyan lehet frissíteni a FW-ét, ha nincs USB-s “pendrive”-od a Rebel-hez? (egyebekben decemberben vettem, tehát olyan őrrégi nem lehet /bár ezt nem tudom).

  79. szerszámos

    Ha a kis kártyát decemberben vetted azon nem éppen friss szoftver van!
    Író nélkül sehogy nem tudod frissíteni!

  80. @kelzsoca:
    Szia,
    Mit javasolsz? (e-mail is ment)

  81. Ha felvettél MSN-re írj rám nyugodtan!

  82. nekem van egy ilyenem, v69-re frissítve.
    hogyan tudom megcsinálni, hogy vodán a 3g hálózatot lássa, és tudjak azon keresztül csatlakozni a netre?
    2g-t látja, gprs-t is (kis karikaa hálózat neve mellett). átrakom 3g-re, és eldobja magát. onnantól kezdve kimenő hívás van, bejövő és net nincs. egy megoldás van, ha kártyát másik telo-ban resetelem, és visszarakom…
    ötlet?

  83. SylverRat
    A kártya 3G képes egyáltalán? :))

  84. @SylverRat: Milyen kicsi a világ DOKTOR ÚR !!!

  85. Pont a napokban krepált be a az iSmartPhone kártyám amivel eddig használtam 2.2.1-en a telefont. Még nagyon az elején vettem de sajnos megtört az egyik kártyacserénél. Veszek egy ilyen kártyát is, de akinek van felesleges iSmartPhone kártyája az is érdekelne.
    UP

  86. Supi

    Keress meg, van i-smartphone kártyám is!

  87. @kelzsoca: a rebelsim az oldal szerint, ahonnan rendeltem, igen…
    a voda sim-em meg biztos, mert másik telómon használom netelésre…

  88. @Supi: az I-SamrtPhone kartyaval az a baj hogy az nem frissitheto es nem minden esetben megy a 3G vele. De fontos hogy a rendes sim kartya uj legyen.

  89. Bindike

    Pontosan, ahogy írod, a rebelsim jobb választás!

  90. @SylverRat: A következő GC versenyen egyezkedhetünk 😉
    Üdv: a 3. DDRK győztese :o)

  91. @Bindike: Igaz nem megy vele a 3G, de úgyis wifin élek vele többnyire. A sim kártyám viszont 10 éves. Nem egy mai darab. Előfordulhat, hogy nem megy vele a Rebel Sim?

  92. Egy 10 éves kártya a 3G funkciót nem ismeri, azt cseréltetni kellene, és nagy valószínűséggel a rebelsim sem fog vele menni!

  93. vki ötlet?

    ha esetleg van kipróbálható voda 3g-vel működő kártyája vkinek pécs-szekszárd közelében, szóljon már rám, legyen szíves!

  94. Nem lehet hogy régi a SIM kártya, a gyártó erősen a friss kártyát ajánlja a rebelsim használatához

  95. novemberben cserélték a sunyierikszon telómhoz, amin netelek is vele 3g-ben… 🙁

  96. Rá kéne tenni a friss firmware-t a rebelsim-re

  97. @kelzsoca:
    Pesten hova érdemes menni egy RebelSIM frissítésért?
    Javasoljatok valamit – köszi

  98. Sziasztok!
    Nekem nem fogad Pannonos hálózaton sms-t

  99. hello !
    02.30.03-as baseband-el működik ?
    (1 éves Pannon-os SIM-mel gondolom nem lesz baj ?)
    válaszokat előre is köszönöm !

  100. @kelzsoca: v69 van rajta… 🙁

  101. végre módja meg valaki, mennyibe kerül és mi van ha két T-Mobilos kártyával szeretném használni
    [email protected]

  102. Hát emberek ez egy fostalicska. Eldobja a hálózatot, utána pedig semmi, semmi módon se tudsz visszacsatlakozni. Kell egy 2. sim kártya. Azt be a telóba, aztán vissza az eredetit.
    Gáz, nagyon gáz. 61-es szoftver fut rajta állítólag.

  103. Teddy

    Az egy régebbi firmware már a kártyán, azóta több frissítést kiadtak a kártyára!
    Az sem mind1 hogy a SIM mennyi idős!
    Fel kell frissíteni a kis chipen a szoftvert!

  104. Sziasztok!

    Érdekelne, hogy ha 2.2.1 FW-vel es 02.30.03 BB-vel rendelkezo iphone 3G-t fuggetlenitek rebel simmel, akkor mukodni fog-e az osszes funkcio? Azt a pletykat hallottam, hogy sim lock es a 3G nem fog mukodni. (pannonos vagyok, a telo egyebkent tmobilos)
    Igaz ez? Nyilvan a sim lock annyira nem izgat, de a 3g fontos lenne!

    Koszi a valaszt elore is.

  105. Bocsanat, visszaolvastam, es latom, hogy Pannonoshoz (is?) van szoftveretek, szóval nem lesznek gondok. Írtam emailt, hogy érdekelne egy, remélem még van vagy tudtok szerezni.

  106. van meg. megoldhato minden.

  107. Bindike: szeretnek venni, irtam a megadott emailre, de feltehetoleg elfoglaltas miatt nem valaszoltak/valaszoltatok. Mennyibe kerul egy ilyen aranyos joszag? 🙂

  108. Küldtem mailt én is, jelezz majd vissza légy szíves. Köcce!

  109. 28.-a óta várom a válasz emailt.

  110. Én se kaptam választ az emailemre kb 2 hete 🙁 Pedig nagyon kéne

  111. valaszoltam. de holnap valszolok az uj levelekre, bocsi nem volt idom. [email protected]-rol ment a valasz.

  112. Sziasztok! Más telefonokhoz is lehet használni a rebelsimet?

  113. A rebelsim kifejezetten iphone-hoz készült!

  114. mi vettünk egy ilyen rebelsim-card mert vásárolt O2 telefonon már az új baseband (2.30…) volt rajta és mi pannonal szerettünk volna használni. sajnos egyáltalán nem müködik jól, mindig azt írja ki, hogy “No Service” és akkor újra kell inditani a telefont többször, 3G nem müködik vele stb.
    Írtunk a rebelsimnek és egyszer nektek is, de soha nem jött válasz.
    Ez egy új fajta vagy akkor hogyan kell használni? Mi direkt az új basebandhez rendeltünk és kb. 3 hete küldték angliából.
    Szivesen veszek tippeket, hogy mit kellene másképpen csinálni!

  115. Szia.

    rossz a szoftver rajta, keress emg felfrissitem. [email protected]

  116. az új 3.0-ás rendszert is üti?

  117. mostanában nekim is elmegy a térerő és azt írja, hogy “nincs hálózat” közben meg van mert a másik telefonomon ugyan annál a szolgáltatónál van hálózat. a 3g szolgáltatás mostanság nem megy és az edge sem. Van, hogy azt írja nincs sim kártya és csak fél órányi próbálkozás után jön helyre. Ennek mi az oka?

  118. Üdv,

    2 napja küldtem mailt……no válasz eddig 🙁

  119. Üdv!

    3.0 softhoz van frissítésetek? 3hete vettem tőletek egy ilyen Sim-et akkor azt igértétek lessz! ????

  120. Bocsi h szólok, még várom a választ…………..az emilre

    üdv

    Dietrich


Add a Comment