fbpx Skip to content

Még a WWDC előtt jelent meg pár kép (Ilyen lesz az új iPhone? (Képek)), aztán pedig egy videó (Ilyen lesz az új iPhone? #2 (videó)) egy hátlapról, ami valószínűsíthető, hogy az új iPhone-hoz tartozik, ami majd októberben fog megjelenni. Azóta ezekről a hátlapokról sem képet, sem videót nem láttunk, hiszen mindenki a WWDC-vel foglalkozott. Azonban Martin Hajek úgy gondolta, érdemes lenne pár olyan koncepcióképet készíteni, ami legalább megmutatja, hogy mire számíthatunk. A képekre rákattintva nagy felbontásban is megnézhetitek őket!

[poll id=”59″]

Egy másik koncepció

Természetesen jobban is el lehet rugaszkodni a valóságtól, íme egy olyan koncepció, ami szép ugyan, de nem valószínű, hogy valaha ilyen lesz az iPhone, legalábbis egyhamar biztosan nem. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

30 Comments

  1. 3GS-ről 4-re váltásnál elég komoly redesign volt. 4 és 4S között alig változott vmi. Nem hiszem, h 4S és a következő generáció között ismét csak minimális változás lenne. Személy szerint új formára tippelnék.
    Várhatóan ősszel kiderül, h kinek volt igaza. 🙂

  2. A fekete nagyon tetszik!

  3. én az alsó jacknek nem örülök… aki tokban hordja, azoknak szívás….

  4. undorító! (mármint a grafika szép, a designer tehetséges, de ha ilyen lesz az új iphone és marad a kiherélt térkép Google maps helyett /ami elég valószínű/, akkor nekem a következő telefonom tuti nem iphone lesz. Az első genereció óta bele voltam szerelmesedve, volt 2G-m, 3G-m és most 4-esem van. De az ios6-tal véget ért a rajongásom. Félek, hogy Steve Jobs halála után nem lesz képes az Apple vezetése jövőbelátóan jó ötletekkel előállni.
    Az pedig alap, hogy nem frissítek az új oprendszerre.

  5. csak azért izgulok, hogyha nem frissítek, akkor is valamilyen módon eltüntetik majd a jó kis Google maps-omat, mert szerződést bont a két vállalat. Na akkor veszem meg az új ocsmány iphone-t és vágom Tim Cook lába elé egy keynote-on.

  6. .. és ezzel egyben kapnak is egy jó töréstesztet…

  7. A macbook nagyon jól sikerült, kétlem hogy az iphonet elrontanák. Nekem se kifejezetten tetszik, hogy két mintázatú a hátlap, feleslegesnek tartom lehetne az egész egyszínű matt aluminium. A fehér így kifejezetten gáz. De várjuk a tudást

  8. Ja ez a kivetített billentyűzet pedig már baromi unalmas, el kéne felejteni végre

  9. @danIPHONE: mint már tucatszor leírtuk: ez egy béta rendszer, tehát még sokban változhat. a térképek ráadásul épp egy olyan része, amin még csiszolni fognak. majd akkor érdemes ezen felháborodni, ha a hivatalos megjelenéskor is ilyen lesz. addig totál felesleges.

  10. amúgy ez a 16:9-es képarány csak engem irritál?

  11. Én biztos vagyok benne, hogy még véletlenül sem ilyen lesz az új modell. 🙂 Pont azért hagyják, hogy mindenhol nyomják ezeket a prototípusokat, hogy emiatt még nagyobbat szóljon amikor kijönnek egy teljesen más dizájnnal.

  12. ez igy nagyon gáz a téglalap kinézet egy undoritó lesz és igy nem kel az is bisztos!

  13. Ha ilyen lesz akkor tuti vàltok!
    Csak az a baj hogy nincsen mire:D!

  14. De megvan winows phone ra!
    Adroid kizárt!

  15. Tuti nem ilyen lesz az új telefon. Ez egy 3D-s koncepció, csak szépen meg van csinálva. Nem egy kikerült prototípus.
    Ha feltesszük, hogy tényleg ilyen lesz, és ez valóban egy meglévő telcsi, akkor miért nem ios6 van rajta? 5. képen a térkép ikon elárulja magát. Látszik, hogy az ios 6 után kidobtak még pár képet amin már ez a kártyás app van, de az sem lehetne tele kártyákkal.

  16. 4-es megjelenése előtt ugyanígy kikerültek a képek, mindenki lefikázta és persze senki nem hitte el, hogy valóban úgy fog kinézni ahogy 🙂 Majd megjelent a készülék és hirtelen mindenkinek ez lett a best telefon…… Abszolút minden úgy zajlik mint 2 éve….

  17. @szifon09: Akkor tavaly miért nem az volt mint 2 éve? Jöttek a konceptek, aztán “hoppá olyan mint az i4”. Nem hiszem, hogy lehet ennek hinni. De ha mégis, akkor ilyen lesz. Hemzseg a hibáktól a kép, hogy hihető legyen.

  18. Abszolút teljes újragondolást várok külcsínben. Ha ilyen lesz, nem veszek újat. Az iOS 6 egyelőre nem győzött meg. (Tudom, hogy még beta, de az alapok és a rengeteg hiányosság aggaszt.)

  19. Az átlátszó i5 koncepcióvideó nem rossz, na az besza-behu lenne! 🙂

  20. Ez a kivetített billentyűzet nagy népszerűségnek örvend, az első komoly koncepcióvideó, amiből merítették, a Mozilla Seabird telefonja, amely sosem jelent meg. Keressetek rá.

  21. A fekete odaver nagyon , az atlatszo csuf …

  22. Az átlátszóra ha meg is van a technológia, szerintem drágább lenne, mint az Retina MBP 😀

    Amúgy eleinte nem tetszett az új dizájn, de kezdek vele megbarátkozni… már ha tényleg ilyen lesz 🙂

    Belnir: iPhone -hoz már 2-3 éve is volt ilyen projektoros kivetítés billentyűzet concept videó 😀 Szóval inkább a Mozilla Seabird lopta onnan az ötletet 😀

  23. hát abban a Seabirdben vannak jó ötletek, de a jelek szerint semmi se lesz belőle.. na egy olyan telefonnal tarolnának, mármint magával a technológiával, a kinézet lehet jobb

  24. Biztos, hogy nem kerülnek ki képek az előtt, hogy bemutatnák… emlékeztek még titoktartási szerződésükre? kivágnák az egész csapatot, ha meglátnák hogy valaki lefényképezte és felrakta…. Ha meg prototípus lenne akkor nem lenne két darab…. főleg két színben 😀

  25. Szerintem nem rossz.Egy kicsit azért több dizájn beli változtatást képzeltem.Én például láttam ilyen photoshop által hamísított képeket az új iPhone-ról.Voltak köztük olyanok amiket azért eltudtam volna fogadni sajátomnak.Ez se lenne rossz,de azok a hamísítványok jobban néztek ki.

  26. Egyébként miért kell mindenkinek telefont váltani mert nem tetszik neki a képek alapján az új iPhone ?
    Ha például van egy iPhone 4-em amin iOS 5.x(.x) fut annak mi köze van az új
    iPhone-hoz ?Ha van egy iPhone 4-em ami tetszik azt minek váltsam le például egy WinPhone-ra csak azért mert nem tetszik az új iPhone ?
    Ez valami új betegség ?
    Nekem annyira nem jön be az iPod Touch 1g külseje váltsak egy Tablet-re iPod Touch 4g-ről mert nem tetszik az iPod Touch 1g ???

  27. @hSn0wQ: Nem betegség és nem “kell” váltani, csak egy idő után, ha nem frissítesz, akkor az alkalmazás update-eket sem tudod elérni az újabb oprendszerek kiadása mögött meghúzódó üzletpolitika pedig az (nem titkoltan), hogy egyre inkább a következő hardvert támogatják, majd végül a többé nem támogatott kategóriába kerül a készüléked lásd 1st gen, majd 3G és végül 3Gs. Emiatt nem lehet feltétlenül külön kezelni a kettőt. Én magam részéről pedig szeretem ha mindig naprakész a telefonom és nincs tele az appstore ikonom értesítéssel.

  28. @danIPHONE: Hát ebben nem vagyunk egy formák.Én például nem golyózok be mert kijön egy új iOS,vagy egy új iKészülék.Bőven van idő frissíteni.
    Van egy-két app amit rendszeresen használok (SBSettings;ha van szezon akkor napi szinten használom az NFL Livesports 24-et;Szifon.com app;…stb.) azokat szeretem,ha napra készek,de engem nem hat meg minden második frissítés.Nem kell ezen fennakadni.
    Főleg,hogy nem mindig változtatnak sokat.

    Azokat se értem akik évente váltanak telefont.
    Nem kell…

    Elismerem frissíteni kell készüléket és oprendszert egyaránt,de ezzel nem kell úgy sietni.Ki kell élvezni a régi fw/app/készülék-et is.
    Most komolyan,mindenki szidja az iOS 6 BETA 1-et…így barmolták el ezt;úgy fog az Apple csődbe menni…blablabla.Akkor nem egyszerübb az iOS 5-ön maradni amíg nem lesz emberi fogyasztásra alkalmas iOS 6 ?
    Most is:így **** az új iPhone;úgy fogok váltani egy Nokia XY Zero 01234567-/-XD-re;…stb.
    Akkor,ha nem tetszik ne váltsál új iPhone-ra.Aztán lehet,hogy majd a 2013-as iPhone jobban fog kinézni,lehet hogy az iOS 7.0 okosabb lesz.Néha megéri várni egy-egy frissítéssel,különben élvezhetetlenek lesznek az újdonságok.
    Például én iOS 4.3.3-ról frissítettem iOS 5.0.1-re.Meglepően tetszett az iOS 5.Rengeteg jó,hasznos opciót találtam benne.Jobban jártam mintha egyből 4.3.4-re frissítek csak azért mert az frissebb.

  29. @hSn0wQ: Értem amit mondasz, igazad is van. Semmit sem “kell” és semmi sem kötelező, pláne, hogy ez nem életem nagy problémája, dilemmája, hálás vagyok amiért vehetek magamnak új telefont csak hát ez egy cikk melynek kapcsán kifejthettem az ide vonatkozó véleményemet.

    Viszont ez az üzletpolitika akkor sem szép. Engem megetettek az elején és most már az iphone-om nélkül igencsak bonyolulttá válna a napi munkavégzés, ügyintézés stb. És szomorú vagyok, hogy most olyan terméket kínálnak (feltételesen, mert ez csak egy 3. féltől származó terv), amivel nem tudok azonosulni.

  30. Hol van ebben a “nagy-nagy” Apple innováció? Unalmas, ocsmány, nyújtott,fantáziátlan tepsi… semmi több
    Arról nem is beszélve, hogy ezt a formát már eljátszották kétszer…
    Ha ilyen lesz…akkor Jonathan Ive pakolhat… vagy tervezzen gumicsizmákat,,


Add a Comment