fbpx Skip to content

Kaptunk egy levelet a Nexontól, amiben új, ingyenes alkalmazásukra, a Bérkalkulátor+ appra hívták fel a figyelmünket. Úgy gondoltuk, bárki számára hasznos lehet, aki dolgozik, így külön cikkben is kemelnénk.

Az alábbiakat érdemes tudni róla:

Bérkalkulátor+ néven, iPhone-ra és Androidra készített alkalmazást a NEXON, amely szemléletesen és hatékonyan segíti a béralku folyamatát.

 

Bérkalkulátor+ bér- és jövedelemcsomag kalkulátor segítségével gyorsan, könnyen, vizuális támogatással kiszámolhatjuk a bruttó-, nettó bért, egy juttatási csomag egyéb elemeit (bónusz, cafeteria, telefon, céges autó), valamint a munkáltatói összköltséget.

A telefon elforgatásával az összeállított bércsomag részletes információja egy összegző képernyőn infografika formájában látványosan jelenik meg, a kalkuláció eredménye pedig e-mail formájában is elküldhető. Az értékeket kézzel vezérelten, a kördiagram növelésével vagy csökkentésével lehet állítani, egyes juttatás elemeket felvenni, vagy egy gyors mozdulattal eltávolítani (kihúzni).

Az alkalmazás minimális követelménye 4.0, és mindenképpen megér egy próbát, hiszen ingyenesen tölthető le az Appstore-ból.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. sziasztok, kicsit off, de sajnos régóta nincs ifonom és most tettem szert megint egyre. Azt szeretném kérdezni h mihír a ios5 függetlenitésről?

  2. @noobi97: a függetlenítés változatlanul nem az iOS, hanem továbbra is a baseband függvénye. a gyári függetlenítés pedig bármely iOS vagy baseband esetén elérhető, de a szolgáltató részéről feltételei vannak. (mondjuk ha azt is leírtad volna, hogy milyen készülék, milyen basebanddel, kicsit több értelme lett volna annak, hogy offolsz…)

  3. Már nem emlékszem pontosan (mivel jópár nappal ezelőtt telepítettem fel) de az étkezési hozzájárulást nem lehet 5000 Ft (vagy talán 4e?) alá vinni! Én 3600 Ft melegétkezési utalványt kapok, amit így nem tudok bevinni…

  4. @Jadeye:
    Off:
    Nem tudod, hogy aki külföldi nem független iphone-t használ és mondjuk telenoros hálózatot az mikorra remélhet carrier fixet ios5-höz? Nekem speciel mindig vissza kell dugnom az O2-es kártyát, hogy megjelenjen a mobil adathálózat és ott át tudjam írni az APN-t. Ha respring, vagy kikapcs akkor mindezt újra! Tök fárasztó, és macerás…

  5. @nagyB: talán most hétvégén lesz időm egy beta-t összedobni belőle, de a commcenter patch adja most is a nehézséget. ha megvan, lesz róla cikk.

  6. @Jadeye:
    Előre is nagyon köszi! 🙂

  7. Sziasztok!
    Gyerekek, végre sikerült csengőhangot és a fenti alkalmazást is az ituns-ba becsalogatni….:) de mi a manórt nem tudom itunes-ból a telefonomra tenni???
    iringer-t használtam a csengőhang szerkesztéséhez, rögtön átette 4r-be…az itunes-ban a könyvtárban meg is jelenik a csengőhangok között, a másik alkalmazás is, de nem tudom innen rátenni a telefonra!!!!! 🙁
    Segítséééééééég!!!!

  8. Akárhogyan próbálok szinkronizálni a 2 gép között, sehogyan sem sikerül 🙁

  9. Szerintem a design és az elképzelés 5*-ös, de kicsit még kiforratlan app. Tehát a használhatóság 3-as alá.


Add a Comment