fbpx Skip to content

Végre meghallgatta az Apple a panaszom, hogy enyhén unalmassá vált az Apple Watch kihívások tárháza, hiszen évről-évre ugyanazokat tudjuk csak teljesíteni, sőt néha egy–egy el is tűnik. Holnap azonban egy teljesen új kihívást tudunk teljesíteni, ráadásul nem is a szokásos edzéstípusokkal.

Május 21-én van a Meditáció Világnapja, ami a meditáció fontosságáról, technikáiról, a több évszázados múltjáról szól. Ez a nap a mentális egészségről, a tudatosságról, a meditáció előnyeiről és arról szól, hogy az emberek valamilyen formában építsék be a mindennapjaikba ezeket a praktikákat.

Örülök, hogy végre egy teljesen új kihívást kaptunk, ami ráadásul az Apple Watch egyik eléggé elfeledett funkcióját használja, ami nem más, mint a Tudatosság alkalmazás. Ahhoz, hogy megszerezhessük az egyedi jelvényt és iMessage matricát elegendő mindössze legalább 5 tudatossággal töltött percet rögzíteni a Tudatosság alkalmazással vagy bármilyen másik programmal, ami ilyen kategóriában képes az Egészség alkalmazásba rögzíteni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok