fbpx Skip to content

Olvasd el a hozzászólásokat is

40 Comments

  1. vááárjuk 🙂

  2. megközelítőleges időpontot lehet tudni? 🙂
    idén, vagy még októberben? 🙂

  3. éljen éljen

  4. hoppá 😀

  5. Big Like! 🙂

  6. Simán csak weblapolvasó lesz vagy mire lehet számítani..?

  7. Tudsz majd szódát nyomni a telódból 🙂

  8. @Ugyankerem: Lol

    @littlezoe: szerintem offline lehet majd olvasni a cikkeket (rss) meg kesz store resze. One more thing meg forum lesz 😀

  9. Esetleg aranyszifont tojo tyuk? 😉

  10. @Ugyankerem: Akkor majd lesz 1 VIP verziója is, amiből már egyből fröccs jön? 😀

  11. @Ugyankerem: Használat előtt felrázandó 🙂

  12. Működni fog rendesen a szifon.com. 😀
    De csak a Telenor hálózatából. Amúgy felváltva jön be a desktop és mobil kinézet továbbra is.

  13. Remelem nem fizetos lesz:)

  14. @taky1974: ez a mobil felületes plugin bugja iOS5 esetén, iPad-en még rosszabb a helyzet. napokban érkezik a frissítés, aminek ezt javítania kell.

  15. @Jadeye:
    🙂 Azt hittem, ez egy “fícsör”. 🙂

  16. Bocs hogy nem ide tartozik, de fontos volna.

    Lehetséges e hogy iPhone 4-nél a 04.10.01 -es basebandet downgradeljem? Mert úgy tudom iPhone 4-nél lehet ilyet!

  17. @kiru_l: nem. kizárólag addig lehetett, ameddig az Apple hivatalosan aláírta a 4.0.2-t vagy bármi korábbit. SHSH segítségével sem lehet, hiába van. nem lehetséges sehogy.

  18. Egy esetben lehet, ha fel tudod még a beta ios5-öt tenni, akkor igen. És a betáról tudsz down-olni, na persze ha van régi shsh-ed. 😉 Nagy hiba, a beta szoftverről vissza tudsz menni 1.59bb-re, ha van shsh-ed 4.0, vagy 4.0.1-hez. 😉 de csak beta szoftver engedéélyezi a BB down-t. 😉

  19. @hujbera: a legutolsó iOS5 beta 7 is október 20-ával lejárt, mellesleg 98%-ban nincs fejlesztői listán a készülék ilyenkor.

  20. @Jadeye: A gevey sim legalább működik az ios 5 -tel?

  21. A basebandem meghagynám 04.10.01 -en mert custom fw-el frissítenék.

  22. @Jadeye:

    ha jól tudom akkor az ios5gm is downgra-eli a bb.t.
    A másik, meg az, hogy állítólag az ios5höz nem lehet menteni az SHSH-t.
    Ha tuduok akkor írjatok már erről valamit, hogy miért nem mert nem csak az én csőrömet piszkálja, hogy nem lehet, és ti úgy is okosabbak vagytok nálunk.
    Nekem az a gáz, hogy most cserélték az i4 emet a Vodánál újra, és a JB azért kellene, mert a logó fix eteket csak így lehet elérni, és még sok más tweak-et (sbsetting).Illetve ha restore-olni akarnék ios 5.0 -ra akkor azt nem fogom tudni megtenni csak addig amíg az van a “piacon”
    előre is köszi

  23. @kiru_l: az iOS5 basebandjével nem megy a gevey, de ha megtartod a 04.10.01-es basebandet, úgy megy.

    @twingo16v: mármint az iOS5 miről downgrade-elne mire? meg az iOS5GM ugyanaz, mint a hivatalos iOS5, még a baseband is megegyezik. a downgrade meg ugye azt jelenti, hogy magasabb verzióból csinál alacsonyabbat, de iOS5-nél nincs egyelőre magasabb verzió. szóval ennek nincs értelme. SHSH-t pedig lehet menteni, tinyumbrella épp erre van.

  24. @Jadeye: Volna még egy problémám / kérdésem. Vettem kéz alól egy iPhone 4 -et a csomagban lévő tartozékok bontatlanok voltak. Bedugtam a fali töltőt az aljzatba és semmi gond, de mikor a telót rádugtam elpukkant. Kérdésem az hogy eredeti töltő e? Illetve olvastam valamit hogy visszahívtak töltőket az applenél ez igaz?

    Itt a kép a töltőröl:

    http://kepfeltoltes.hu/111025/IMG_0017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    http://kepfeltoltes.hu/111025/IMG_0016_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

  25. A készülék nem magyar annyit tudok hogy külföldi. Ott lehetséges ilyen dugó?

  26. @kiru_l: mondom újra: “ez nem gyári, európai dugóval ilyen nem készült hivatalosan”

  27. Amerika stb?

  28. @kiru_l: az amerikai dugó nem ilyen. az egy európai dugós utángyártott, tehát nem eredeti töltő, mert az európai dugósból ilyet az Apple sosem adott ki. nem eredeti. sajnos ez van.

  29. @Jadeye:
    A fejlesztői uid csak az aktiváláshoz kellene, de ezt nem kell aktiválni, utána mehet vissza a 4.x.x. De ha már nem lehet beta-t feltenni sehogy, akkkor a téma lényegtelen. Na meg pont olyan készüléket lőni, amihez van 4.0,4.0.1. ez is elég esélytelen. Csak annyi, hogy volt erre lehetőség. esetleg ha megvannak a betához az shsh és fel lehet tenni, akkor van erre esély. ebből egyébként ki lehetne indulni egy esetleges bb down ügyben, hogy a betáról megy vissza felé. ez már eszembe jutott az első beta5 megjelenésekor, csak nem volt megfelelő készülékem hozzá. de pár hete sikerült vissza varázsolni az 1.59BB ennek a segítségével. De ha már nem mennek fel a beták, akkor lényegtelen a dolog… 🙂

  30. @hujbera: az egyetlen kivétel, amihez nem kell UDID, az a GM verzió. azzal viszont ugyanúgy nem érsz semmit, mert az megegyezik a hivatalos verzióval.

    a beta verziókat meg fel sem teszi, az elején elhullik hibával, ha nincs regisztrálva az UDID. de mindez már mindegy is, hiszen a beta 7 meg már 20-ával lejárt, tehát azt még SHSH-val sem tudod visszatenni, mert a vége recovery loop a lejárat miatt.

  31. @hujbera: Egyébként, van egy módszer hogy shsh nélkül fel tudj tenni régebbi szoftot. Ezt már régen kitaláltam és vissza is tölti csak nem indul a rendszer hanem dfuba esik. De teljesen végig megy a folyamat, tehát feltölti a szoftot, amiből az jön le hogy felrakja a beta basebandet is. A 4.0.1 -et meg ugyanezzel a módszerrel felrakhatom, és az akár downgradel is. Nos?

  32. @kiru_l: az amerikai töltő és az amerikai doboz ilyen, csak annak a töltőnek nem európai a vége. az a töltő nem eredeti. ennyi. de ha nekem nem hiszed el, menj be vele egy Apple viszonteladóhoz, és ki fog derülni.

    SHSH nélkül pedig NEM lehet downgrade-elni, és nem downgrade-eli a basebandet sem. viszont cserébe baromi nehéz helyrehozni. persze mindenki azt tesz a készülékével, amit csak akar.

  33. @Jadeye: Leírom érthetően:

    Tudok egy megoldást amivel SHSH -nélkül tudsz bármilyen szoftvert feltelepíteni a telefonra. Csak nem fog indulni. Érted?

  34. @kiru_l:
    Szerintem (se) sincs ilyen megoldás… 🙁 Sajnos. Hidd el, hogy nincs. 🙁

  35. @Jadeye:
    Az udid-ot, nem telepítéskort, hanem aktiváláskor ellenőrzi. Így lehetett udid nélkül beaktiválni, illetve a megfelelő sn0w. betaX-et feltenni udid reg nélkül. De ez mindegy is, ez már lejárt sajnos. 🙁 De ebből azért ki lehetne indulni egy bb down felé. mert ez müödött addig, amíg volt beta alírás… 🙂

  36. @Jadeye: Még Jadeye -nek írtam annó ha emlékszik hogy sikeresen felraktam az iPadomra a 3.X szoftvert, csak nem indult el telepítés után, aztán ráeresztettem a redsn0w -ot és elindult (tethered boot opcióval), viszont mikor a készülék elaludt nem jött vissza.
    Ebből kiidulva kipróbáltam a 3GS -emmel is a dolgot és felment a 3.x verzió, pedig a legutolsó SHSH -m 4.1 volt, persze telepítés után ez sem indult.

    Szóval iPhone 4 -re szinte tuti hogy feltudom rakni a beta szoftvert, és az valószínű hogy basebandet is frissít. Arról meg már ugyanezzel a módszerrel a 4.0.1 -et fellehet rakni az meg downgradeli a basebandet.

  37. @hujbera: továbbra is csak és kizárólag azért működött, mert az Apple aláírta a baseband ticketjét is. azt SHSH-val NEM tudod aláírni.

    @kiru_l: és ezt ki is próbáltad? mert a beta már lejárt. másrészt semmi értelme nincs a dolognak, ha utána nem lehet használni. továbbá a downgrade csak akkor lehetséges változatlanul, amikor az Apple aláírja az adott fw-t. SHSH-val nincs baseband ticket aláírás, tehát nem fog menni. de próbáld ki. én feleslegesen nem szórakoznék vele, mert még a végén iBrick lesz belőle.


Add a Comment