fbpx Skip to content

Az AppStore-ban legnépszerűbb alkalmazások a játékok. Ezt felismerve egy ötletes kiegészítő-gyártó készített egy gamegripet, mely kényelmesebb fogást biztosít telefonunknak. Trinity nevű japán cég terméke több részből tevődik össze. Ha megnézzük a képet, akkor láthatjuk, hogy a műanyag tokot egy kék, izzadságálló szilicon veszi körül, így kisebb az esélye, hogy kicsússzon a készülék a kezünkből. A kék rész levehető és mosható, a gamegrip tömege 175 gramm.
Játék közben tölthetjük is a telefont, de mivel a hangszóró takarásban van, fülhallgatót kell használni. A gyártó elmondása szerint a telefon, email és iPod funkciókat ugyanúgy használhatjuk, mint gamegrip nélkül. A griphez adnak még egy fülhallgatót és egy fekete szilikon tokot is.
A kiegészítő 4980 jenért (kb. 11 ezer Ft) vásárolható meg, magyarországi szállításról nincs infóm, de aki tud japánul vagy megküzd a Google fordítással, az kipróbálhatja.

gamegrip02

gamegrip01

Olvasd el a hozzászólásokat is

49 Comments

  1. ajaj ennek nagyon lehúzás szaga van!
    tudtommal a 3.0 ban lehet külső ezközöket rákötni és szoftveresen támogatni, nah egy nagycég kéne csináljon egy olyat amit a nagyobb játékok átvesznek, hogy lehessen normális platformjátékokat tolni, RPGzni, kb egy lebutított psp szintű kis műszerfalat csinálni, nah azért kicsengetnék 20ropit, persze csak ha elég nagy név lenne hozzá, de ez kuka 11ért….

  2. elég drágának érzem..

  3. ha valakit érdekell én tudok szerezni nekem is van egy..
    én svájcba élek és az itteni appstore ba lehet kapni 49 svájci frank-ért ami most
    8918 ft-nak felel meg..ha valakit érdekell irjon egy email erre a cimre: [email protected]

  4. Bocsánat, hogy ide írok, de van 1 gondom.
    2.2.0-s rendszer, iPhone 3G
    iTunes-ban vettem 1 programot, SciCal Pro – Scientific Calculator, fel akarom telepíteni, erre hibát ír:
    Some of the applications in your iTunes library, including “SciCal”, were not installed on the iPhone “*” because you are not authorized for them on this computer.

    Ezt hogy lehet orvosolni?

  5. @DetoX: Lehet az a gond, hogy egyből a bankkártya regisztrálása után vettem a progit?
    Kell idő, amíg megerősítik, hogy valódi bankkártya?

  6. Hát ha ezért nem is de valami jó tartóért ami gombokat is ad stb … én is kicsengetnék pár 10est 🙂

  7. @DetoX: csak ezért képes voltál regisztrálni 😀 annyit nem ér zserintem az app 😀 A számitógép authorizálva van? Vedd meg a telón 🙂 akkro ne mekll felsyncelni 🙂

  8. meg tudom azt valahol nézni hogy valamely program mennyit eszik az iphone memoriájábol? ugyértem a háttérben pl a winterboard. anélkül hogy telepiteném nincs valami info rola ? pl érdekel ez az 5 icon os dolog is

  9. hali nem tudjátok hogy valahol le van e irva hogy az app ok mennyit esznek a memoriábol? pl a winterboard meg a 5 icon dolog. vagy a SBSettings

  10. Hali érdeklődnék az adobe flash után tudvalaki vmiT?!!!
    Köszz

  11. 11 ropi egy markolatért? Nanneee… Akkor inkább ingyen fogdosom anélkül. Egyébként volt egy kezdeményezés asszem Gamepad néven, azon konkrétan gombok is voltak. Bár a véglegesnek mondott verziónak is elég gány kinézete volt.

    @DetoX: Hogy értelmes választ is kapj: Gépen iTunes megnyit, felül Store-ra katt, Authorize this computer, név-jelszó megad, és kész. Ezután elvileg telepíti, mint a kisangyal.

  12. @iNigga: Köszi, azóta sikerült telepíteni, leszedtem közvetlen telóra, ahogy FekaBa ajánlotta. Határozott integrált elvileg csak ez tud számolni iPhone-on, és sehol nem találtam. De már tölthető Appulo-ból is 🙂
    http://appulo.us/appdb/?page=viewapp&id=8126

  13. Hali ! Off : a Cydia a new york timesban ! Persze csak annak írtam akit érdekel!
    Ès bocss az offért

  14. @Avni: Ez már többnapos hír, amint megnyitod a cydiát, a kezdőlapon is ez fogad. Azért kösz 🙂

  15. még mindig nincs megoldás a flashek re?
    valamint mondjátok a legjobb filmfelvevő progit mert nemtalálok sehol olyant ami teljes vrzio

  16. Nah ennek mar semmi koze a telefonhoz. Mekkora baromsag.

  17. van egy fluid ingyenes app belehet tenni képeket és azt csinálja aztán
    Egy képet betettem majd töröltem a képet… a program bizots elmenti magába valahova nem?
    Mert a kép kéne és mikor belépek a kép ott van 😛
    Vki vmi ötlet?

  18. Azt nem értem h miért nem csinálnak egy olyan konzolt, amivel ugy nézne ki kb mint egy psp, és akkor nagyon jól lehetne vele játszani. még jobban mint egy psp-vel, a képernyőérintés, és a mozgásérzékelő miatt. ha ilyen lenne, és a játékfejlesztők írnának rá programot, akkor tuti megvenném.

  19. @iNigga: Én most vettem észre ! Nem akartam a Postot lehúzni 🙂

  20. Pff ez semmi ahhoz képest amit én írok! Minap gondolkoztam azon,h mien lenne kikötni tv-re a telót, így hát elmentem Mammutba S Westendbe kérdeztem,h van-e nekik ien kábel? ere azt mondják,h nincs és nem is lesz! Ere unalomból bementem saturnba ott véletlenül találtam egy ilyen elnevezésü kábelt Ipod touch/iphone/psp/és még vmi volt Ár: 25.990Ft , nah ere ideges lettem ere neten nézelődők s találtam 4500ft-rt… (kb. 2nap s meglesz)

  21. @Avni: Jólvan, aztán rájöttem,hogy nem mindenki olyan mániákus, mint én, hogy minden reggel, meg este ellenőrzöm a cydiát, használható újdonságokra vadászva 😀 😀

  22. Hello!

    Hatalmas segitseget szeretnek kerni olyan embertol aki mar toltott fel programot itunes-ba. A banki infok, meg az adozasi urlapnal elakadtam, mert nemtom h mit kellen beirogatni meg ilyenek. Ha van valaki aki csinalt mar ilyet, az szoljon mar leci, vagy kuldjon egy mailt, mert itt szopok vele mar egesz nap, es mar igazan feltoltenem az appomat.

    THX

  23. Hali,

    Egy kis off következik 😉 :
    Tud valaki modnani egy módot h h akassazm ki az 1.2 es mewseek pro letoltes szamlalojat? vagy van mar crack hozza?

  24. @Norrbi: Cycorder

  25. az ilyen postokat szerintem akár ugorhatnánk, vagy vmi bulvár fül alá mehetnének.. ez inkább csak spam szerintem :/

  26. @Laama: senki?

  27. Szerintetek hogy érné meg a legjobban az új készülék vásárlása? Adjam el most a fehér 16gb-os iphone 3G-met, vagy még várjak vele, de akkor kevesebbet fog érni? Elvileg ugyanannyi lesz T-mobilnál az új, mint most a 3G? Akkor a dominó csomagban 130 valahány ezer… Az előfizetésemet megtartanám, és használnám az újjal. De az szívás lenne, ha drágább lesz az új, mint most a 3G, mert akkor nem tudom megvenni. Szóval ti mit javasoltok, hogy csináljam?

  28. ja és bocsi az off-ért 🙂

  29. HI! én vettem tv kábelt a Lajos utcai Apple boltban 14 e gyári és még egy töltő is van hozzá, hogy nehogy lemerüljön a cucc tévézés közben. Utángyátott az nekem is volt de nem igazán akart működni. Hang az mindig volt kép szinte soha!

  30. @vabe: milyen új szifonról beszélsz? nem lesz semmi új, csak új szoftver. GGGGG

  31. de lesz új iPhone…

    * 16 és 32 gigabájtos kivitel
    * 199 és 299 dolláros alapár
    * 3,2 megapixeles kamera
    * Lehetőség a videófelvételre és videóvágásra
    * MMS-küldési lehetőség
    * OLED-kijelző
    * 1,5-szörös akkuidő
    * Kétszeres memória és processzorteljesítmény
    * Beépített FM-rádiótransmitter
    * Világító Apple-logó a készülék hátulján
    * Vékonyabb dizájn
    * Beépített iránytű
    * A pozíció forradalmian új meghatározása a kamera, a GPS, az iránytű és a Google Maps segítségével
    * Megjelenés: 2009. július 17.

  32. @vabe: ezek csak híresztelések, nem kell készpénznek venni. lenni lesz új iPhone, az biztos. ugyanakkor az meg szintén kérdéses, hogy a WWDC-n egyáltalán bejelentik-e, mert elvileg Steve Jobs nem lesz a WWDC-n, szóval akkor új iPhone bejelentés sem lesz. _elvileg_. persze majd kiderül.

  33. Bocsi, hogy közbe szólok! jadaye nézd meg a honlapot amit a 27. köz”be”szólásomban írtam. Nem kell minden hírt leszólni, had éljen bennünk a remény, hogy egy újabb készülék jön ki!:)

  34. @jadeye: Más érdeklődnék, hogy miként sikerült az 5 béta verzió tesztje, mert azt nem olvastam sehol!

  35. huh figyuzzatok én nem vágom hogy az a mew seek pro 1.2 hogy is műkszik mer mostmár kell választani ien google search meg miminden közül hgy hol akarsz keeresni…ha vki érti elmagyarázná nekem? :):) lehet gyengeelméjű vagyok annyit még nem volt időm vele szarakodni:) kösz

  36. Kellene egy kis segítség tegnap felraktam az Iphone-ra 2.2.1-et eddig 2.2 volt. Ezután viszont az ITunes nem engedte felrakni a Crack-elt programokat. Mit csináljak?

  37. ez egy vicc kep, a cikk is irja h femhaz erre odaraknak egy feher iphone 3g-t 2.3mp kameras felirattal aztan egye meg a nep, vicces:))
    kivancsi leszek a vilagito almara:)

  38. ui: ehez is adnak majd 2 almalogo matricat? 🙂

  39. xd ezt kinyalta be? kb painttel szerkesztek egy iet xd

  40. @Kohi: nem mondtam, hogy nem lesz új iPhone, mert lenni lesz ugye. csak a pletykált paraméterekkel érdemes vigyázni, mert lehet, jól hangzik, de aztán meg nem is ilyen lesz.

    beta 5 teszt meg kimerült ebben, mert ezt beta 5-tel teszteltem épp: http://szifon.com/2009/05/13/2g-iphone-es-itunes-aktivalas/
    semmi extrém új dolog nincs benne, egyszerűen gyorsabb, és stabilabb

    az új teló külsejéről is állítanak mindent, például ezt is:
    http://www.flickr.com/photos/inside-apple/
    (a forrás tehát nem a hájpfón!)

  41. persze látszik, hogy ezek nem fotók, hanem renderelt 3DSMax vagy Maya vagy bármi 3D cuccal készült képek. bár a színesek sztem marhajók. 🙂

  42. Bocs az off-ért, de már idegesít…..
    itunes miért írja ki ha fel akarok tenni egy új videót, hogy törölni kell a többit.
    Mert elég idegesítő, hogy fel akarok tenni rá egy új filmet és akkor le a 12-14gigát, majd vissza azért az egy nyamvadt videóért. valamit biztos én csinálok rosszul, de nem jöttem rá. légyszí valaki mondja meg miért van ez.

  43. @csuki: van még elég hely?

  44. @miki315: ez nem a hely függvénye sztem.

    @csuki: az van, hogy előre húzd be itunesba a videókat. utána meg a videos fülön pipáld be, hogy sync videos, és hogy pontosan mit szinkronizáljon. ha valami utána nem kell, vagy újabb cuccot húztál be, akkor a nem kellőt vagy a telőn törlöd (elhúzod a nevén az ujjad balról jobbra, és ott a delete gomb), vagy itunesban kiveszed a neve elől a pipát. ugyanígy az új videó elé meg beteszed.

    ha másképp csinálod, akkor igen, le fogja szedni az összeset.

  45. @jadeye: Köszönöm az infót és tényleg nem láttam a bejegyzésed a 5 bétáról, de ez az én hiányosságom! Nyelvekről lehet tudni valamit így előzetetsen? Pl.: MAGYAR?


Add a Comment