fbpx Skip to content

Ahogy közeledik az őszi Apple esemény, úgy várható volt, hogy újabbnál újabb alkatrészek bukkannak fel a külföldi oldalakon. Az Apple már egy ideje gyártatja az új iPhone-okat, mivel valószínűleg idén az új készülék miatt még nagyobb lesz a kereslet rá.

OLED iPhone 8 kijelző alkatrész

A mostani alkatrészek között megtaláljuk a kijelző egy-egy részét, illetve több flex kábelt is, mint például a Lightning-aljzatét, valamint az új, A11-es processzort. Ahogy arról már korábban írtunk, hogy továbbra sincs jele annak, hogy a kijelzőbe ujjlenyomat-olvasó kerül, illetve látható, hogy a kijelző kialakítása megegyezik az Apple által kiszivárogtatottal.

Ha minden igaz, akkor az új processzor, az A11 is kiszivárgott, amely most már 10 nanométeres technológiával készül, ellenben az iPhone 7 16 nanométeresével. A gyártó továbbra is a TSMC marad, a Geekbench eredmények pedig a következő képpen alakulhatnak: 4300 és 4600 a single-core, a multi-core pedig valahol 7000 és 8500 között lehet.

Apple A11 processzor

Az iPhone 8 az elmúlt évekhez hasonlóan ősszel jelenik majd meg az iOS 11-gyel egyetemben. A készülékről a korábbi cikkeinket ide kattintva találjátok meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. A szenzorok ugye nem sárgák lesznek? Az nagyon csúnya lenne a fekete kijelző körül…

  2. Nem mivel átlátszóak! Az asztal lapja sárgás!????


Add a Comment