fbpx Skip to content

Ismét újabb videókat kaptunk az Apple YouTube csatornáján. Androidról iOS-re nem nehéz váltani, főleg a Move to iOS alkalmazással, ami elérhető az Android alkalmazásboltjában.

iPhone-ra váltás

Az alábbi videókban az Apple kiemeli az iOS rendszer biztonságát, illetve gyorsaságát, valamint hogy milyen egyszerű a névjegyeinket átmozgatni az új iPhone készülékünkre. Nekem egyébként egy ismerősöm fél éve váltott Androidra, és ott sem volt probléma az adatok mozgatásával, pusztán követni kellett a Samsung utasításait.



Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Én most váltottam iOS-ről Androidra. Azaz Samsung S8-ra. Pontosan olyan könnyű váltani rá, mint amilyen Androidról iOS-re. Kaptam egy USB-C dugót a dobozba, rádugtam a 7 Plus-t és a Smart Switch megcsinálta. De megcsinálta volna iTunes mentésből is.
    Jó lenne ha valamelyik admin tesztelné az S8-at, mert azért nincs ez ám olyan távol az iOS-től. Főleg hogy Gear S3 Frontier orával használom. Van amiben többet nyújt a Samsung/Android combo az iPhone/iOS-nél.

  2. Amúgy a reklámok fantasztikusak. 🙂

  3. @taky1974: Hát nekem eddig 2x volt a kezemben. A hátsó ujjlenyomat-olvasó annyira nem áll kézre, hogy azt elmondani nem tudom. A kamera alkalmazást nézegettem az egész jó volt, de egy hatalmas alsó sávot elfoglal. Oldalt néha megnyomkodtam a menüket véletlen. Amúgy nem volt rossz, de nem áll közel hozzám ez a rendszer. A telefon oké, kivéve a hátsó ujjlenyomat-olvasó.

  4. @admin: Nem az ujjlenyomatolvasó van szar helyen, hanem a bekapcsoló gomb. Ahhoz viszonyítva jó helyen van. Csak a bekapcs gombot tették olyan elcseszett helyre, hogy miután megnyomod a felélesztés miatt, muszáj fogást váltani mert onnan hüvelykujjal csak a nagy semmit éred el.

  5. Az ujjlenyomat-olvasót gyakorlatilag nem kell használni (max.bank, stb). Amúgy jól haszálható a szkenner és arcfelismerő. Aztán be lehet állítani megbízható helyeket GPS koordináta szerint, ahol nem kell biztonsági zár. Amúgy tényleg rossz helyen van. 🙂

  6. Nem célszerűbb hüvelyk helyett mutatóujjat beallitani?

  7. @airness23:
    De. Az van beállítva 😀

  8. ha android-os telóm lenne ezen 3 videót látván rögtön gondolkodás nélkül váltanék iphone-ra… (ja nem)


Add a Comment