Újabb Androidról iOS-re videók az Apple-től

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét újabb videókat kaptunk az Apple YouTube csatornáján. Androidról iOS-re nem nehéz váltani, főleg a Move to iOS alkalmazással, ami elérhető az Android alkalmazásboltjában.

iPhone-ra váltás

Az alábbi videókban az Apple kiemeli az iOS rendszer biztonságát, illetve gyorsaságát, valamint hogy milyen egyszerű a névjegyeinket átmozgatni az új iPhone készülékünkre. Nekem egyébként egy ismerősöm fél éve váltott Androidra, és ott sem volt probléma az adatok mozgatásával, pusztán követni kellett a Samsung utasításait.Ezek még érdekelhetnek:


  1. Én most váltottam iOS-ről Androidra. Azaz Samsung S8-ra. Pontosan olyan könnyű váltani rá, mint amilyen Androidról iOS-re. Kaptam egy USB-C dugót a dobozba, rádugtam a 7 Plus-t és a Smart Switch megcsinálta. De megcsinálta volna iTunes mentésből is.
    Jó lenne ha valamelyik admin tesztelné az S8-at, mert azért nincs ez ám olyan távol az iOS-től. Főleg hogy Gear S3 Frontier orával használom. Van amiben többet nyújt a Samsung/Android combo az iPhone/iOS-nél.

  2. @taky1974: Hát nekem eddig 2x volt a kezemben. A hátsó ujjlenyomat-olvasó annyira nem áll kézre, hogy azt elmondani nem tudom. A kamera alkalmazást nézegettem az egész jó volt, de egy hatalmas alsó sávot elfoglal. Oldalt néha megnyomkodtam a menüket véletlen. Amúgy nem volt rossz, de nem áll közel hozzám ez a rendszer. A telefon oké, kivéve a hátsó ujjlenyomat-olvasó.

  3. @admin: Nem az ujjlenyomatolvasó van szar helyen, hanem a bekapcsoló gomb. Ahhoz viszonyítva jó helyen van. Csak a bekapcs gombot tették olyan elcseszett helyre, hogy miután megnyomod a felélesztés miatt, muszáj fogást váltani mert onnan hüvelykujjal csak a nagy semmit éred el.

  4. Az ujjlenyomat-olvasót gyakorlatilag nem kell használni (max.bank, stb). Amúgy jól haszálható a szkenner és arcfelismerő. Aztán be lehet állítani megbízható helyeket GPS koordináta szerint, ahol nem kell biztonsági zár. Amúgy tényleg rossz helyen van. 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!