fbpx Skip to content

Múltkor írtam arról, hogy szegény iPad Airt teljesen tönkretették. Többször leejtették, belőttek, és végül darabokra szaggatták.

iPad-mini-with-Retina-Display-Official-Image-007

Most ugyan ez történt egy Retina iPad minivel is. Először vízbe rakják, majd pedig többször leejtik a készüléket, végül pedig MP7-tel darabokra lövik. A srácot nem nevezném normálisnak és a találati arány is 50% körül van, és konkrétan semmi értelme az egésznek, de azt meg kell hagyni, hogy látványos lett.

Nézzétek meg az alábbi videót:

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Ennek mi értelme? Idióták!!

  2. Fasz fejek!Ennyi!

  3. Az egésznek a törés teszt a lényege és ezt még fizetik is neki.

  4. Jajj de menők!Az arcukon kéne ugyan ezt végigcsinálni!

  5. Törés tesztet autókon szoktak végezni!!

  6. Az Apple még mindig nagyon gyenge molekuláris páncélzatot használ. 😀 Na majd lesz garantáltan golyóálló iPad Army Edition, ha szükség lesz rá.

    OFF:
    Tudom, hogy blog, de azért az “ugyanez” szó egybeírva még szebb lenne.

  7. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy minek ilyen primitív dolgokat megosztani azt oldalon. Az oldal színvonalát kár ilyen kreténséggel lerontani. Talán fel kéne már nőni ebből a kedves megosztónak, nem az első ilyen amit látok ezen az oldalon. Az is egy NULLA aki ilyet megosztásra érdemesnek ítél és megoszt!

  8. Azert csinaljak hogy a vasarlok tisztaba legyenek amikor megveszik az apple cuccokat ,nem azert mert ilyan jo szorakozas!

  9. @Matej2001: Na ne röhögtess, szegény vásárlók hülyén halnának meg ha ezt nem tudnák!

  10. Ekkora szarsagot… Mas hihetetlenul orulne egy ilyennek es van akinek meg etele sincs ezek a hulyek meg a draga ipadet lovik szét!


Add a Comment