Brutálisan kivégezték az iPad Air-t! (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Én próbáltam kulturált címet adni a bejegyzésnek, de nem lehetett. A srác egyszerűen kivégzi az iPad Air-t, nem is akárhogyan.

ipadair1

Először földre ejti, előlappal lefelé, majd betonra, aztán bedobja a vízbe, majd jön az airsoft fegyverből egy sorozat, majd megint rálő, majd pedig teljesen szétlövi. Mindezt persze akár 100x lassabban is megnézhetjük több szemszögből. A végére már sajnáltam a készüléket, főleg amikor ripityára törik és a srác azt mondja, hogy jobban szétszedte, mint az iFixit. 🙂

Persze több törésteszt is megjelent már a YouTube-on, így ezeket is érdemes megnézni, hogy valójában mennyire törik az iPad Air. Azt hiszem, semmit nem lövök le azzal, hogy az üvegre ne ejtések le a készüléket, mert nem fogja megvédeni semmi! 🙂

Az ilyen törésteszteket amúgy sokszor sajnálkozva nézzük, hogy kár szegény iPadért, de ha jobban belegondolunk, így akkor felmérhető, hogy mennyire kell vigyázni rá, és tudhatjuk azt is, hogy mire számíthatunk, ha esetleg sikerül leejteni, és az épp rosszul kapja el a padlót.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Úgy tűnik, hogy az Apple termékei még nem tudják helyettesíteni a mellény zsebbe rejtett golyóálló Bibliát. Viszont ami késik, nem múlik. Az Apple-é a jövő én bízom benne. 😀

  2. Az ilyen videókat készítők szellemi szintje nulla. És azon is elgondolkoznék akik erre igényt tartanak ott mi a helyzet. …bár szerintem arra is az első megállapítás igaz.

  3. Valaki elárulhatná hog ki finanszírozza ezeket a készülékeket? A YouTube kattintásokra alapoznak vagy mire? Az gondolom vagy lesz vagy nem, ebből még veszteséges is lehet a mutatvány.

  4. szerintem ezeknek a teszteknek azért van értelme mobiloknál , ha valakinek szempont a strapa , de tabletnál nem feltétlen van meg a veszély az ejtésnek. Én csak azt nem értem hogy ki szerint hiteles hogy pl. a sarkára vagy hátára dobott és utána repedt képernyős ipad-et eldobják megint (pl. kijelzővel lefele), az úgyis törik , nem lesz hiteles….

  5. Ezek mind betegek és nem tudják hogy legyenek népszerűek ezért csinálnak egy ilyen videót és máris királyoknak hiszik magukat. Nagyon sajnáltam az ipad-et de a lassítások brutálok az tény.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!