Brutálisan kivégezték a Retina iPad minit is! (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múltkor írtam arról, hogy szegény iPad Airt teljesen tönkretették. Többször leejtették, belőttek, és végül darabokra szaggatták.

iPad-mini-with-Retina-Display-Official-Image-007

Most ugyan ez történt egy Retina iPad minivel is. Először vízbe rakják, majd pedig többször leejtik a készüléket, végül pedig MP7-tel darabokra lövik. A srácot nem nevezném normálisnak és a találati arány is 50% körül van, és konkrétan semmi értelme az egésznek, de azt meg kell hagyni, hogy látványos lett.

Nézzétek meg az alábbi videót:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az Apple még mindig nagyon gyenge molekuláris páncélzatot használ. 😀 Na majd lesz garantáltan golyóálló iPad Army Edition, ha szükség lesz rá.

    OFF:
    Tudom, hogy blog, de azért az “ugyanez” szó egybeírva még szebb lenne.

  2. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy minek ilyen primitív dolgokat megosztani azt oldalon. Az oldal színvonalát kár ilyen kreténséggel lerontani. Talán fel kéne már nőni ebből a kedves megosztónak, nem az első ilyen amit látok ezen az oldalon. Az is egy NULLA aki ilyet megosztásra érdemesnek ítél és megoszt!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!