fbpx Skip to content

A Chillingo nemrég közzétette, hogy készülnek egy újabb frissítéssel, amit húsvét előtt terveznek kiadni. Bár arra számíthattunk, hogy csak egy-két nappal április 24-e előtt jelenik majd meg, ma mégis elérkezett hozzánk a Cut the Rope újabb frissítése, mely egy új dobozt tartalmaz, ami nem más, mint a Magic Box.

A Magic Box 25 új izgalmas pályát tartalmaz, melyekben a célunk az, hogy  főszereplőnk, Om Nom (aki kapott egy nyuszifület is a húsvét alkalmából 🙂 ) szájába juttassuk a cukorkát, a különböző akadályok leküzdése után, ám most már lehetőségünk van kiválasztani, hogy a cukorkát lecseréljük tojássá. Ezt úgy tudjuk megvalósítani, ha a főmenüben rákattintunk a cukorra, ekkor átváltozik egy színes tojássá és a játékban már ez fog megjelenni a cukorka helyett.

Érdekességként: a Cut the Rope nyerte az év legjobb kézikonzol-játéknak járó díjat és ez az első olyan iPhone alkalmazás, mely elnyerhette a BAFTA díját. Aki még nem ismerné vagy nem próbálta ki, mindenképp tegye meg, mert egy rendkívül addiktív és remek szórakozást nyújtó játékról van szó, mindössze 0,79 €-ért.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. zsír! best game ever…

  2. már kint is van!

  3. navégre:D eddig megvolt a 450csillagocska 😀

  4. egyik pályán sem találom a tojást 🙁

  5. és már az 525 csillag meg isvan 😉

  6. @rossifumi: A tojást úgy tudod előhozni h a főmenübe rákkatintasz a cukorkára. De ezt írták is. Ez a rejtett tojás.

  7. Nektek nem szaggat az animáció amikor megcsinálsz egy “dobozt”?Amikor a dobozt felvágja illetve leragasztja, akkor nekem beszaggatott az animáció! Másnál is?

  8. És ti nem szoktatok játék frissítésekről irogatni…:D

    “A Szifonon nem szoktunk játékok legújabb frissítéseiről írni”

  9. néha..:D a nagyobbakról:)

  10. Nálam mindig ez a legjobban várt frissítés. Csak aztán túl hamar kijátszom 🙂 … ahogy most is.


Add a Comment