fbpx Skip to content

Hasonlóképp a többiekhez, én is kedvet kaptam ahhoz, hogy bemutassam az általam használt app-okat. Íme:

Az első oldalon csak a legfontosabbak vannak :

SmartCity: hasznos kis program a városokban való eligazodáshoz. Bár hangsúlyoznám, hogy néha félrevezet, tehát inkább támpontnak számít a segítsége, mint betonbiztos információnak! Viszont a javára írható, hogy INGYENES!

Installous: biztos sokan ismeritek! A Cydiából az első, amit le kell tölteni, ezzel a programmal lehet ugyanis a legegyszerűbben leszedni az AlmaÁrusnál is megtalálható app-okat.

BpMenetrend: csak ajánlani tudom, hisz a legújabb frissítésben már az éjszakai járatok is benne vannak, így az összes BKV-s menetrend megtalálható benne, ráadásul INGYENES!

Facebook HD: kicsit lassabb, mint az ingyenes FB alkalmazás, viszont szerintem kényelmesebb a kezelőfelülete és jobban hasonlít a böngészőben látottakhoz. (Mivel ezzel a programmal a hozzászólásokat is lehet lájkolni, ezért sokan örülni fognak neki!)

Nos, az Alapok nevű mappámban semmi érdekes nincsen, csak Cydia és azok a gyári app-ok, melyeket ritkán használok.

Következzék a nevére már kismilliószor rászolgált mappám:

TeamViewer: le kell hozzá tölteni a következő weblapról a programot a gépre is, és ha ez megvan, máris rácsatlakozhatunk a gépünkre az iKütyünkről és irányíthajuk azt. Szintén INGYENES!

Árfolyamok: mint azt a neve is mutatja, arra hivatott, hogy árfolyamokat né­ze­gessünk vele. Mutatja nekünk a jelenlegi adatokat is, illetve megnézhetjük az utóbbi hónapban/évben bekövetkezett változásokat pénznemenként.

Cheat Sheet: középiskolásoknak kötelező! A történelemmel kapcsolatos összes évszám megtalálható benne, továbbá az adatok kereshetők dátum, személy, hely és esemény alapján. Tanuláshoz is hasznos, mivel az összes évszámot egy helyen láthatja az ember, de puskázáshoz sem éppen utolsó! 😉

Szifon: 🙂

Hungary: internetkapcsolatot NEM igénylő teljes Magyarországot magába foglaló térkép. INGYENES!

Appzilla: rengeteg hasznos kis cucc van benne, érdemes letölteni. Biztosan talál benne mindenki valami hasznosat! Néhányat azért felsorolok (a teljesség igénye nélkül!): Metronom, vízszintmérő, strigulázó, vonalzó…

Hírolvasó: magyar fejlesztésű INGYENES app, amelyben kategóriákba sorolva találhatod a különböző témájú híreket (pl.: Belföld/Külföld, Gazdaság, Autó, Technika…).

Helyesírás: ha valaminek a helyesírását hirtelenjében nem tudom, csak előkapom és rákeresek. Ezen kívül néha le is ellenőrzöm a helyesírásom a benne található teszttel.

Végül, de nem utolsósorban a játékok:

Ninja Chicken: alapvetően ügyességi játék, belecsempészve egy kis memória­teszt. Szerintem az INGYENES játékok egyik (!) legjobbika az „Ügyességi” kategóriá­ban!

NinJump: egy kis ninjával kell ugrálgatni egyik falról a másikra, miközben az fölfelé fut. Az előzőnél magasabb színvonalat képvisel; nem is értem, miért INGYENES…

Cut the Rope: egy kis zöld izét kell etetni cukorkával. Nagyon jópofa játék az Angry Birds alkotóitól.

Angry Birds + Angry Birds Halloween: a két játék nem csak grafikában tér el egymás­tól, mind a kettőben különböző típusú madarakkal kell a várakba menekült zöld disznókat megölni.

Tilt to Live: nyilacskával kell menekülni a piros pöttyöktől, vagy éppen különböző fegyverekkel ölni őket. Döntögetős játék, fantasztikus élményt nyújt – néha idiótának néznek a villamoson, mikor ezzel játszom… J

Low Grav 2: olyan, mint egy döntögetős autóversenyzős játék, csak nem autóval, hanem űrhajóval. INGYENES!

Minigore: felülnézeti kétdimenziós lövöldözős játék, zseniálisan egyszerű, mégis nagyon le tudja kötni az embert!

N. Y. Z.: zombis lövöldözős játék: egy helyben kell állni és a minket megrohanó élőhalottakat kell visszaküldeni a halálba különböző fegyverek segítségével. INGYE­NES!

Robot Unicorn Attack HM (Heavy Metal): az interneten elterjedt játék, a Robot Unicorn Attack nemrégiben napvilágot látott heavy metalos változata; gondolom nem kell magyaráznom, milyen zene megy alatta! 😉

Dead Runner: egy halott emberrel futva kell kikerülnünk a szembejövő fákat és sírköveket. Játék közben felettébb vicces látványt nyújthatunk, mivel ez is egy döntögetős játék! 😉

DarkNebula2: egy koronggal kell végigcsúsznunk a pályákon, érdekes, de szerintem nem jelent túl nagy kihívást senkinek…

Ninja Chicken 2: csirkékkel kell védeni a várat a támadó disznók ellen, roppant szórakoztató!

Fruit Ninja: megint egy ninjás játék… J A felröppenő gyümölcsöket kell szétvágni, de vigyázat, mert néha bombák is beröppennek a képernyőre, melyeket elvágva a következő feliratot olvashatjuk: „Game Over”. Szóval csak óvatosan! 😉

Reckless Racing: nemrég jelent meg ez a felülnézeti, kicsit valóban a GTA sorozatra hajazó autós játék, engem teljesen lenyűgözött, szerintem fantasztikus! (rész­le­tesebb leírás és videó: http://szifon.com/2010/10/23/reckless-racing-eaipad/)

Canabalt: a grafikája nem nyújt túl nagy élvezetet, de a házakon való ugrálás már annál inkább! Kötelező darab!

Üdvözlettel: Donát

Olvasd el a hozzászólásokat is

64 Comments

  1. Nálam is ezek a játékok az alapok! (Y)

  2. OFF:
    Bocs az offért, nem segítség kérés, hanem egy info:
    Ma bukkantam rá netezés közben, és valószínűleg titeket is érdekelhet, hogy lehet Safariban egyszerűen oldalon belüli keresést csinálni:
    Egy sima Javascript, és már kész is. 😀

    htt p://videosmart. hu/video/apple-iphone-mobil-os-3-tippek-weboldalon-beluli-kereses-safariban

  3. Köszi a Facebook HD-t és a Teamviewert már ki is probálom

  4. nekem a helyesírási kéne, mondjuk ilyen apptrack verzióba 🙂

  5. @dadamm:

    h t t p : / /db.tt/gp1v6K8

  6. ezerköszönet 🙂

  7. iPhone 3G tulajok FIGYELEM! Nagyon érdekes dolgot találtam:

    iPhone 3G overclock iOS 3-on vagy 4-en… Lehetetlen… VAGY MÉGSE?

    Tudjátok terjeng a neten régóta a powercfg.plist-es “megoldás” de mint tudjuk az nem működik. Meg az Apple egyébként is az 1.x-es idők óta az iOS-ben nem engedi használni a CPUFrequency parancsot.

    Na de ez érdekes! A srác az fstabot módosítja, és az órajel módosító parancs (CPUFrequency) azelőtt fut le hogy az iOS elindulna!

    A link: http://www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=20971

    FONTOS!
    Én ezt a módszert NEM próbáltam ki, nem tudom hogy működik-e!
    Mivel elég mélyen módosítja a rendszert, akár kárt is tehet a telefonban, tehát CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE használd!
    Nem az én hibám ha netán kacsakő lesz az iPhoneodból vagy ilyesmi!!!
    És mint írtam ezt nem is én találtam ki, hanem csak belinkeltem! Sinfulos linket nézzétek! Szóval tényleg vigyázzatok, mert ide kevés lesz egy restore!

    Én azt javaslom hogy inkább együtt nézzünk utána a dolgoknak és csak utána próbáljuk ki!

    Mit szóltok hozzá?

  8. Én a sinful-t elég megbízható helynek tartom. Tehát érdemes lenne utánanézni a dolognak, mert lehet hogy épp ez segítene az iOS 4-es kínlódásainkon…

  9. Persze, tudom, ettől még nem lesz 3GS-ünk (bár a 3G procija eredetileg 600 Mhz-s csak az Apple szépen lefokozta nekünk 400-ra… a 3GS 800 Mhz, Apple által 600! Ez aztán a feature!)

  10. Az “eredetileg”-et úgy értem, hogy a proci gyártó által beállított gyári órajel!
    Tehát értsd: az Apple nem menet közben “fokozta le” hanem eleve így jelent meg az iPhone, én csak azt mondom hogy kibírna még +100-200 Mhz-t. De ennél feljebb már tényleg veszélyes menni (3G-ből sose lesz i4… meg 3GS se)

    Ja meg persze lehet hogy kamu az egész, ezért is kell nagyon körültekintőnek lenni…

  11. A cikkhez:
    “Cut the Rope: egy kis zöld izét kell etetni cukorkával. Nagyon jópofa játék az Angry Birds alkotóitól.” – Két teljesen különböző csapat készítette a két játékot, a kiadója ugyanaz.
    “Angry Birds + Angry Birds Halloween: a két játék nem csak grafikában tér el egymás­tól” – Ez szvsz semmilyen értelmezésben nem igaz. Mindkét játék HD felbontású és ugyanazok a madarak vannak benne. A háttér, némely effekt és kiegészítő különbözik.

  12. @BoRRoNeo: Ja, és persze más pályák vannak benne. 🙂

  13. @iP3Guser: Mért kell 300 szóköz 1 linkbe?…

    Teamviewer frankó cucc, működik szépen :]

  14. @Kovi87: Muszáj betennem szóközöket mert ha linkként hagyom akkor a rendszer kimoderálja magától és várhatok órákat amíg valaki elfogadja…

  15. @iP3Guser:
    én rajta leszek a témán 🙂

  16. @iP3Guser: jó, de elég csak 1 szóköz… 😀

  17. @iP3Guser: kiszedtem a linkből a szóközöket, így már klikkelhető. kíváncsi vagyok, mit hoztak össze, mert azt mondták anno a hozzáértők, hogy nem lehet emelni az órajelen szoftveresen sehogy, mert az hardveresen van szabályozva.

    bár amit leírtál, az nem kecsegtet semmivel, hiszen csak annyi történik, hogy az OS betöltése előtt módosítja a CPUFrequency értékét. de az meg nem számít semmit, mert nem az OS szabályozza le azt (hiszen akkor elegendő lenne a megfelelő plist módosítása is), hanem a hardver. a hardvert meg nem tudod felülbírálni szoftveresen.

    de megnéztem volna, mit ír pontosan, hátha valami használható, csakhogy be sem jön az oldal:

    Forbidden

    You don’t have permission to access /showthread.php on this server.

    Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    ——————————————————
    Apache mod_fcgid/2.3.5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at http://www.sinfuliphone.com Port 80

  18. Találtam is leírást.. ha valaki kipróbálta szóljon működik e.. 😀
    forum.iphone3gmobil.com/altalanos-beszelgetes/1503-iphone-processor-overclock.html

  19. @Jadeye: Ha tudsz akkor segíts már légyszíves!
    Egyszerűen képtelen vagyok a telefont DFU módba rakni mindig csak Recovery módba megy legalábbis az itunes ezt írja ki !
    3G telefon és szeretnék felrakni egy custom firmwarét!

  20. @Manoo:
    – elindítod az iTunes-t
    – rádugod a gépre, kikapcsolod a készüléket.
    – Power és home gombot együtt nyomod és számolsz 10-ig
    – Felengeded a Power gombot, de a Home-ot nyomod tovább, ismét 10-ig számolsz
    Így sikerülnie kell.

  21. @Kovi87: Ezt csinálom én is de csak recovery modót ír ki az itunes 🙁

  22. @Kovi87: Ez nem az!

    A parancsok azt hiszem ugyanazok de a sinful-os topikban nem ebbe a plistbe hanem az fstab-ba írják be!

    Egyébként Jadeye, szerintem valami gond van a sinfuliphone-nal, mert semmilyen fórumtopik nem jön be. Majd megcsinálják.

    Az a kár hogy nem mentettem le a leírást.

  23. @Manoo: Mindig recovery-t fog írni mert nem tudja megkülönböztetni.
    Ha fekete a kijelző akkor DFU-ban vagy. Ha látod az USB kábel ikont, akkor recovery.

  24. @iP3Guser: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !

  25. @Kovi87: Tudsz esetleg egy tutorialt küldeni magyarul, mert nekem nem jött össze a kontakt a TeamViewerrel.
    mocsocsaba @ freemail.hu thx

  26. @iP3Guser: mindegy, az fstab az kvázi irreleváns ebben az esetben. ha ezt elolvasod, látni is fogod, miért: http://en.wikipedia.org/wiki/Fstab

    a lényeg, hogy ugyan úgy szoftveres. akkor meg ugyan ott vagyunk, mint a plist-piszkálásnál. nem fogja tudni a hardvert felülbírálni. mintha azt mondanád neki, hogy neked bizony van előoldali kamerád is. nem fog működni, hiszen fizikailag nincs benne.

    ezért lett volna érdekes, hogy mit írnak, mert egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ez hogy működhet. na majd ha helyreáll, talán kiderül.

  27. Sziasztok nem müködik app store telorol nem tölt le semmit böngészni lehet de tölteni elinditja és nem kezdi el tölteni valaki másnál esetleg van ez a hiba server gond lehet?

  28. @Jadeye:

    Találtam mégegy linket.
    Kvázi ugyanaz, mint ami a sinfulon van.

    http://www.reviewmygadgets.com/how-to-overclock-iphone-3g-3gs-and-4/

    De mielőtt ez az oldal is elérhetetlen lenne (nincs ma szerencsém…) inkább becopyzom ide a fontos részt:


    1: SSH into your iPhone and goto /private/etc and backup the “fstab” file.
    2: Open up fstab in TextEdit (Mac) or Notepad.
    3: Add the following lines:
    su
    alpine
    sysctl -w hw.cpufrequency_max=???000000 (Replace ??? with the MHz Ex: 600)
    sysctl -w hw.cpufrequency=???000000 (Same as above)
    sysctl -w hw.cpufrequency_min=???000000 (Replace ??? with the MHz you want when the iPhone is sleeping, etc..)

    Add those before:
    /dev/disk0s1 / hfs rw 0 1
    /dev/disk0s2 /private/var hfs rw 0 2

    So, in the end, it’ll look like this:

    su
    alpine
    sysctl -w hw.cpufrequency_max=???000000
    sysctl -w hw.cpufrequency=???000000
    sysctl -w hw.cpufrequency_min=???000000
    /dev/disk0s1 / hfs rw 0 1
    /dev/disk0s2 /private/var hfs rw 0 2

    4: Reboot your iPhone!

  29. @BoRRoNeo: Kösz a korrigálást, nem nagyon néztem meg egyenként a pályákat, hogy megegyeznek-e a két játékban. Az a “nem” szócska pedig a grafikánál csak véletlen került bele! 🙂

  30. @iP3Guser: aham. hát szerintem ez nem fogja tudni felülbírálni a hardvert. ide csak beleerőszakolták azt, amit az OS betöltése során a powercfg.plist-ből szedne. ugyanakkor, ha emellett a powercfg.plist-ben a gyári alapértelmezett értékek szerepelnek, akkor ha szoftveresen ezt lehetne módosítani, akkor először felemelné az órajelet, majd mivel powercfg.plist változatlan, így visszatenné.

    tehát változatlanul úgy gondolom, hogy mivel hardveresen van megadva az órajel, ez csak egy jelzés a rendszer felé, hogy tudja, hányadán is áll, de magát a tényleges órajelet nem fogja tudni módosítani. legalábbis ez a leírás nem mutat sehogy sem túl a többin, csak annyiban, hogy mikor töltené be a módosított értéket – amit ettől függetlenül később az eredeti powercfg.plist miatt amúgy is ismért felülírna.

    szvsz nem működik.

  31. @Jadeye:

    Tehát így működne a cucc.
    Akkor ezek szerint minden indításkor rootként lefuttatja ezt a 3 parancsot fstab-ból.
    A “???”-ek helyére kell írni az Mhz-t. Ez mondjuk lehetne 550, vagy 600. (hiszen a gyártói órajel is ennyi)

    Akkor kérlek ez alapján nézd át, hogy van-e rá esély hogy ez így működhet. Sinfulon megoszlottak a vélemények, volt aki azt mondta, hogy jelentős gyorsulást tapasztalt, volt, aki nem vett észre semmit.

    Hozzátenném mégegyszer: tudom, hogy nem fogja elérni a 3GS szintjét (hiszen ott van más különbség), ez az egész engem azért ragad meg, mert tudod, mi, 3G tulajok rengeteget szívunk az iOS 4-el (háttér és multitask nélkül is) és gondoltam hátha jobb lenne ezzel.

    Szóval tényleg kíváncsi lennék így, a pontos működés tudatában a véleményedre.

    Köszi

  32. Hopp egy kicsit elkéstem. Kérlek töröld az utolsó hsz-m mert tárgytalan.

  33. @iP3Guser: figyi, én ma kipróbáltam 2Gn. Nekem semmit nem javított. De! volt egy oldal, ahol egyöntetűen azt írták, h igen.
    Ha meg akarsz bizonyosodni róla, és 4.0 feletti OS ed van, akkor szedd le e GeekBench-et és mérd le. Nekem sajna 3.1.3. lévén nem sikerült feltenni, de egy biztos, nem láttam yorsulást a telómon.
    Tedd fel,
    GeekBench

    ha nőtt a score, ért vmit, ha nem, akkor nem. 😛

  34. Kicsit OFF

    Pwnagetool-ban a cydia settings-nél mi a címe a szifonnak, hogy lássam is a packageseket ?

    Thx

  35. Jadeye,nem gondolkoztatok h csinaltok az oldalra egy forum fulet, ahova be lehet irni barmilyen topicot? Nem bantasbol mondom, felre ne ertsd!!imadom a szifon.com-t,csak neha zavaro h 3 oldalt kell scrollni lefele h a hirhez kapcsolodo kommenteket tudjak olvasni:)velemeny?:) ez csak egy otlet volt.

  36. @Dj Dumbledore: És a kommentekben szépen le is van írva, hogy két külön cég fejlesztette a játékokat. A kiadó ugyanaz. De elég elindítani a játékokat és láthatod az Angry Birds előtt a Rovio, a Cut the Rope előtt a ZeptoLab logóját.

  37. @Ace1985:
    Elhiszem nektek. Jadeye is írta, hogy hardveresen van zárolva az órajel (ezt nem tudtam), akkor tényleg nem sokat ér.

    Kipróbálni én nem szeretném, mert egyrészt nem nagyon merek nekiesni (ezért is írtam hogy mindenki csak saját felelősségére próbálja meg), másrészt én is 3.1.3-mon vagyok. Próbáltam már a 4.1-et, de még az is sokkal lassabb mint a 3.1.3. Ezért vissza is tettem.

  38. @iP3Guser: megpróbálhatod nyugodtan, max restore kell. ha tényleg csak ennyi, ez ugyan úgy csak szoftveresen nyúl bele, azt meg, ha eltolnád, akkor egy restore helyrerántja.

    de mivel én úgy tudom, hogy az órajel hardveresen van lockolva, így nem fog működni, és így túlpörgetni sem fogja tudni a procit. persze a gyári maximumnál magasabb értékre úgyse lehet állítani, hiába adsz meg mondjuk 2000MHz-et, így még ha működne is a dolog, összesen a gyári maxot lehetne kihozni belőle. bár ez a készülék tervezéséből adódóan lehetséges, hogy nem tenne neki jót hardveresen.

  39. @Jadeye: Persze tudom, 600-nál nem is gondoltam feljebb menni, nem akarom hogy a tenyerembe olvadjon 🙂
    Hát nem tudom. Ha tényleg elég egy restore, akkor majd lehet adok neki egy esélyt a hétvégén, ha lesz rá időm. Majd jelentkezek.

  40. @Dj Dumbledore:
    A kommentekig már nem jutottam el, szori! 🙂

  41. @BoRRoNeo:
    Na az előző hsz-t jól elszúrtam…az Neked ment! 🙂

  42. @szakar1: Nekem is meghülyült az Appstore állandóan valami Billing infoval zaklat, aholis behozza a jó öreg Visa kártyám adatait, amivel már egy jópár alkalmazást megvettem. Aztán kéri a security codeot meg azt, hogy Mr/Ms/stb. vagyok é aztán lazán kiírja, hogy declined a kártya! Mi van mi a fax ezer évig jó volt neki most meg nem jó? Nézzen már rá más is, hogy az appsore hülyült meg vagy valamiért nem fogadja el most már a Mo.-i Axabankos kártyát? Van ilyen? Ja és minden adatot százszor is ellenőriztem és jó! Ja és most voltam fennt netbankon és még van majdnem 500HUF a kártyán így az is ok, tehát nem üres!

  43. @iP3Guser: szerintem mind1 melyiket írod át, mind2-t a rendszer kezeli.. Csak az fstab-ot hamarabb tölti be.
    @mocsocsaba: bocs de ennyiér nem írok mailt: elindítod gépen a klienst, az ad 1 id-t meg 1 pass-t, azt beírod a telefonos appban a connect fülön és kapcsolódik is. Wifi kapcsolat nem árt hozzá.. 😀

  44. Ha mindent leokéztok az appstoreban akinek most meghulyult annak ujra levon 500 pezt. En is igy jarrtam.

  45. @dokk: Nem vonja le csak valamiért zárolja (gondolom próba), néhány nap múlva feloldja

  46. Nekem is a sec kódot kérte és nem fogadta el.
    Nem az iTunes volt a hibás… Felhívtam a bankomat ahol azt a tájékoztatást adták, hogy a banki védelmi szoftver a “sok” 1$ körüli vásárlási összeget úgynevezett “próbálkozásnak” vette és letiltotta a rendszer a további vásárlásokat.
    Kérdezte, hogy ideiglenesen fel szeretném-e ezt oldani, – amit megtett- így 1-2 perc múlva már működött a kártya.
    Nem biztos, hogy nálatok is ez a helyzet, de egy próbát megér…

  47. @Jadeye: Megjavították a Sinful-t. Érdemes az összes oldalt megnézni, én pl. találtam 2 képet. Igaz 3GS-en készült, de az illető sebességnövekedés tapasztalt. Egyébként ha netán lehetne így módosítani szoftveresen, akkor mi lenne ha mindkettőt átírnánk, fstabot meg a plistet is? Akkor nem tenné vissza?

    Előtte:
    http://i52.tinypic.com/2cnjzow.jpg

    Utána:
    http://i56.tinypic.com/16h1z02.jpg

    Ki kellene próbálni. Ha netán sikerül, okozhat bármilyen problémát az hogy emelt órajelen járatom a procit véglegesen és persze dolgoztatom is rendesen?

  48. @iP3Guser: na de ha megnézed, a MHz az mindkét esetben 600, akkor nem értem, mit változtatna ez egyáltalán, hiszen ha az órajel ugyan annyi mindkét esetben, akkor nem módosított ez semmit.

    ha valóban működne, akkor az órajelnek a magasabb pontszám esetén magasabbnak kéne lenni. csakhogy nem magasabb. így viszont szerintem ez max attól lehet, hogy közben kilőtte a multitaskban futó cuccokat, és ugye értelemszerűen újraindította a készüléket.

    a RAM esetén látszik ez jól: az első, alacsonyabb pontszám esetén 419, a második, magasabb esetén viszont 438. a RAM mennyiségét nem befolyásolja a proci órajele (ami ugye mindkét esetben maradt 600).

    tehát összesen szerintem ennyi történt, hogy kilőtte a futó alkalmazásokat, újraindította, hiszen a patch működéséhez muszáj, és ezzel megnőtt a szabad memória 19MB-tal, ami miatt jobb pontszámot kapott. szerintem ez ennyi.

    de mondom, ha akarod, próbáld ki. mivel én úgy tudom, hogy az órajel hardveresen van lockolva, azt semmi szoftveres cucc nem fogja tudni módosítani sehogy.

  49. @Jadeye: Jadeye! Segits nekem! Nem értek valamit! Ha pwntoolsal csinálok egy custom firmwaret, akkor azon rajta lesz a cydia, ugye? ÉS én azt, hogy tudom felrakni? Kell hozzá DFU vagy Recovery mód?

  50. @happly: hát ha bepipáltad, hogy tegye bele, akkor benne lesz. ha nem, akkor nem. a pwnagetool-ban van DFU opció, azzal kell majd DFU-ba tenni, mert úgy tuti felmegy. ha másképp próbálkozol, akkor lehet, hogy nem fog felmenni.

  51. sziasztok
    bocs az Off-ért
    van egy 3G amin 3.1.3 van, de a Modem firmware 05.14.02
    ennek nem 05.12.02-nek kéne lenni?
    akkor ezt nem lehet függetleníteni?

  52. @charo: nem lehet. valaki felrakott rá már egy gyári 4.1-et, így frissült a baseband, és arra jelenleg nincs szoftveres függetlenítés. persze az eredeti szolgáltatóhoz bármikor beviheted, és díj ellenében legálisan megcsinálják, és az nem is vész el frissítéskor.

  53. Cheat Sheet -hez tudtok adni itunes linket? nem találom pedig nagyon hasznos! köszi

  54. Sziasztok!
    Elnézést de most van elözör iphone on.Hogy tudok jalbreak-elniiphone 4 est.
    Köszönettel.

  55. Sziasztok! Bocs, hogy OFF, de ha már a programokról van szó.
    Most várom, hogy a vodánál megjelenjen a 4-es.
    Az a kérdésem, hogy 4-re van stabil hívás szűrő progi? Pár dollárt áldoznék rá.
    Hátha valaki használja, és tud tanácsot adni. A Mcclenert már láttam működés közben, az jó volt, (1 éve) de hátha azóta már van okosabb, olcsóbb, vagy jobb app. Nagyon köszönöm…I

  56. @Kovi87: Köszi, így csináltam én is, és nem sikerült, ezért kértem a segítséget, de akkor nem a lámaságomba volt a hiba 😀

  57. @mocsocsaba: Akkor ellenőrizd a tűzfalat [=kapcsold ki].

    Működő iPhone4 jelmez: youtube.com/watch?v=C-iqi8bIqI0 😀

  58. frissitsétek a facebook HD-t!!
    sok bugg lett javitva ,jobb lett:)

  59. Sziasztok!
    A Szifon programot honnan tudom letölteni?

  60. @kovacscsi: Safariban a iKütyüdön rámész a szifon.com-ra és elmented bookmarkként.

  61. @Dj Dumbledore: Köszönöm,sikerült!

  62. Tocso, az mitől lehet, hogy a Fb HD-be nem tudok bejelentkezni a “normál” Fb-s l/pw-mel? Vagy looser vagyok és nem is azzal kell? Sorry!
    Kosz, PDN 😉

  63. Kicsit off, és talán megkésve, de hátha olvassa valaki, és tud segíteni:
    Egy metronóm szerű programot szeretnék letölteni, ami kicsit testre szabható. A lényeg amit szeretnék, hogy különböző időközönként pittyegjen, pl pittyenjen egyet 1 perc után, majd 2 perc után, majd megint 1 perc után és így tovább (de jó lenne, ha ezt én beállíthatnám, akár több ismétlődő időponttal is). És hogy működjön zárolt kijelzővel is, zenehallgatás közben. Létezik ilyen program? (Akár fizetős is). iPod Touch4-re keresek ilyet esősorban. Köszi előre is.


Add a Comment