fbpx Skip to content

Öles léptekkel haladunk a Karácsony felé, bár ha az üzletek dekorációit nézzük, akkor már két hónapja ezt tesszük, de most, hogy már december van, így tényleg érdemes elkezdeni a témával foglalkozni. Már több éve készítünk egy ajándékajánló cikk sorozatot nektek, hogy ha kütyü rajongó szeretteiteknek nem tudnátok, mit adjatok, akkor néhány tippel tudunk ezen segíteni.

Idén is próbáltuk ez a listát úgy összeállítani, hogy gyerekektől-felnőttekig, nőktől-férfiakig mindenki találhasson benne neki tetsző terméket. Na de nézzük is, szerintünk mivel nem lehet idén melléfogni karácsonykor.

Twinkly okos karácsonyfa fényfüzér 250 LED RGBW

A karácsonyi dekoráció központi eleme egyértelműen a fa, amit rogyásig szokás megpakolni díszekkel, fényekkel. Azonban mi lenne, ha nem kellene minden évben ugyanolyan színű fényekkel beérni? A Twinkly okos karácsonyfa fényfüzér erre kínálja a legjobb megoldást a piacon, hiszen nemcsak egyszerűen változtathatjuk a LED-ek színeit, hanem az alkalmazás okosan felismeri, hogyan is tettük fel a füzért a fára és a telefonunk kijelzőjén megrajzolhatjuk a fények, a színek elrendezését, de ez csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal többet tud ez az okos füzér. Ezenkívül egy ideje már HomeKit támogatás is kapott, tehát mostantól akár Sirivel is vezérelhetjük az okos fényfüzérünket!

Hoco W27 Cat Ear Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató

Lehet sokan nem is emlékeznek, hogy mekkora státuszszimbólum volt a 2000-es évek elején, ha valakinek fehér, Apple fülhallgatója volt (még ha nem is iPod volt, amiről szólt a zene), egyszerűen divat volt ilyet használni. Azóta eltelt két évtized és átalakultak a fül- és fejhallgató trendek, most már a vezeték nélküli fülesek a különlegesek, amiből mi is mutatunk most egy igazán egyedi darabot, a Hoco W27 Cat Ear Bluetooth vezeték nélküli fejhallgató személyében, amihez foghatót nehezen lehet találni a piacon. A rózsaszín szín és a világító macskafüleknek köszönhetően kiváló ajándék lehet lány gyermekek számára.

Tech-Protect Thin Milanese Apple Watch fém szíj

A lányos fejhallgató után nyergeljünk át az Apple Watch szíjakhoz, hiszen azok mindig nagy örömet tudnak okozni. Mi azt valljuk, hogy nincs olyan, hogy túl sok szíj, hiszen minden alkalomhoz, ruházathoz vagy még akár hangulathoz is felvehetünk másik szíjat, de most az elegáns vonalat emelnénk ki a Tech-Protect Thin Milanese fém szíjával, ami könnyed, mégis alkalomhoz és hétköznapokhoz is tökéletes lehet, szóval srácok, barátnőnek, feleségnek ezzel nem lehet melléfogni.

Tech-Protect A22 3in1 MagSafe iPhone + Apple Watch + AirPods Qi vezeték nélküli töltő állvány

Senki se szereti az éjjeliszekrénye mögötti kábelrengeteget, amire a sok kütyünknek esténként szüksége van. Sokkal jobb lenne, ha csak egy kábelt kellene szépen elvezetni és az töltene mindent. Amíg az Apple nem áll át teljesen USB-C-re, addig ez az egy kábeles megoldás nem jöhet szóba, de még utána se igazán, hiszen sokszor egyszerre több készülékünket is tölteni kell. Ilyenkor jöhet jól egy három az egyben töltő állomás, mint például a Tech-Protect A22 3in1 töltő állványa amivel egyszerre tölthetjük az iPhone-unkat (MagSafe), az Apple Watch-unkat és az AirPods-unkat is – és ráadásul mindet vezeték nélkül.

Baseus WXJN-01 MagSafe iPhone mágneses autós tartó és Qi töltő

Vezetés közben sok mindenre használjuk a telefonunkat, (de remélhetőleg senki se a kezében fogva) hiszen erről szól a zene, ezen megy a GPS és persze még kihangosítóval ezen is telefonálunk. Ezek összessége azért eléggé tudja meríteni az akkumulátort, amit pont, hogy vezetés közben kényelmesen tudnánk is tölteni. Az akkumulátorok rákfenéje a hő, ami töltés közben természetes dolog, de ha erre még a szélvédőn besütő nap is rátesz, akkor nyáron simán túl tud melegedni egy telefon, ami hosszútávon nem jó (tapasztalatból írom), ezért mi a szellőzőrácsos megoldást ajánljuk, hogy így a telefon megfelelő hűtést is kapjon a töltés mellett. Akik már iPhone 12 vagy újabb készüléket használnak, azoknak a Baseus WXJN-01 MagSafe-es töltőjét jó szívvel tudjuk ajánlani, hiszen így se a kábellel nem kell bajlódni, de még a telefon ki- és behelyezése se okoz majd bonyoldalmat a mágneseknek köszönhetően.

Uniq Surge Hálózati töltő állomás 2x USB-A QC3.0 és 2x USB-C PD – 90W

Régen minden eszközünkhöz külön töltőt kellett használni, mert az vagy egybe volt építve a kábellel, vagy nem voltak olyan megoldások, amik egy helyet foglalnak a konnektorban, mégis több, akár különböző kábelt dughatunk bele. Szerencsére pár éve már lehet olyan töltő állomásokat kapni, amelyek nemhogy több 5W-os töltőt is ki tudnak váltani, hanem képesek elég teljesítményt leadni egy MacBook számára is, ami ennek és az USB-C-nek hála nincs mindig a gyári töltőjére kárhoztatva. A Uniq Surge hálózati töltő állomása a 2 db USB-A (3.0) és 2 db USB-C (30W és 60W) portjával azt hiszem, a legtöbb otthoni vagy irodai igényt ki tudja elégíteni, ami töltési dolgokat illeti.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok