fbpx Skip to content

Az Apple TV+ szolgáltatás megjelenése óta rendszeresen előkerülő kérdés, hogy mégis milyen tartalmak érhetőek el vele. A kavarodást elsősorban valószínűleg az okozza, hogy a TV alkalmazásban nem csak az Apple TV+ által nyújtott, tehát az Apple saját gyártású tartalmai érhetőek el, hanem az iTunes Store kínálata is.

Utóbbi tartalmak viszont még meglévő Apple TV+ előfizetés esetén is pénzbe kerülnek, függetlenül attól, hogy az Apple TV+ előfizetésünk egyébként az ingyenesen kapott 1 év, vagy pedig a havidíjas verzió.

Mi az az Apple TV+, és melyek a szolgáltatással elérhető tartalmak?

Az Apple TV+ egy streamszolgáltatás, melyben hónapról hónapra újabb Apple Originals tartalmak jelennek meg – többek között díjnyertes sorozatok, lebilincselő drámák, korszakalkotó dokumentumfilmek, gyerekműsorok és vígjátékok.

Az Apple TV+ műsorai elsősorban az Apple TV appban nézhetők, ami alapból fent van minden kedvenc Apple esz­kö­zünkön – hacsak le nem töröltük. Csak nyissuk meg az appot, kattintsunk vagy koppintsunk az Apple TV+ ikonra, és máris élvez­hetjük a sorozatokat és filmeket. Az Apple TV+ számos streamelőplatformon, okostévén és AirPlay‑kompatibilis tévén is elérhető az Apple TV appon keresztül – de akár online is nézhetjük a tv.apple.com oldalon. (További információk: Az Apple TV+-tartalmak megtekintésének módjai.)

Keressük az tv+ logót!

Az Apple TV+-os tartalmakat az Apple külön tv+ logóval jelzi az adott film vagy sorozat borítóképének jobb alsó sarkában:

A jelenlegi Apple Originals kínálat itt érhető el: A teljes programkínálat.

Az Apple egyelőre nem kínál olyan előfizetési modellt, ami az iTunes Store filmes kínálatához korlátlan elérést biztosítana, a zenékhez viszont ott van az Apple Music.

Legutóbbi frissítés: 2024.01.01.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Meddig lehet felhasználni ezt az egyéves periódust?

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    új készülék vásárlása után 90 napig.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for trigmegistos Avatar for Szifon Avatar for Jadeye