fbpx Skip to content

Egy héttel az előző béták után az Apple ma este elérhetővé tette a watchOS 11.1, visionOS 2.1 és tvOS 18.1 harmadik bétáit. Cikkünk közzétételéig a többi szoftverből nem érkezett újabb build – de frissítjük majd, ha esetleg érkezik!

Ha valami érdemleges újdonság bukkan fel valamelyik új bétában, akkor arról várhatóan újabb cikket teszünk majd közzé, illetve szokásosan összeszedjük majd az újdonságokat bemutató videókat is. Felfedeztél valami új funkciót, ami eddig nem volt? Írd le hozzászólásban!

watchOS 11.1 beta 3

Az új build verziószáma 22R5559b.

Az Apple Watch esetén az iPhone-on a Watch appban a Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Frissítés: az Apple visszavonta a buildet!

A watchOS 11.1 beta 3-at az Apple visszavonta, mert sok felhasználó jelezte, hogy az óra egyszerűen lefagy és semmire sem reagál, és ugyanez jön elő röviddel a kényszerített újraindítása után is, ha egy új üzenetről szóló értesítés jön az órára. Erről részletesebben: Az Apple visszavonta a watchOS 11.1 harmadik bétáját.

tvOS 18.1 beta 3

Az új build verziószáma 22J5557d.

Az Apple TV esetén a Beállításokban a Rendszer > Szoftverfrissítések alatt megjelenő Bétafrissítések letöltése opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Az Apple TV-khez emellett még elérhető egy fejlesztői béta profil is, ami ide kattintva tölthető le az Apple fejlesztői központjából.

visionOS 2.1 beta 3

Az új build verziószáma 22N5558e.

A Vision Pro esetén a Beállítások appban az Általános > Szoftverfrissítés menüpont alatt megjelenő Bétafrissítések opcióban választhatjuk ki a kívánt bétát.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 18 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 18 béta: a leggyakrabban feltett kérdések – újdonságok, megjelenés ideje, letöltés. (Ez utóbbi cikk esetén az iOS 18 megjelenés ideje ugye már nem kérdés. 😎)

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 18-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 18-ról szólóakat itt, a watchOS 11-ről szólókat meg itt, a tvOS 18-ról készülteket itt, a visionOS 2-ről megjelenteket itt, a macOS Sequoia kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Feltettem tegnap watch 6-ra az új bétát és ma vettem észre hogy nem jelzi a bejövő hívást a telón.Sőt a kimenő hívásnál sem reagál.Más is tapasztal ilyet?

  2. Avatar for Lajhar Lajhar says:

    Bocs lemaradt hogy a telo 15 pro max a legújabb bétával

  3. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Azt se mutatja ha megy a Zene a telón…

  4. Avatar for Jorgen Jorgen says:

    Az Apple Watch nem találja a 22R5559b számú frissítést! Még mindig 22R5554e számú van az órámon! És pedig Apple Watch 9-es szériáról van szó.

  5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    és ki van választva a fejlesztői béta rajta?

  6. Nem tudom, foglalkozik-e valaki fejlesztéssel aki olvasni fogja a hozzászókásomat… de NAGYON nagy segítség lenne, ha az iOS-en “DARK” módban annyit javítanának, hogy a fekete háttéren ne sötétkék szinnel jelenjenek meg (olvashatatlanul) a linkek, küldött jelszavak, telefonszámok… stb. ! Lehetne pl. narancs, vagy citromsárga, ami ugye, jobban “kontrasztol” a feketével!
    A másik apróság; némított módban, ha a hangerőt fel, vagy le “mozgatjuk”, a csengő ikon és a csangő felirat is fehér marad, pici, alig látható áthúzással… ez logikusan lehetne piros, ha már a némított mód szine is az!

  7. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @benzinkutya az alábbi cikkünkben leírtaknak megfelelően tudod ezt az Apple felé jelezni – mi nem állunk az Apple-lel kapcsolatban, a fejlesztőik nem olvassák a közösségi oldalunkon a hozzászólásokat, így a felvetésed sem fog másképp eljutni hozzájuk, csak ha veszel fel róla hibajegyet, vagy küldesz egy feedbacket:

  8. Más is tapasztalja a fent említett bugokat?

  9. …köszönöm, eklüldtem mindkettőt.

  10. …hát, a fekete alapon kék szöveg problémát magamnak generáltam :slight_smile: -bevolt kapcsolva a színszűrő funkció és KÉK-re volt állítva, teljes sötétkékre sznezve a feliratokat- . szóval, színszűrés kikapcsolás után ez megszünt.

  11. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    az Apple visszavonta a watchOS 11.1 beta 3-at. ha ezzel tapasztalsz problémákat, akkor az lehet emiatt:

    Ha az óra egyszerűen folyamatosan lefagy a watchOS 11.1 beta 3-ra való frissítés után, elvileg áthidalhatja a problémát, ha letiltjuk az Üzenetek értesítéseit az órán.

  12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    az Apple visszavonta a frissítést.

  13. Avatar for Jorgen Jorgen says:

    Az Apple visszavonta az adott frissítést. Ezért nem talált frissítést az órám.

  14. és most jött mindenre hivatalos frissítés
    18.0.1
    11.0.1
    15.0.1

  15. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    ezek mindegyike még éjjel jött.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for benzinkutya Avatar for Jorgen Avatar for Lajhar Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for gaben73 Avatar for Hacsi Avatar for Jadeye