fbpx Skip to content

Az Apple kiadta az iOS 17.2.1-et, ami esetén csak annyit ír az Apple a Szoftverfrissítés opcióban, hogy a frissítés fontos hibajavításokat tartalmaz, és javasolt az összes felhasználó számára.

Emellett érkezett még iOS 16.7.4 (20H240) és iPadOS 16.7.4 (20H240), illetve macOS Sonoma 14.2.1 (23C71) is, de iPadOS 17.2.1 nem. Az iOS 16.7.4 és iPadOS 16.7.4 esetén az Apple nem sorol fel CVE-ket, a macOS Sonoma 14.2.1 viszont egy képernyőmegosztási sebezhetőséget (CVE-2023-42940) orvosol.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Letöltés, telepítés.

iOS 17.2.1 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Ez a frissítés fontos hibajavításokat tartalmaz, és javasolt az összes felhasználó számára.

A frissítés esetén nem sorol fel javított sebezhetőségeket az Apple, csak annyit írnak, hogy ez a frissítés nem rendelkezik közzétett CVE-bejegyzésekkel.

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk a Findert, illetve korábbi rendszereken és Windows-on az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 17.2.1 buildje 21C66.

Ha valaki szeretné lementeni a 17.2.1 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: mi a készülékemre elérhető, legfrissebb firmware-verzió?

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iOS 17-ről szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 17 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok