fbpx Skip to content

Valamelyik nap belefutottam Simon Dániel YouTube csatornájába, és meg is lepődtem, hogy az iPhone 15 Pro Max-ról mennyire értékes és érdekes videókat készített, és nem csak 3 percig tesztelgetve hozott le egy konklúziót róla, mint a legtöbb nagyobb magyar YouTube-os kolléga. Korábban én is teszteltem az iPhone 15 Pro Max-ot, amit ide kattintva tudtok elolvasni, de érdemes megnézni Dani videóit is.

Az első videóban lényegében az iPhone fotóbeállításai kapcsán kaptok pár tippet és trükköt, de szépen elmagyarázza azt is, hogy az adott beállítások mit jelentenek, és ezeket szerintem mindenki meg is érti. A második videóban pedig a LOG-ról van szó, ami az iPhone 15 Pro profi filmes funkciója, érdemes azt a videót is végignézni, mert rendkívül jól elmagyarázza konyhanyelven, az átlagember számára.

Én leginkább portré fotós vagyok és nem is igazán szeretek épületeket fotózni, nekem amolyan semmilyennek tűnnek, de Dani megfogott egy picit azzal mondatával, hogy minden egyes épületfotó egyedi, és abban a másodpercben készülhet csak el, amikor elkattintod a fotót. Ez azért van, mert a fények, a háttér, az ég sosem lesz ugyanolyan soha többé. 😎 Teljesen igaza van.

Ebben a videóban pedig a LOG-ról beszél, mi az a LOG, hogyan használd az iPhone-on, és hogyan használd a szerkesztés során:

Remélem, amúgy olvassa majd ezt a cikket a kolléga, mert láttam az asztrofotós videóját és szerintem a Szifon.com olvasók is örülnének neki, ha készülne egy olyan videó, ami az iPhone-nal való asztrofotózást mutatja be.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok