fbpx Skip to content

Az Apple kiadta az iOS 17.1.1-et, ami a leírása alapján hibajavításokat tartalmaz, amelyek közül az Apple kettőt emelt ki.

Ezek közül az első egy olyan, ritkán fennálló körülményt orvosol, amikor bizonyos autókban történő vezeték nélküli töltés után az iPhone 15 modelleken elérhetetlenné vált az Apple Pay és más NFC-funkciók, a második pedig a zárolási képernyőn található Időjárás widget havazási megjelenítésével kapcsolatos problémát javítja.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Letöltés, telepítés.

iOS 17.1.1 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Ez a frissítés hibajavításokat tartalmaz az iPhone-jához, többek között:
 • Bizonyos ritkán fennálló körülmények esetén előfordulhatott, hogy adott autókban történő vezeték nélküli töltést követően az Apple Pay és más NFC-funkciók elérhetetlenné váltak az iPhone 15 modelleken.
 • Előfordulhatott, hogy az Időjárás zárolási képernyőn található widgetje nem jelenítette meg helyesen a havazást.

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk a Findert, illetve korábbi rendszereken és Windows-on az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 17.1.1 buildje 21B91.

Ha valaki szeretné lementeni a 17.1.1 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: mi a készülékemre elérhető, legfrissebb firmware-verzió?

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iOS 17-ről szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 17 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Találkozott valaki már olyannal ,hogy mióta feltettem a iOS17.1.1-et ,IPHONE 15 PRO-ra azóta a képeket nem teszi be vízszintesbe ha elfordítom a telefont, vagy a frissítés után ezt be kell valahol állítani ,de hol ?

 2. Avatar for Czo Czo says:

  Mit jelent az, hogy nem teszi be vizszintesbe, ha elforgatod a telefont? Milyen kepeket? Nem bekapcsoltad a rotation lockot?

 3. Avatar for aw123 aw123 says:

  Ha nincs kikapcsolva az elforgatas (kepernyo jobb felso sarkat lehuzod es ott atkapcsolod) akkor ez egy bug, nem kellett soha kulon “aktivalni” ezt a funkciot.

 4. Igen így sikerült…
  Köszönöm

 5. Tapasztalt valaki már olyat ,hogy mióta feltettem az iOS 17.1.1 frissítést azóta a háttérben futó alkalmazások bezárása rettentően nehéz, van amikor hetedikre vagy nyolcadikra tudom előhozni azzal a bizonyos mozdulattal !
  Iphone 15 Pro és ugyan az a fólia van rajta mint a 14 Pro-n volt amivel tökéletesen működött !
  A frissítés előtt nem vettem ezt észre !
  Úgye ennek az érzékenységét nem lehet állítani sehol ?
  Már mindent kipróbáltam…benedvesítettem az újjam ,illetve nedves törlővel is teljesen megszárítottam ,már az erősségét is hogy mennyire nyomom a kijelzőt ,minden változatban kipróbáltam .
  VALAKINEK VALAMI ÖTLETE ?

 6. nekem semmi ilyen problémám nincs 15 pro max-on. Viszont az utóbbi napokban azt vettem észre hogyha lejövök wifiről nem mindig van azonnal mobilhetem pedig az korlátlan.

 7. A tieden van fólia ?

 8. Sziasztok azt vettem észre hogy kb a 17.1.1 óta ha elmegyek olyan helyről ahol wifin voltam akkor a mobil net nem megy hiába mutatja hogy 5G vagyok de net az nincs. ilyenkor ki-be kapcsolom a mobil hálózatot és utána megjavul. Valaki tapasztalt hasonlót?

  Közben nyomtam egy hard restartot ez lehet hogy megoldotta de majd kiderül még tesztelem holnap.

 9. Sziasztok! Péntek éjjel lefutott a frisstés, de reggel mikor szerettem volna feloldani a képernyőt nem reagált rá, azóta sem működik, illetve a töltést sem veszi. iPhone 15 plus. Esetleg más is tapasztalt ilyen hibát? Hétfőn megy szervízbe, de gondoltam rákérdezek itt is, hátha tud valaki valami hasznos tippet adni. (reset sem segített)

 10. Nem teljesen ide valo, de lett VoWifi is a Yettel-nel. Ugye az iOS 17 mar hozta a kapcsolot magaval, de most mar a szolgaltatas is mukodik mindenkinek egy megrendelest kovetoen.

  A VOWIFI szot kell SMS-ben elkuldeni a 1744-re.

  Gondoltam kozerdeku lehet.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for rewen83 Avatar for Burgatshow Avatar for Czo Avatar for aw123 Avatar for Szifon Avatar for cabrio01 Avatar for szorian