fbpx Skip to content

A Bloomberg kapcsán gyakran írunk arról, ha Mark Gurman nyilatkozik az Apple jövőjéről, hiszen ő egy megbízható újságíró.

Most azonban az újság két másik alkalmazottja, Debby Wu és Takashi Mochizuki tette meg előrejelzését az iPhone 15 Pro-val kapcsolatban. Szerintük drágább lesz a telefon. De miért is?

Ha minden igaz, az információ forrása az Apple-höz közeli, de természetesen nem fedték fel, hogy kiről is lenne szó. Amennyiben hihetünk neki, az Apple azért szeretné megemelni az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max árát, hogy a csökkenő tendenciát mutató okostelefon-eladások mellett is tudják növelni a bevételeiket.

Nem ez az első alkalom persze, hogy ilyeneket hallunk, 2 hete a hong-kongi Haitong International Securities elemzője, Jeff Pu nyilatkozott hasonlót: Ezek a legfrissebb iPhone SE 4, iPhone 15 és iPhone 16 pletykák.

Idén a Pro iPhone-ok minden eddiginél több exkluzív funkcióval fognak bővülni és az Apple ezekre nagy hangsúlyt szeretne fektetni, hogy ezekkel indokolja a még nagyobb eltérést az árban a sima iPhone 15-től.

Wu és Mochizuki jelentése alapján az Apple 85 millió darab iPhone 15 gyártását rendelte be, ami nagyjából megegyezik a tavalyi mennyiséggel.

Érdekes lesz megfigyelni, hogy vajon az Apple tudja-e hozni a tavalyi eladásokat úgy, hogy idén a két legdrágább telefonjuk még drágább lesz.

Szerinted mennyibe fognak kerülni az iPhone 15 Pro modellek?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok