fbpx Skip to content

A Weibo-n, az egyik legnagyobb kínai közösségi oldalon gyakran találkozhatunk Apple pletykákkal és most egy friss előrejelzés azt állítja, hogy az Apple Watch Ultra második generációs változata könnyebb lesz.

Az információ forrása “Setsuna Digital” vagy “Instant Digital” névre hallgat és a múltban sikeresen megjósolta a sárga iPhone 14 eljövetelét, szóval valamennyire adhatunk a szavára. Nézzük meg a részleteket!

Jelenleg a 45 mm-es Apple Watch Series 8 alumínium házzal mindössze 38,8 grammos. Ehhez képest az Apple Watch Ultra egy féltéglának érződik 61,3 grammos súlyával, így bőven érthető, hogy az Apple miért szeretné könnyebbé tenni az órát.

A súlytöbblet mellett persze a nagyobb ház, kijelző és akkumulátor is áll, amikkel nem nagyon tud mit csinálni az Apple, de vannak területek, ahol nyerhetnének pár grammot.

Múlt héten számoltunk be például arról, hogy 3D nyomtatott alkatrészeket is bevezetne az Apple az Apple Watch Ultra második generációs változatánál és ez lehetővé tehetné, hogy picit könnyebb legyen az óra.

Az Apple Watch Ultra persze mindig nehezebb lesz az alumínium Apple Watch-nál, mivel titánból készül, de ha el tudna jutni az Apple a rozsdamentes acél 45 mm-es Apple Watch súlyához (51,5 gramm), az már nagy dobás lenne.

Te örülnél, ha könnyebb lenne az Apple Watch Ultra vagy jó így, hisz érződik, hogy “van benne anyag”?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Én azt érzem meg, amikor ez van a kezemen (állandóan az az érzésem, otthon maradt az órám). A Garminom közel 200 gramm, a Vostok Energia Rocket meg 345 gramm! Azokat lehet érezni, nem ezt.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for ZuboraF