fbpx Skip to content

Még a húsvét előtt jelezte az iSamurai, hogy ismét kedvezményes árakon érhetőek az iPhone kijelzőcserék. Ez azt jelenti, hogy ameddig jól áll a forint árfolyama, addig a cég képes tartani a mostani árakat az iPhone kijelzőcserére vonatkozóan.

A legtöbb kijelzőcsere árát levitte az iSamurai, így minden készülékre jobb áron kapjuk meg az eredetivel megegyező kijelzőt, tehát nem a kínai utángyártottat. A legtöbb kijelzőcserét egy mozizás alatt orvosolja az iSamurai és valamennyi iPhone hibát is szinte aznap javítanak. Egyszóval érdemes megnézni az új árakat náluk.

Miért válassz minket?

Ügyfeleink a minőséget keresik, sok esetben egy érdeklődő telefonhívás is azzal a kérdéssel kezdődik, hogy milyen minőséget alkalmazunk. Meghatározó alapelvünk, hogy hosszútávú megoldást kínáljunk észszerű költségkereten belül, ezért kizárólag gyári minőségű alkatrészekkel dolgozunk. 

A kijelzőcsere az esetek túlnyomó részében törés miatt szükséges. Viszont azt már kevesebben tudják vagy épp tapasztalják, hogy a kijelző vagy az érintő panel nem csak leejtés során válhat használhatatlanná, hanem számos egyéb oka is lehet ennek. Leejtés során mind az üveg betörhet, mind pedig az LCD vagy OLED is, ami ilyenkor becsíkozódik, egyes részei furán villódzanak vagy épp teljesen feketék lesznek. Mint az köztudott, az elektronikai eszközök nem szeretik a nedvességet, a vizet, és ez az iPhone-ok esetén sincs másképp. Számos, kijelzővel kapcsolatos hibáért bizony a készüléket ért nedvesség a felelős, ezért különösen figyeljünk oda arra, hogy az iPhone bizony nem vízálló!

Jóformán nem érdemes az olcsó kijelzőkkel foglalkozni, mert az általunk szabott árért valóban az eredeti kijelzővel megegyezőt kap a vásárló. Gyakorlatilag azonnali, minőségi javítással várunk az ország legkedveltebb szervizeként – ráadásul most mindezt egy jelentős mértékű akcióval vállaljuk.

Mit ad az iSamurai iPhone szerviz?

  • Azonnali javítások a legjobb minőségű alkatrészekkel.
  • Profi csapat, legkedveltebb iPhone szerviz.
  • Több mint 250.000 megjavított készülék.
  • Mi javítjuk a legtöbb iPhone készüléket az országban!

Kattints ide az iSamurai részletes kijelzőcsere aloldalához, ahol minden információt megtalálsz az akcióval kapcsolatban, mint például a minőséget, árat, és javítás idejét is!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok