fbpx Skip to content

Itt a tavasz, megérkezett az Apple 19 új, az évszakhoz passzoló Apple Watch szíjkollekciója. A múlt héten egyértelműen a sárga iPhone 14-ről szóltak a hírek, és emelett néhány új színben is megjelent a gyári szilikon tok, azonban most nézzük is, milyen új szíjakkal dobhatjuk fel a most még kicsit hűvös hétköznapjainkat.

Magyarországon hivatalosan nem lehet kapni a Hermès változatát az órának, ezért a szíjait se vásárolhatjuk meg közvetlenül az Apple-től, azonban az idén tavaszi kollekcióban egyértelműen a Hermès szíjak sikerültek a legkülönlegesebbre, ezért nem fogunk elmenni mellettük szó nélkül.

Körpánt

A magyarul simán csak körpántnak hívott, egy darabból álló sportszíj négy új színt kapott: rügyzöld, kanárisárga, olíva, ködös lila.

Fonott körpánt

A fonott körpánt három új szín kapott: ködös lila, élénknarancssárga, olíva.

Sportszíj

A klasszikus sportpánt pedig szintén három új színnel gazdagodott: égboltkék, élénknarancssárga, olíva.

Hermès bőrszíj

A klasszikus Hermès bőrszíjnak két változata érhető el, a sima és a dupla, amit kétszer kell körbe tekernünk a csuklónkon, hogy be tudjuk csatolni. Mivel ezeket hazánkban nem lehet kapni, így a magyar fantázia elnevezésüket se tudjuk, de mindkét változatból három új szín érkezett: bambou (bambusz), blanc (fehér), rose azalée (azálea rózsaszín).

Hermès Casaque szíjak

A Hermès szíjak sora újabb kollekcióval bővült, ami a Casaque nevet kapta, aminek talán a köpeny vagy zubbony lehet a legjobb fordítása. Ezek a szíjak nem egyszínűek, bár ilyet már láthattunk korábbi Hermès szíjak esetén is, azonban ott inkább a különálló részek voltak eltérő színűek, míg a casaque kollekció esetén az egyes szíj elemek is lehetnek egyszerre több színűek is. A kollekció jelenleg egy dupla bőr szíjből (csak a kisebb órákhoz) és két textil szíjből áll, amelyek közül egy a kisebb, egy a nagyobb órákhoz érhető csak el.

Neked melyik új szíj tetszik a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Kár, hogy a Hermes szíjakat itthon nem kapni. 200-ért kedvező ajánlatnak tűnk pedig.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for domidormi

Népszerű hozzászólások

  1. Kár, hogy a Hermes szíjakat itthon nem kapni. 200-ért kedvező ajánlatnak tűnk pedig.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for domidormi