Hello, yellow! – március 14-től sárga színben is elérhető az iPhone 14 és 14 Plus

Az Apple ma egy sajtóközleménnyel bejelentette, hogy az iPhone 14 és 14 Plus modellek esetén március 14-től már a sárga szín is elérhető lesz, az új modellek előrendelése pedig március 10-ével indul.

A készülékek specifikációja értelemszerűen nem változott, az egyetlen újdonság az új szín elérhetősége. Ezzel a nem Pro modellek így már hat különböző színben (kék, lila, sárga, éjfekete, csillagfény és piros) vásárolhatóak majd meg.

Sárga szín 🚕 egyébként az iPhone 11 esetén volt legutóbb, és a mostani szín talán egy leheletnyivel sötétebb árnyalatú lett, mint amilyen az iPhone 11 volt:

A hírek szerint az iPhone 15 Pro-val is érkezik majd ősszel egy új szín, erről itt írtunk korábban: Bordó színt kaphat az ősszel érkező iPhone 15 Pro.

Árak

Az új szín megjelenésétől függetlenül a készülékek árai nem változtak. Az iPhone 14 változatlanul 449.990 Ft-tól, az iPhone 14 Plus pedig 499.990 Ft-tól kapható.

Elérhetőség

Az új szín előrendelése március 10-én indul, kézbe venni pedig majd március 14-ével lehet.

További képek és leírás az Apple termékoldalán.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Gondolom nem úgy fogy mit ahogy tervezte Cupertino.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!