fbpx Skip to content

Az év első hónapjában járunk még csak, amiben még mindig megszerezhetjük a szokásos januári évindító kihívás teljesítésért járó jutalmakat, de máris itt van egy újabb Apple Watch kihívás, mégpedig a kínai holdújévhez köthető.

Az év első napja kultúránként eltérő időpontban van, nálunk és a nyugati világban ez mindig egy fix időpont, mégpedig január 1., azonban Kínában ennek nincs egy fix időpontja, hiszen ők hold naptárat használnak, aminek köszönhetően az újév napja egy mozgó dátum, idén ez január 22. A történetet tovább színesíti, hogy minden év kap egy állat nevet a kínai állatövi jegyekből, ami idén a nyúl, vagyis 2023 a nyúl éve.

Az Apple jó szokásához híven most is készült egy könnyen teljesíthető Apple Watch kihívással a holdújévnek az alkalmából. A feladat teljesítése roppant egyszerű, amiért szokásos módon egyedi jelvény és szupercuki iMessage matricák lesznek a jutalmaink.

Lendüljön mozgásba, és ünnepelje meg a nyúl évét. Végezzen el egy bármilyen edzést legalább 20 percen át január 22. és február 5. között, hogy megkapja ezt a dijat. Rögzítse az edzést bármely olyan appban, amely hozzáadja az edzéseket az Egészség apphoz.

A nyúl éve apropójából az Apple Kínában kiadott két limitált kiadású terméket is, egyedi gravírozású AirTaget és AirPods Pro-t.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok