fbpx Skip to content

10 napon belül vagyunk már a karácsonyi véghajrában, így igazán bele kell húznunk, ha nem szeretnénk az utolsó pillanatokra hagyni az ajándékok beszerzését, elkészítését. Jó szokásunkhoz híven idén is megpróbálunk segíteni nektek azzal, hogy kütyü-mániás szeretteitek számára néhány hasznos ajándékötletet csokorba szedünk, hogy innen könnyen tudjatok számukra csemegézni a fa alá.

Mielőtt belecsapnánk a konkrét termék ajánlók sorába, beszéljünk kicsit a csak ma érvényes, nem mindennapi kedvezményünkről. A mai napon leadott, 7990 Ft feletti rendelések esetén a házhozszállítást mi álljuk, ez a mi karácsonyi ajándékunk számotokra! Ne maradjatok le róla!

Tech-Protect W68 3in1 MagSafe iPhone + Apple Watch + AirPods Qi vezeték nélküli töltő állvány

Senki se szereti az éjjeliszekrénye mögötti kábelrengeteget, amire a sok kütyünknek esténként szüksége van. Sokkal jobb lenne, ha csak egy kábelt kellene szépen elvezetni és az töltene mindent. Amíg az Apple nem áll át teljesen USB-C-re, addig ez az egy kábeles megoldás nem jöhet szóba, de még utána se igazán, hiszen sokszor egyszerre több készülékünket is tölteni kell. Ilyenkor jöhet jól egy három-az-egyben töltő állomás, mint például a Tech-Protect W68 3in1 állványa amivel egyszerre tölthetjük az iPhone-unkat (MagSafe), az Apple Watch-unkat és az AirPods-unkat is – és ráadásul mindet vezeték nélkül.

Case Mate Apple AirTag kutya nyakörv tok

Az AirTag népszerűségét és hasznossággát kár is lenne elvitatni, hiszen számos bosszús keresgéléstől menetett meg már minket is a megjelenése óta. Most azonban nem a klasszikusnak mondható kulcstartóként funkcionáló kiegészítővel készültünk számotokra, sőt, nem is nektek szól ez a termék, hanem a házikedvenceiteknek. Mindennapos eset, hogy eltűnt, megszökött kutyát, macskát, egyéb háziállatot keresnek sokszor hiába a gazdáik és persze a chipelés sokat tud ebben segíteni, de egy jó módja lehet a szabad akaratú négylábú biztonságban tudásának, ha egy AirTaget akasztunk a nyakába és amennyiben iPhone közelben szaladgál a szökése utána, akkor nagyobb eséllyel találhatunk rá. Karácsonykor ne csak barátainkat, családunkat, hanem a kis kedvenceinket is lepjük meg valamivel, amire a Case Mate Apple AirTag kutya nyakörv tokja tökéletes lehet.

ESR Ascend Hybrid iPad 10,9″ (2022) kinyitható kemény tok

iPadet tokban tartani számunkra nem kérdés, bármennyire is vékonyabb, sokszor kényelmesebb csupaszon használni, de ha napi szinten cipeljük magunkkal, akkor hosszútávú biztonsági okokból egyszerűen ajánlatosabb tokban hordani. Sokféle tokot láttunk és használtunk már az évek során, volt, ami előlap+kitámasztó volt, de olyat is láttunk, amelyik csak hátlapként funkcionált, na meg persze az egybe tokok a legelterjedtebbek, de olyat viszont igazán ritkán látni, mint amit az ESR Ascend Hybrid valósított meg, hogy egy csomagban, de mégis két külön tokot kapunk, amelyeket együtt és külön is használhatunk, hiszen ezeket más gyártók ha árulnak így, akkor azt külön-külön teszik.

Mujjo három rétegű érintő kesztyű

Idén elég keményen megérkezett a tél, igaz hó még nem mindenhol esett, vagy épp maradt meg, de a mínuszok nem csak éjjelente teszik cidrissé a mindennapjainkat. Ilyen időben egyszerűen már fájdalmat tud okozni csupasz ujjakkal a telefont nyomkodni, de szerencsénkre hosszú évek óta léteznek már olyan kesztyűk, amik a hagyományos társaikkal ellentétben tudják az érintőkijelzőket hidegben is vezérelni. A Mujjo egy kifejezetten minőségi termékeket gyártó cég, akiknek a telefon tokjait előszeretettel szoktuk hasonló cikkekben ajánlani, de most a három rétegű érintő kesztyűjükre mondanánk azt, hogy tökéletes karácsonyi ajándék.

Tech-Protect C65W 2x USB-C PD65W + USB-A QC3.0 hálózati töltő

Régen minden eszközünkhöz külön töltőt kellett használni, mert az vagy egybe volt építve a kábellel, vagy nem voltak olyan megoldások, amik egy helyet foglalnak a konnektorban, mégis több, akár különböző kábelt dughatunk bele. Szerencsére pár éve már lehet olyan töltő állomásokat kapni, amelyek nemhogy több 5W-os töltőt is ki tudnak váltani, hanem képesek elég teljesítményt leadni egy MacBook számára is, ami ennek és az USB-C-nek hála nincs mindig a gyári töltőjére kárhoztatva. A Tech-Protect 65W-os (összteljesítmény) 2 USB-C és 1 USB-A-s töltője remek választás lehet azok számára, akik csak egy töltővel szeretnék a világot járni, mégis nem szeretnének megfelelő teljesítmény nélkül maradni.

 

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    " Mujjo három rétegű érintő kesztyű- fekete - L"

    cm-ben megadott méret nincs esetleg?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for expa

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for expa expa says:

    " Mujjo három rétegű érintő kesztyű- fekete - L"

    cm-ben megadott méret nincs esetleg?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for expa