fbpx Skip to content

Az Apple még 2019-ben mutatta be az első generációs AirPods Pro-t, így ha akkor azt adtad valakinek ajándékba, itt az idő, hogy az új modellt is megvedd neki.

A 9to5Mac összegyűjtött 3 indokot, amiért érdemes lehet beruházni az Apple legújabb vezeték nélküli fülesére.

1. indok: H2 chip

A H2 chip már önmagában is kitesz 5 indokot:

  1. kétszer hatékonyabb zajszűrés
  2. javított hangminőség
  3. pontosabb adaptív átengedés mód
  4. 1,5 órával hosszabb üzemidő…
  5. …ami töltőtokkal kiegészítve akár 30 óra zenehallgatást tesz lehetővé

2. indok: hangerőállítás

Ha véletlen nem felelne meg a lejátszás hangereje, az első generációs AirPods Pro tulajdonosok kénytelenek elővenni a zsebükből a telefonjukat a decibelek növeléséhez vagy csökkentéséhez – “mint az állatok”.

Az AirPods Pro 2 ezzel szemben elhozza a forradalmi simogatási gesztust, melynek segítségével egyenesen a fülhallgatóról állítható a hangerőt.

Világmegváltó újdonság!

3. indok: töltőtok

Ha pusztán az új lehetőségeket nézzük, akkor az AirPods Pro 2 töltőtokja fejlődött a legtöbbet.

Került bele egy hangszóró, így a Lokátorral még könnyebben megtalálhatod. Ezt a töltőtok életében új U1 chip is megtámogatja, ezért akár úgy is felkutathatod, hogy nincsenek benne a fülhallgatók.

Ami azonban nekem a kedvenc újításom a töltőtokkal kapcsolatban, hogy végre kerültek rá lyukak, melyeken keresztül felfűzheted táskádra vagy nadrágodra a töltőtokot, hogy kevésbé tudd elhagyni.

Ha ezek az indokok sem győztek meg, akkor olvasd el tesztünket, ahol admin kollégánk alaposan meghallgatta az AirPods Pro 2-t: Teszteltük az AirPods Pro 2-t – részletesebb hangzás, hosszabb akkumulátor idő és sokkal jobb zajszűrés

Te fogsz venni idén Apple terméket karácsonyra?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Ezek nagyon szép és nagyon jó dolgok, amelyek mellette szólnak. Az ára viszont épp ellene szól. Biztos én vagyok a csóró, de magamnak sem veszem meg, nem hogy ajándékba.

  2. Avatar for Hacsi Hacsi says:

    Ha valamit nem értek az, hogy ezért miért lelkesedtek. Olyan érzékeny ez a tok, hogy nincsenek rá szavak nekem egy nagyon picit esett és nyiki nyaki a teteje pedig müanyag felületre eset és nem közvetlen a kis ajtajára … Ha mégis ki akarnám akasztani akkor tokba tenném a tokok nagy részének meg már eddig is volt ilyen fülecskéje…

  3. Amikor hívnak sokszor nem tudja eldönteni mi is van, pro2 már a fülben, telefon fülhöz emel, mert ott jön a hang, persze közben halóznak, mert nem tudják mitől nem vagy sehol. Ezek után telefonon a hívás pro2 - re irányítása, azzal a lendülettel marad telefonon, és eltűnik még az ikon is. Persze eközben idiótának nézel ki a füledben a pro2, a füleden még mindig a telefon. Majd pár másodperc után felvillan a pro2 kapcsolódás ikon, és akkor többször átvált, kevesebbszer meg nem, akkor a telón újra átállítod. A többi tapasztalatom sem pozitív. Mindenem almás, így ki se próbálok mást, de amerre tart a cég, azzal nem értek egyet. Nem jó ajándék.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for Sullivan Avatar for lalamper Avatar for Hacsi