fbpx Skip to content

Ha vásárolunk valami okos eszközt, legyen szó okos konnektorról vagy bármilyen más termékről, a legfontosabb az alkalmazás majd a támogatás. A Philips ebben most szó szerint élen jár, mert nem hogy hibátlan hardverről van szó, hanem remek alkalmazásról és támogatásról is.

Korábban már írtunk a Philips légtisztítóról, ami jelenleg az egyik legjobb szűrővel rendelkezik és nemrég frissült az okostelefon alkalmazásuk is. A Philips eddig is remek alkalmazást készített a légtisztítójához, azonban most emelték a szintet és az új designnak köszönhetően még intuitívabb lett a kezelése és alkalmazása az eszköznek.

Rögtön feltűnik, hogy az alkalmazás magyar, ez ugyan eddig is magyar volt, de most már sokkal könnyebben átláthatjuk a légtisztító működését, és az internetről hivatalosan elérhető információk alapján a kültéri levegő minőséget is megkapjuk, tehát látjuk, hogy mégis mennyire tiszta a levegő a lakásban a kintihez képest.

Sokkal szebb lett az aktuális kijelzés és a grafikonokon is jobban látszik, hogy mi történt a lakásban az elmúlt időszakban.

A Philips ezen felül magyarul is ad tippeket, hogy hogyan tisztítsuk meg a levegőt az otthonunkban, így lényegében jelenleg a legjobb, magyar nyelven használható légtisztító alkalmazás lett.

A Philips 4000i légtisztítóról itt írtunk korábban, érdemes elolvasni a cikket: Kipróbáltuk a Philips 4000i okos légtisztítót, ami pollent, baktériumokat és vírusokat is képes kiszűrni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok