fbpx Skip to content

November van. Tudjátok, mit jelent? Igen, bizony, a végeláthatatlan akciók sorozatát, ami nálunk idén nem a Black Friday-jel kezdődik és ér is véget, hanem az általunk csak úgy hívott akcióval, hogy Kis Friday.

Minek várjunk még egy hetet és akciózzunk le mindent csak egy napra, ha ugyanezt, sőt, az év legnagyobb akcióját akár 4 naposra is kitolhatjátok? Igen, jól olvastátok, 4 napos akcióról van szó, ami most csütörtöktől egészen vasárnapig szól, és nem kevesebb, mint 20% kedvezményt jelent minden*, a webshopunkban elérhető termékre (*kivéve gyári Apple termékek). Jól hangzik, nem?

Gyere és nézz körül nálunk, és vértezd fel új vagy régebbi készüléket egy új tokkal, vagy épp cseréld le a már repedezett üvegfóliát egy vadonatújra, de a pillanat nem is lehetne ideálisabb, hogy beszerezz egy új USB-C töltőt és végre teljesen elfelejtsd a “klasszikus” USB-kábeleket. Az Apple Watch szerelmesei is megtalálhatják a kedvükre valót, hiszen az új Ultra modell különleges szíjainak kevésbé borsos árú alternatívái is kaphatóak már nálunk.

Nincs semmiféle kuponkód, nincs semmiféle trükk. A 20% kedvezmény minden, nem gyári Apple termékre automatikusan vonatkozik, csak egy a fontos, hogy még vasárnap éjfél előtt leadjátok az év legnagyobb akciójának keretében a rendeléseteket! Boldog kis pénteket és jó vásárlást!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok