A Bloomberg szerint idén nem érkezik már új Mac

A Bloomberg újságírója, Mark Gurman „Power On” hírlevelében friss jóslatokat osztott meg az Apple-lel kapcsolatban.

Gurman úgy véli, hogy az Apple idén már nem fog kiadni új Mac-et, amit kicsit alá is támasztott Tim Cook és Luca Maestri a cég negyedéves értékelőjén. Nézzük meg, hogy miről van szó!

Cook azt mondta, hogy „a karácsonyi időszaknak a valaha létezett legjobb termékpalettával indulunk neki”, ami könnyen értelmezhető úgy, hogy idén már nem terveznek kiadni semmilyen új terméket.

Maestri, a cég pénzügyi vezetője pedig megjegyezte, hogy az idei év nem fog akkorát szólni, mint a tavalyi, hiszen akkor mutatták be az újratervezett MacBook Pro modelleket. Ebből is lehet arra következtetni, hogy idén már nem érkeznek új Mac-ek.

Gurman szerint azonban nem kell csüggednünk, ugyanis jövő év első negyedévében frissülni fog a MacBook Pro, a Mac mini és megjelenik az első, M-szériás chippel felszerelt Mac Pro is.

Az új MacBook Pro modellekben pedig már az Apple M2 chipjének combosabb variánsai lesznek, amikkel valószínűleg még jobban felmossa a padlót az Intellel a cupertinói vállalat.

És hogy milyen, combosabb M2 modellekre lehet számítani? A MacBook Pro-ban előreláthatólag az M2 Ultra és az M2 Max kerül, és az újratervezett Mac Pro-ban debütál majd az M2 Extreme, mely a híresztelések alapján 2-4x gyorsabb lesz az M2 Max-nál.

Te melyik új Mac-et várod a legjobban?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. expa says:

    Nem is baj, hardver van elég. Szoftverre kellene rágyúrniuk mert tele van hibával az OS-ük.

  2. Jadeye says:

    érdemes ezekről mindig hibajegyet felvenni, és utána cseszegetni őket, ha egy-egy frissítés után is ugyanúgy megvan az adott hiba, csak hogy érezzék a törődést.

  3. expa says:

    ok :smiley:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!