fbpx Skip to content

A Disney ezen a héten egy hasznos frissítést tett elérhetővé streaming szolgáltatásában az Apple TV 4k eszközökön. Azok számára, akik rendelkeznek az eredeti HomePod, AirPods Pro vagy AirPods 3 fülhallgatóval, a Disney+ alkalmazás elhozza a Dolby Atmos Spatial Audio által kínált, páratlan élményt.

Ez a frissítés lehetőséget kínál a Dolby Atmos hang használatára, a magával ragadó térbeli hangélmény érdekében. Ehhez természetesen olyan támogatott hangszórókra vagy fejhallgatókra van szükség, mint például az AirPods Pro, az AirPods 3, az AirPods Max, vagy az eredeti (nagy) HomePod.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, az Apple tavaly június elején tette elérhetővé az Apple Music esetében a veszteségmentes és Dolby Atmos térbeli hangzást. Ahogy várható volt, sokan meglovagolják ezt a hullámot. Nincs ez máshogy a napjainkra rendesen telítődött streaming piacon sem, melynek versenyzői a tartalom mellett egyedi és különleges dolgokkal csábítják előfizetőiket.

A fent említett funkció használatához Apple TV 4k eszközünk esetében szükségünk lesz a Disney+ alkalmazás legutóbb kiadott frissítésére, mely a 2.9.5. verziószámot viseli. Megfelelő beállítással az Apple TV 4K és a hozzá vezeték nélküli kapcsolattal párosított AirPods Pro, AirPods 3, illetve két (sztereó pár) eredeti HomePod hangsugárzó is képes házimozi élmény biztosítására, a Dolby Atmos hangformátumot támogatva.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.