fbpx Skip to content

2021 óta a pletykák az Apple Watch új, extrém sportokat célzó, robusztus kiadását sejtetik. A legújabb jelentések megerősítették, hogy ez a strapabíró modell várhatóan még ebben az évben bemutatásra kerül. Most pedig a Bloomberg is azt állítja, hogy az Apple Watch masszív kiadása erősebb fémházzal és nagyobb kijelzővel fog rendelkezni.

A Bloomberg napokban közzétett friss jelentése további részleteket tár fel arról, hogy mire számíthatunk az új, robusztus Apple Watch esetében. Meglepő módon úgy tűnik, hogy ennek a verziónak nagyobb kijelzője lesz, mint bármely eddigi Apple Watch modellnek.

Ross Young és Jeff Pu elemzők a hét elején azt nyilatkozták, hogy az Apple egy 1,99 hüvelykes kijelzővel rendelkező Apple Watch Series 8 modellen dolgozik. Nem volt világos, hogy a 45 mm-es modellt tervezik-e lecserélni az újra, vagy a nagyobb kijelző az Apple Watch teljesen új kiadásával érkezik. A Bloomberg forrásai szerint a nagyobb kijelző lesz az új, strapabíró Apple Watch egyik legfontosabb jellemzője. A 410 x 502 pixeles felbontás pedig lehetővé teszi azt is, hogy a rendszer több információt mutasson edzés közben.

A jelentés azt is megemlíti, hogy ez a modell alumínium helyett erősebb fémből készül, hogy még ellenállóbb legyen. Arról azonban pontosan nincs szó, hogy melyik fémet fogják használni, amely lehet acél vagy titán.

A nagyobb méret miatt a robosztus karóra várhatóan nagyobb kapacitású akkumulátorral is rendelkezik majd. A strapabíró Apple Watch ára a várakozások szerint meghaladja majd a rozsdamentes acél Apple Watch árát.

Az Apple a közelmúltban egyébként új reklámot adott ki az Apple Watch Series 7 tartósságát hirdetve. Úgy tűnik, hogy a cég valóban elkötelezte magát az Apple Watch minden eddiginél strapabíróbb változatának megalkotása mellett.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.