fbpx Skip to content

Az Apple 2021 szeptemberében eseményén mutatta be az Apple Watch Series 7 modellt, ami külsőleg és belsőleg is változott. Valamivel kerekebb designt kapott, illetve nagyobb és világosabb kijelzőt az előző generációhoz képest, és persze a tokozása és a kijelző védelmére szolgáló üveg is megerősítésre került.

A napokban az Apple közzétett egy új Apple Watch Series 7 reklámot, melyben az óra tartósságáról van szó. Az Apple viselhető eszközének háza táján amúgy is erős a pletyka-áramlat, hiszen értesülések szerint az Apple Watch strapabíró változata ősszel érkezik majd.

A Hard Knocks névre keresztelt reklámban képet kaphatunk róla, milyen kemény legény is az Apple Watch jelenlegi generációja. Az egyperces videóban több Apple Watch Series 7-et viselő ember bukkan fel, amint extrém sportokat űznek, vagy egyszerűen csak a mindennapok során bekövetkező koppanások teszik próbára az órát. A WC-ben landolás sem hiányozhat a repertoárból, de egy kutya is kóstolópróbát tesz a kijelzőn.

https://www.youtube.com/watch?v=naXsHs4ykJc&t=36s

A megnövelt, immár 41 és 45mm-es méretben elérhető Apple Watch Series 7 a cég elmondása szerint a megerősített üvegnek köszönhetően jobban ellenáll a karcoknak és törésnek, a reklám végén pedig olvashatjuk: “A valaha volt legtartósabb Apple Watch”.

Most pedig essen pár szó a sokat emlegetett eszközről. Eddig ugye aki G-Shock élményt akart, az külön tokot szerezhetett be magának, ízlésének megfelelően. Tavaly óta számos hír utal egy új, strapabíró Apple Watch modellre, amely az extrém sportokat űző embereket célozza meg. Mark Gurman, a Bloomberg újságírója szerint ez az “explorer” vagy “adventurer” kiadás robusztus kialakítású lesz, megnövelt ütésállóságú tokozással, hasonlóan a Casio óráihoz.

Nemrég az Apple egyébként szabadalmaztatott egy új vízállósági technológiát, amely az olyan eszközöket, mint az Apple Watch, ellenállóbbá teszi a mélyvízi merüléssel szemben, ami ideális búvárkodáshoz és szörfözéshez. Néhány kiszivárgott képen 2021-ben az okosóra “szögletesebb” oldalú változatát láthattuk, amelyet mindenki az Apple Watch Series 7-nek hitt. Mint azóta bebizonyosodott, az Apple Watch Series 7 továbbra is a lekerekített oldalú designra épül.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok