fbpx Skip to content

Április végén megjelent a macOS 12.4 harmadik bétája, és ahogy akkor arról beszámoltunk, az Apple javította egy firmware frissítéssel a Studio Display webkameráját.

Sokan azonban nem voltak elégedettek a végeredménnyel, számukra jó hír lehet, hogy az Apple nem végzett és a héten kiadott negyedik macOS 12.4 béta tovább javít a helyzeten a Studio Display Firmware 15.5 beta 2-vel.

Az Apple legutóbb specifikálta, hogy finomhangolták a kamerát a zajszűrés és a kontraszt módosításával, valamint a képet sem vágják már meg annyira drasztikusan. Ezúttal nem kaptunk leírást, de ahogy a fenti képen is látszik, van különbség.

A PCalc számológép fejlesztője, James Thomson vette először észre a változást, aki QuickTime-ban készített magáról videót a frissítés előtt és utána is. Arra jutott, hogy „kevésbé vagyok piros és még kontrasztosabb a kép”.

Azért a jobb oldali kép se néz ki olyan jól, hogy azonnal rohannánk a boltba egy Studio Display-ért csak a kamerája miatt, de lassan lehet, hogy elkezdhetünk bízni benne, hogy az Apple egy egészen használható webkamerát fog összehozni a macOS 12.4 megjelenésére.

Neked hogy tetszik a javított kamerakép?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok