fbpx Skip to content

Kicsit több mint két héttel a tvOS 15.4 megjelenése után az Apple kiadta a tvOS 15.4.1-et, ami várhatóan hibajavításokat tartalmaz, bár az Apple ezeket most sem részletezte, és a biztonsági frissítéseket felsoroló szócikkükben sem írnak CVE-t a frissítéshez.

Elképzelhető, hogy a frissítést nem dobja fel rögtön az Apple TV-nk, ebben az esetben próbálkozzunk meg újból egy kicsivel később.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként.

A hivatalos tvOS 15.4.1 buildje 19L452.

A negyedik generációs, nem 4K-s Apple TV visszaállításához az IPSW innen tölthető le:

A tvOS kizárólag a negyedik generációs (sima és 4K) és újabb Apple TV-kre érhető el.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések

Linkgyűjtemény

A tvOS 15-ről szóló összes cikkünk megtalálható a tvOS 15 címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Megint (még mindig) nem működik iPhone-ról a 3rd part appokból a zene streamelése HomePod-okra. 15.3.1-al (egyébként 15.3-nál se) működött azóta megint nem, csak nálunk van ez a hiba vagy másoknál is előfordul. Nekünk frissítés után egy készülékkel se működik kivéve a MacBook.

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    iPadről nekem gond nélkül megy két, sztereó párban lévő HomePod minire, például Spotify-ból, de Apple TV-ről is kiteszi a hangot, ha Plexben nézek valamit.

  3. Köszi, hogy megnézted, mi is kipróbáltuk és a mixcloud például működik de a rádiós appok nem. MyTuner Pro, Energy, Play SRF és kiváncsiságból letöltöttem és a Rádió 1 alkalmazása se.

  4. Most 15.5-el megint müködik.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for Jadeye Avatar for 83miki83