fbpx Skip to content

Tavaly a „Spring Loaded” áprilisi eseményen az M1-es iMac volt a legnagyobb szenzáció, így könnyen elfelejthetjük, hogy akkor került bemutatásra a lila iPhone 12 is.

Luke Miani YouTuber most azt állítja, hogy az Apple idén hasonló “huncutságra” készül és az iPhone SE 3 és az M2-es Mac-ek mellett egy sötétzöld iPhone 13-at is a piacra fognak dobni.

Miani jóslatai közel sem mondhatóak pontosnak. Korábban világító Touch ID gombról nyilatkozott az új MacBook Pro kapcsán és az AirPods 3 debütálását is benézte, de az Apple Music HiFi-t 1 nap eltéréssel megtippelte tavaly.

Épp ezért érdemes fenntartásokkal kezelni előrejelzését, de az új zöld iPhone 13 pont egy olyan apró frissítés, amit így a tavaszi esemény kapcsán simán kinéznék az Apple-től.

Az új iPhone szín mellett Miani egy Mac Studio nevű számítógépről is beszélt, ami egybevág a 9to5Mac korábbi pletykáival, szóval elképzelhető, hogy ezúttal tényleg belsős forrásai vannak.

Szerinted ma este tényleg érkezhet egy zöld iPhone 13?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.