8 új videó az Apple-től a „Spring Loaded” esemény kapcsán

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple marketingesei igazán elemükben voltak az utóbbi napokban, ugyanis 8 videót is feltettek a cég YouTube csatornájára.

Van köztük termékbemutató, vicces elbeszélgetés Memojinak álcázott fejlesztőkkel és még Tim Cook is letépi az arcát. Pattogtass egy popcornt és nézd végig őket!

Apple esemény – Április 20.

Az első természetesen nem más, mint maga a „Spring Loaded” esemény, amit az Apple saját oldala mellett YouTube-on is közvetített, így a videó adatlapján az oldalsávon látszik is, hogy „élő csevegés újrajátszása”.

Bemutatjuk az iPad Pro-t

Szinte el sem lehet dönteni, hogy az emberek az új iPad Pro-ban lévő M1 chipről vagy a színes iMac-ekről beszélnek többet, de az Apple úgy döntött, hogy a profi táblagépet veszi előre.

Szupertöltve az Apple M1 chip által. A 12,9 colos Liquid Retina XDR-kijelő extrém kontrasztot és lélegzetállító részletességet nyújt. Hihetetlenül gyorsan 5G letöltés. Az új Rivaldafénnyel ellátott ultraszéles látószögű kamera. Thunderbolt, a leggyorsabb és legsokoldalúbb port valaha egy iPaden. És tökéletesen együttműködik a Magic Keyboarddal és az Apple Pencillel.

Kösd be magad.

Bemutatjuk az AirTaget

2019 óta vártunk rá és most végre megérkezett az Apple saját nyomkövetője. A videóból megtudhatod, hogy mi történik, ha tényleg igazán a kanapé párnái közé esik a kulcscsomód.

AirTag. Kövesd a kulcsaid, pénztárcád, csomagod, hátizsákod és még sok mást a Lokátor alkalmazással. Játssz le egy hangot a beépített hangszóróján vagy mondd, hogy „Hey Siri, find my gym bag” (Hé Siri, találd meg az edzőtáskám). Néhány iPhone modell esetén a Precíz Kereső egyenesen a közeli AirTaghez vezethet. Ha messzebb van, akkor pedig többszáz millió Apple eszköz a Lokátor hálózatban segít megtalálni. Mindezt anonim és titkosított módon az adatvédelem érdekében. Mert mi mind emberek vagyunk és sokkal jobbak vagyunk a dolgok elvesztésében mint a megtalálásában.

Üdvözöld az új iMac-et

Az új iMac újra színes és az Apple ebben a videóban kifejezetten nagy figyelmet fordított arra, hogy bemutassa, milyen színes és milyen gyors a gép.

Soha nem láttál még ilyen számítógépet. 7 élénk szín. Lehetetlenül vékony design. 24 colos 4,5K-s Retina kijelző. A legjobb kamera, mikrofon és hangszóró valaha egy Mac-ben. Szupertöltve az Apple M1 chip által. Örökre megváltoztatja a szobát.

Valószínűtlen küldetés: M1 chip és iPad Pro

A prezentáció legviccesebb pillanata volt, amikor valaki betört az Apple főhadiszállására, majd kiderült róla, hogy az Apple vezérigazgatója.

Mindenki meg akarja kaparintani az Apple M1 chipet. Így hát fogtuk a Mac-jeinkben használt chipet és szupertöltöttük vele az iPad Pro-t.

Fejlesztők, ez itt az iPad Pro

A legtöbb iPadOS alkalmazás még az előző iPad Pro teljesítményét se használta ki, most pedig itt az új, ami 50%-kal gyorsabb. Volt 1-2 szava erről a fejlesztőknek.

Az M1-es chip teljesen szupertöltötte az iPad Pro-t. Így azt mondani, hogy a fejlesztők izgatottak lettek, egy kicsit enyhe kifejezés.

Mmmmm… lila

Az esemény első bejelentése a lila iPhone 12 és 12 mini volt, mely teljesen átalakítja a színpalettát.

5G. Ceramic Shield, ami keményebb, mint bármely okostelefon üvege. Éjszakai mód az összes kamerán. Széltől-szélig érő OLED-kijelző. iPhone 12. Mostantól lila színben. Már előrendelhető. Április 30-tól megvásárolható.

Bemutatjuk az új iMac-et

Ez valószínűleg a TV reklám lesz az új iMac-hez:

Neked melyik videó tetszett a legjobban?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!